Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Objektifliğin Sarsılıyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ekim 2022, Pazar

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Eski ilişkilerin karşına çıkıp huzurunu bozmasını engellemelisin. Geçmişin sürekli önüne çıkarak ilerlemeni engellemeye çalışması hayata adapte olmanı da engelleyecek. Geleceğe odaklanıp buna göre hareket etmek iyi olacak.

Yapacağınız bir görüşme sizi umutlandıracak. Bir gelişmeyle ilgili gelen haberler sizi sevindiriyor. Fakat, gerçekten öyle mi olduğu yolunda bazı güvensizlikleriniz de yok değil.

Yapacağın harcamaları kontrol altında tutmak senin için yararlı olabilir. Gereksiz masraflardan kaçınmak ilerisi için düşündüğün planları gerçekleştirmene zemin hazırlayacak. Tutumlu davranmak için kendini zorlamalısın.

Arkadaşlarınla bir arada olmak kendini iyi hissetmen için yeterli olabilir. Beraber zaman geçireceğiniz çeşitli aktiviteler için istekli olmak kendini daha iyi bir ruh halinde bulmanı kolaylaştıracak. Huzurlu olduğunu görmek seni mutlu edecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün üzerinde fazlaca baskı oluştuğunu düşünebilirsin. İlgilenmen gereken işler seni fazlasıyla meşgul edecek. İşleri ertelemek yerine bir şekilde halletmeyi tercih etmek senin için daha iyi olacak.

23 Ekim 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hem Güneş hem de yönetici gezegeniniz Venüs bu hafta sonu burcunuzdan ayrılıyor ama bu yavaşlamak için bir bahane değil. Aksine, son haftalarda oluşturduğunuz ivme, önümüzdeki günlerde ve haftalarda sizi daha da fazla başarıya taşıyabilir.

23 Ekim 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Telefon konuşmalarının yoğun, düşüncelerinin de derin olduğu bir gün geçirebilirsin. Alacağın haberler gündemini değiştirecek. Objektif kalmakta güçlük çekeceğin bilgiler edinebilirsin. Evli bir Terazi burcuysan, eşin ile baş başa romantik bir Pazar geçirmek için plan yapabilirsin.

23 Ekim 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kalabalık ortamlarda dikkat çekebilirsiniz. Karar ve duygu mekanizmanızı etkileyecek birçok faktör olsa da buna alışmalı ve bu duruma rağmen iyi görünmeye devam etmelisiniz. Kararsızlık yaşadığınız konularda eski tecrübelerinizi hatırlamak size yol gösterebilir.

23 Ekim 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda Ay burcunuzda ilerlerken kişisel alanda yapabileceğiniz çok şey var. Kendinizle ilgili konulara daha odaklı olabilirsiniz.

23 Ekim 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalpten istediğiniz bazı şeylerin gerçekleştiğini görebilirsiniz. Şansınızın açık olacağı bir gün. Şifa beklediğiniz bazı konularda şifaya kavuşabilirsiniz.

23 Ekim 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişim rüzgarlarının estiği, yoğun bir gün olabilir. Kendinizi günün büyük çoğunluğunda telefonun yanı başında ve e-postalarla uğraşırken bulabilirsiniz. İyi haber şu ki, karşılaştığınız insanlara kendinizi hızlı ve net bir şekilde ifade ediyor olacaksınız. İkna kabiliyetinize ve netliğinize hayran olacaklar. Her kişiye ayrı ayrı odaklanıp her birinin özel ihtiyaçlarını dikkate aldığınız müddetçe gayet başarılı olacak gibi görünüyorsunuz.

23 Ekim 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Beklenmeyeni bekleyin! Bir aile sırrı veya bir zamanlar gizlenmiş rahatsız edici bir konu gibi, özel bir şey hayatınızı etkiliyor olabilir. Neyle uğraştığınızı bilmek savaşın yarısıdır ve kafa karıştırıcı bilgiler veya aldatmalar, daireler çiziyormuş gibi hissetmenize neden olabilir. Şans eseri, daha yaşlı birinden veya ruhsal olarak bağlı olduğunuz birinden beklenmedik bir hediye alabilirsiniz ve bu, moralinizi yükseltebilir. Yolunuza çıkan sürprizlere açık olun!

23 Ekim 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her türlü ilişkiniz için yoğun bir gün. Arkadaşlarınızı ve eski dostlarınızı aramak için çeşitli fırsatlar yaratacaksınız. Çevre koşullarınızı kendiniz yaratıyorsunuz. Yaşantınıza yeni kişiler girebilir, bazı olaylar gelişebilir.

23 Ekim 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda artık daha fazla ertelemek istemediğiniz bir değişim gerçekleştirmek niyetindesiniz. Kendinize güven ve heyecan dolu yaklaşımınızla planınızı hayata geçirebileceksiniz. Bu dönemdeki enerjiden yararlanarak ilk adımlarınızı atın. Ailenize ve arkadaşlarınıza da planınızdan bahsedin. Arkanızda olacak ve sizi kuvvetle destekleyecekler.

23 Ekim 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün Güneş ve Venüs Akrep burcuna geçerken, Satürn ise Durağan olacak. Satürn S günlerinde dikkatli olmalısınız çünkü verilen kararların geri dönüşü zor olabilir. Güneş ve Venüs’ün akrep burcu transiti etkisiyle; para, kazançlarla ilgili olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. Özellikle de kadınlardan yardım alabilirsiniz ve maddi olarak rahatlayabilirsiniz. Ama 23 Ekim’de Satürn S olduğu için; aşk, çocuk, tatil, eğlence, hobilerinizle ilgili sorular yaşanabilir. Otoriteyle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Önemli kararlar için 24 Ekim tarihini seçmeniz daha iyi olacaktır.

23 Ekim 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partneriniz sizi kıskandırmaktan hoşlanıyor olabilir. Onun bu oyununa gelmeyin. İşinizle ilgili size verilmiş olan sözün yerine getirilmesi için bir süre daha tanımalısınız. Üstüne üstüne giderseniz ipleri koparmanız mümkün. Ne aleyhinizde düşünen var, ne de çalışan, içiniz rahat olsun. Parasal konularda dikkatli yatırımlara önem vermenizin zamanı. Yaşamınızdaki karmaşalarla boğuşurken, sağlığınıza karşı da sorumluluklarınız olduğunu unutmamanız gerekiyor.

23 Ekim 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 07' 09" R
Ay
Akrep
27° 24' 32"
Merkür
Koç
15° 59' 08"
Venüs
Koç
25° 32' 25"
Mars
Balık
26° 18' 21"
Jüpiter
Boğa
22° 55' 38"
Satürn
Balık
16° 10' 29"
Uranüs
Boğa
22° 05' 45"
Neptün
Balık
28° 46' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 24"
Lilith
Başak
22° 50' 46"
True Node
Koç
15° 34' 04"
Son Güncelleme : 25/04/2024 23:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>