Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
İyimsersin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2022, Cuma

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 70%

Partnerinin seni ihtiyaçlarını anlamak için kendini zorlamadığını düşünebilirsin. Onu bu konuda zorlamak ilişkinizin istediğin gibi ilerlemesi için önemli olabilir. Aksi durumda gereken adımları atmak için gereken cesarete de sahip olmalısın.

Büyük umutlarla bağlandığınız görüşmelerden haber alabilirsiniz. Kendinizi yine yığılmış sizi bekleyen işlerin koynuna atacak ve günü onlarla cebelleşerek geçireceksiniz.

Yeteneklerinin yardımıyla yenifırsatları yaratmak senin için sorun olmayacak. Ürettiklerine sahip olmak isteyecek insanlar sayesinde yeni bir gelir elde etme fırsatı yaratabilirsin. Yaratıcı olmaya özen göstermelisin.

Zihnen dingin bir vaziyette olmak kendini ister istemez daha iyi hissetmene sağlayacak. Bulunduğun ortamda daha huzurlu bir şekilde oturmak seni her zamankinden daha mutlu edecek. Yenilenmek için bitki çayı içmek sana yarar sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yapman gereken işleri daha fazla ertelememelisin. İşe koyuldukça sana yardım etmek isteyen arkadaşların yanında belirecek. Onların destekleri ile üzerindeki yükü azaltmak mümkün olacak. Yardımına yetişen insanların olması seni sevindirecek.

21 Ekim 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hafta sonu Güneş burcunuzdan ayrıldığında, işlerinizin gidişatında bir değişiklik fark edeceksiniz. Onunla savaşma. Hayat döngüler halinde hareket eder ve döngünün hiçbir parçası öncekinden daha iyi veya daha kötü değildir. Uyum sağlayın ve gelişin.

21 Ekim 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenden bir yakınının senden borç istemesiyle ekonomik durumunda biraz sıkıntı yaşayabilirsin. Konu sevdiklerine yardım etmek olunca varını yoğunu ortaya koyuyorsun. Merhametli bir yapının olması sebebiyle bugün sevdiklerine karşı daha iyimser olacaksın.

21 Ekim 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluklarını bilmek ve buna odaklanmakla ilgili düşüncelerinizi uygulamaya koymak enerjinizi değiştirecektir. Meraklı bir yapıda olmanız bu yolda size yeni bilgiler ve insanlar getirebilir. Duygularınızı ve mali imkanlarınızı tüketirken savurgan olmamaya dikkat etmelisiniz.

21 Ekim 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ihmal ettiğiniz konular nedeniyle sıkıntılar yaşamanız söz konusu olabilir. Sizi kısıtlayan ve kendinizi kapana kısılmış hissetmenize neden olan koşullar oluşabilir. Kendinizi stres altında hissedebilirsiniz. Finansal konularda kafanızı kurcalayan durumlar gündeme gelebilir. Başkalarına yardım etmek isteyebilirsiniz. Ticari konularla ilgilenebilirsiniz. Duygusal konularda dağınıklık yaşayabilirsiniz.

21 Ekim 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son günlerde ilişkilerinizde biraz ne istediğinizi bilmediğiniz bir döneme girebilirsiniz. Partner isteyebilir fakat yalnız zaman geçirmeye meyledebilir...

21 Ekim 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bu dönemin biraz garip bir periyod olduğunu düşüneceksin. Aslında değil, sadece bu zamanlar diğerlerinden farklı geçecek. Çevrene baktığında başkalarının da depresif olduğunu veya bu depresifliği kamufle etmeye çalıştıklarını göreceksin. Birçok kişi - ve özellikle sen - hayallariyle yüzleşecek ve fakat onlara ulaşacak adımları atamayacak. Bu içinde bulunası zor bir durum.

21 Ekim 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geleneklerden sapmalarınız başkaları için şok edici olabilir. Seçtiğiniz yol, ailenizin veya kültürünüzün normalde izlediği geleneksel yoldan sapabilir ve bu farklılık, hayatınızda bu geleneksel yolu izlemiş olan insanları rahatsız edebilir. Kendi geleceğinizi yaratma kararınızı kınayabilirler, ancak bu sizin hayatınız ve tatmin edici olup olmadığına yalnızca siz karar verebilirsiniz! Daha az gidilen yol, bazen yalnız da olsa sizin için en iyisi olabilir

21 Ekim 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizde yükselme, farklı bir mesleğe geçme ve kendiniz için uygun koşulları hazırlama konusunda ideal bir gün olacağından emin olabilirsiniz. Kişisel değer kavramlarınız önemli ama beğenmeyenlere karşı ani tepkiler vermeyin.

21 Ekim 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Cesur davranıp, umutlarınızı ve arzularınızı başkalarına anlatın. Alacağınız olumlu tepkiler hayallerinizi gerçeğe dönüştürme şevkinizi artıracak. Hızla yeni destekçileri kendinize çekeceksiniz. İşyerinde dahi fikirlerinizi ilgiyle dinleyecekler. Ama tavsiye ve eleştirilere de kulak tıkamayın, bunlar planlarınızı tamamlayacak ve daha iyiye götürebilecek.

21 Ekim 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Ruhsal çalışmalar yapmak size gelebilir. Rüyalarınız haberci rüyalar olabilir. Güzelleşmek, fiziksel değişim yapmak için de iyi bir dönemdesiniz.

21 Ekim 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki sorunların üzerine gidip onları çözmeye çalışmaktansa, kendinizi dinleyip depresyona girmeyi tercih ediyorsunuz! İş yerinde duymuş olduğunuz bir dedikodunun etkisi sizi ters düşüncelere yöneltebilir. İşin aslını biraz geç öğreneceksiniz ama gönül ferahlığına ve huzura da kavuşacaksınız. Riskli bir yatırım yaptınız. Çok geç kalmadan paranızı kurtarmaya bakın. İlaç kullanmanız gerekiyorsa alacağınız ilaçları kontrol etmeniz sizin için yararlı olacak

21 Ekim 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 40' 19" R
Ay
Boğa
27° 31' 03" R
Merkür
Koç
22° 30' 31"
Venüs
Boğa
11° 28' 42"
Mars
Koç
06° 16' 04"
Jüpiter
Boğa
25° 57' 07"
Satürn
Balık
17° 17' 05"
Uranüs
Boğa
22° 50' 14"
Neptün
Balık
29° 09' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
21° 07' 42"
Lilith
Başak
24° 16' 52"
True Node
Koç
15° 18' 29"
Son Güncelleme : 08/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>