Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Hatıralar Güçleniyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ekim 2022, Salı

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 100%

Yeni bir ilişki için hevesli olmak genel olarak yaklaşımını değiştirmene sebep olabilir. İlişki konularında daha ciddi düşünmeye başlayıp hareketlerini buna göre ayarlamak isteyeceksin. İstediğin ilerlemeyi sağlamak mümkün olacak.

Kısa bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bugün bununla ilgili gelişmelere hazır olun. Tabii, kendinizi fazla yormamaya da çalışmalısınız.İşten kaynaklanan kimi durumlar sağlığınızı bozabilir. İş hayatınızda göz dolduran birisiniz ama sizden daha yetkili birisiyle henüz ortaya çıkmamış gizli bir sürtüşmeniz var.

Gereğinden fazla çalıştığını düşünebilirsin. Yapılması gereken işleri bitirmeden rahat etmeyeceğin için böyle düşünebilirsin. Elindeki işleri bitirmek için daha sıkı çalışıp başka imkanları ve fırsatları değerlendirmek senin için daha önemli olacak.

Günlük işlerle ilgilenirken kendini boş yere yormamaya dikkat etmelisin Sağlığın için daha çok özen göstermeye başlamak geleceğin için önemli olacak. Yeni egzersiz programları konusunda istekli olmak sana iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailen ve arkadaşların arasına kalmak canını sıkabilir. Önceliklerini doğru belirlemek senin için daha rahatlatıcı olacak. Kendini rahat hissettiğin yerde bulunmaya çalışmak üretken olmanı sağlayarak gününün daha iyi geçmesini sağlayabilir.

25 Ekim 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün sevdiklerinize karşı olan sorumluluklarınızı yerine getirme konusunda sorunlar yaşayabilir ve bu durumdan dolayı kendinizi suçlayabilirsiniz. Bu şartlar altında sakin bir ruh haliyle adım atmaya karar verebilirsiniz. Geri çekilin ve duruma karşı objektif olun.

25 Ekim 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Unuttum dediğin bazı duyguları yeniden hatırlayacaksın. Su burcunda yaşanacak olan Güneş Tutulması korkularının üzerine gidebilmen için cesaret ateşini körükleyecek. Bilincin yükselirken, inanç hayatındaki en kıymetli kelime olacak. Kendi işini yapıyor veya proje bazlı çalışıyorsan yeni anlaşma ve imzalar yakın.

25 Ekim 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özgüveninizle dikkatleri üzerinize çekiyorsunuz. Bu da çalışmalarınızın daha fazla ön plana gelmesini sağlayacaktır. Ancak bu durum çevrenizde olumsuz bir etki bırakmanıza neden olabilir, son sözü söyleyen olmak her zaman iyi bir seçenek değildir.

25 Ekim 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal kaynaklarınızla ilgili konularda kararsız kalabilirsiniz. Finansal işlerinize yoğunlaşmanız gerekebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz. Gün içinde sorumluluklarınız artabilir. İş hayatınızda mücadele verdiğiniz konular sizi zorlayabilir. Yeteneklerinizle ilgili işlerde sabırlı olmalısınız.

25 Ekim 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Düşündüklerinizi sağlam bir planlama ile gerçekleştirebilecek iç potansiyeliniz olsa da sıkılganlığınızdan uzaklaşmanız gereken bir dönemdesiniz.

25 Ekim 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hareketli bir günde enerjiniz yüksek olabilir. Evde de olsanız spor yapabilir, enerjinizi tüketebileceğiniz işlerle ilgilenebilirsiniz. Maceracı tarafınızı ortaya çıkarabilirsiniz.

25 Ekim 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş üzerinde çok fazla baskı, her şeyi bırakıp kendi başınıza bir yere gitmek gibi hissetmenize neden olabilir. Bir harcama çılgınlığına gitmek ya da yiyecek ya da içeceklerde aşırıya kaçmak isteyebilirsiniz. Bu, kişisel ilişkilerinize yayılarak arkadaşlarınız veya ailenizle anlaşmazlıklara neden olabilir. Birkaç saat yalnız kalmak iyi bir fikir olabilir. Kafanı temizledikten sonra çok daha iyi hissedeceksin.

25 Ekim 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizle birlikte ortak organizasyonlar içinde olacaksınız. Kendi duygularınızdan çok, onun hissettikleri önemli olacak. Enerjinizi daha rahat kullanacağınız ortamları seçmeniz, çevrenizde yanlış yorumlara neden olabilir.

25 Ekim 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar takım çalışmasında özellikle verimlisiniz ve hatta bundan zevk bile alıyorsunuz. Bu yaratıcı çalışma ortamını devam ettirmeye bakın, çünkü birlikte çalıştığınız takdirde herkes kendi kişisel hedeflerine çok daha hızlı ulaşabilecek. Özel hayatınızda bile, tek başına kalmak yerine gruplarla daha rahat edeceksiniz. Bu hisleriniz aşk hayatınızda da ilerleme kaydetmenizi ve romantik anların tadını çıkarmanızı sağlayabilir.

25 Ekim 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; 25 Ekim Güneş Tutulması ise hayatınızı 1 yıl kadar etkileyecektir. Para, kariyer vehayatınızla ilgili yeni bir başlangıç yapabilirsiniz ama bu süreçte krizsel durumlar yaşayabileceğinizi unutmamalısınız ve paranızı değerlendirirken dikkatli olmalısınız. Maddi sorunlar aile hayatınızı olumsuz etkileyebilir. Ama dikkatli olursanız bu süreci atlatabilirsiniz. Ayrıca ev, toprak alabilirsiniz ve bundan dolayı yüklü para çıkışı gerçekleşebilir.

25 Ekim 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bir süredir yaşadığınız duygusal karmaşa, sizi yanlış yönlendirmeye çok elverişli görünüyor. Çok acil almanız gereken kararları bir süre ertelemeniz sizin için iyi olacak. İş yerinde keyfinizi kaçıran birileri var. Uzun zamandır kafanızı meşgul eden bir konuda karşınızdaki kişilerle yüzleşmek istiyorsunuz. Fakat bunun için doğru bir gün değil. Sizi rahatsız eden ters durumlar olabilir, fakat bu anlamda beklediğiniz karşılaşma olmayacak. Parasal konularda attığınız sağlam adımlar size kazandırıyor.

25 Ekim 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 29' 31" R
Ay
Balık
09° 31' 43"
Merkür
Koç
18° 26' 20"
Venüs
Boğa
04° 53' 34"
Mars
Koç
02° 09' 35"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 45"
Satürn
Balık
16° 50' 55"
Uranüs
Boğa
22° 31' 42"
Neptün
Balık
29° 00' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 09"
Lilith
Başak
23° 41' 18"
True Node
Koç
15° 22' 15"
Son Güncelleme : 03/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>