Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Hazır Cevapsın Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ekim 2022, Salı

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Sevdiğin insanla zaman geçirmek ilişkinin istediğin şekilde derinleşmesi için önemli olacak. Hayalindeki geleceğe yakınlaştığını bilmek ilişkin hakkında daha hevesli adımlar atmanı sağlayacak. Düşüncelerini sevdiğinle paylaşmak isteyebilirsin.

Bıktırıcı bir işte bu kadar istikrar göstereceğinizi kimse tahmin etmiyordu. Bunu bildiğiniz için büyük bir efor gösterip işi vaktinden önce bitirmeye çalışıyorsunuz. Yakındahayatınızda sevineceğiniz gelişmeler olabilir.

Para bir şekilde gelmeye devam ediyor diye harcama yaparken umursamaz davranmamalısın. İhtiyaçlarını karşıladıktan sonra kalan parayı gelecek için bir kenara koymak senin için daha iyi olacak. Tasarruf konusunda istekli olmak sana yarar sağlayacak.

Alışkanlıklarını değiştirmek konusunda hevesli olman gerekecek. Yeni şeyler öğrenip bunları hayata geçirmek için daha istekli olmalısın. Yeni egzersiz programları ile ilgili uzmanlarla görüşmek seni için iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailen senin yardımına ihtiyaç duyabilir. Bu durum seni meşgul edecek. Onların sorunlarını çözmeye çalışmak seni kendi işine bakmaktan alıkoymasın. Programına uymaya çalışmak, işlerini ertelememek senin için iyi olacak.

18 Ekim 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün grilerin olmadığı siyah ve beyazlar arasında seçim yapmak zorunda olduğunuz bir gün olacak. Bir şeyin ya hep ya da hiç olduğunu göreceksiniz. Sadece barış isteyen yumuşak, hassas, uyumlu bir yönünüzün olduğunu fark edin. Her zamanki savaşan doğanızın savaşa hazır olduğu gerçeğini görmezden gelmek zor olacak.

18 Ekim 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünprogramın beklediğinden daha yoğun olabilir. Özellikle müşteri odaklı bir işte çalışıyorsan, koşturmaca içinde olabilirsin. Belki de ihtiyacın olan düzenli bir programdır. Sosyal çevrene karşı konuşkanlığın ve hazır cevaplı oluşunun ağır bastığı bir gün yaşayacaksın.

18 Ekim 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi daha iyi hissedebilir, işinize ve sorumluluklarınızda daha iyi odaklanabilirsiniz. Sorunları çözmek daha kolay gelebilir. Bunda hatalarınızın ve yaşadıklarınızın geri dönüşlerini fark etmenizin büyük etkisi olacaktır. Motivasyonunuz yükseliyor.

18 Ekim 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bazı endişe duyduğunuz konular sizi gergin bir ruh hali içine sokabilir. Finansal konularda temkinli davranmanız gereken bir gündesiniz. Duygusal konularda da karar vermekte zorlanabilirsiniz. Gün içinde mücadele verdiğiniz işlerde yıprandığınızı hissedebilirsiniz. Size stres yaratan konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde çatışmalar yaşanabilir.

18 Ekim 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda bilinmez bir sürece adım atabilirsiniz bu da sizi tedirgin edebilir. Pişman olacağınız fevri kararlar almamaya özen göstermeniz...

18 Ekim 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda size fayda sağlayacak kişilerle görüşmeler yapabilir, planlarınızı daha kolay uygulamaya koyabilirsiniz. Finansal işleriniz açısından fırsatlar saklayan bugün, ilişkilerinize romantizm ve birlikte hareket etme arzusu ön planda olacak.

18 Ekim 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün emniyet kemerlerinizi takmayı unutmayın, inanılmaz hızlı ve virajlı bir gün yaşanabilir! Muhtemelen günün ilk ışıklarındaki haliniz ayın doğmasıyla birlikte oldukça farklı bir noktada olacak. Bu ikili durumun sizi tanımlamasına izin vermeyin. Keskin konuşmalar yapmaktan çekinin çünkü bugün yaşamın bir yolculuktan ibaret olduğunu bir kez daha kanıtlayabilirsiniz.

18 Ekim 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Siz sadece kendi fikirlerinize aşıksınız. Mantıklı gibi görünseniz bile en son sözü söylemek konusunda ısrarcısınız. İş yaşantınızda kendinize güvenmeniz sizi başarıya götüren etkenlerden biri. Farklı olmak güzel bir şey.

18 Ekim 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır düşünüp durduğunuz planları artık uygulamaya koyma ve yeni bir şeye başlama vakti geldi. Kendinize güveniniz ve motivasyonunuz, planlarınıza yardımcı olabilecek başka kişileri de yanınıza çekiyor. Aldığınız yardımlara içtenlikle teşekkür etmeyi unutmayın – kimse size yardımcı olmak zorunda değil.

18 Ekim 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Partner ya da ortaklıktan yana şanslı bir gündesiniz ayrıca partnerle beraber harekete geçebilirsiniz. Güzelleşmek, fiziksel değişim yapmak için iyi bir gündesiniz.

18 Ekim 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda anlaşılma güçlüğü çekilen ve bu nedenle de geri adım atmanıza neden olabilen davranışlarınız var. Karşı çıkışlarınızı bazı durumlarda çok dolaylı yollarla yapıyorsunuz. İşinizle ilgili bazı olaylar, her geçen gün sizin lehinize gelişiyor, ümitlerinizi arttırıyor. Artık ciddi bir teşebbüste bulunabilirsiniz, başarılı olacaksınız. Alacak verecek işlerinde bugünlerde bazı küçük zararlar olabilir. Sağlığınız son derece iyi, fakat enerjinizi yükseltecek besinler tüketmeye çalışın.

18 Ekim 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 24' 01" R
Ay
Başak
16° 34' 10"
Merkür
Koç
17° 15' 02"
Venüs
Koç
18° 18' 20"
Mars
Balık
21° 45' 59"
Jüpiter
Boğa
21° 34' 34"
Satürn
Balık
15° 36' 50"
Uranüs
Boğa
21° 46' 09"
Neptün
Balık
28° 34' 48"
Plüton
Kova
02° 03' 56"
Chiron
Koç
20° 04' 00"
Lilith
Başak
22° 11' 43"
True Node
Koç
15° 37' 26"
Son Güncelleme : 20/04/2024 02:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>