Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Haber Yolda Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2022, Pazartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 90%

Partnerinin yapacağı sürpriz seni mutlu etmeye yetebilir. Birlikte zaman geçirebileceğiniz bir etkinlik için plan yapması hoşuna gidecek. Geçen zmana birbirinize daha çok alışmanızı ve ilişkinizin daha da ilerlemesini sağlayacak.

Kendinizi aşma düşüncenizi özellikle şu sıralar biraz frenleyebilirsiniz. Kendinize olan güveniniz nedeniyle sizinle zararlı yarışlara girenlerin farkında olamıyorsunuz.

Yeni şeylere başlamaktan çekinmemelisin. Hazırlıklarını yapıp önlemini aldıktan sonra başarılı olmamak için hiçbir neden kalmayacak. Elinden gelenin en iyisini yaparak ilerlemek sana büyük fayda sağlayacak.

Egzersiz konusunda yeni şeyler denemek kendini daha iyi hissetmeni sağlayabilir. Yeni programlar denemek dikkatini başka şeylere yoğunlaştırmana yardımcı olacak. Kendine daha çok zaman ayırmak mümkün olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün düşünce olarak çok üretken olduğunu fark edeceksin. Bu durumu hiçbir şeyin bozmasına izin vermemelisin. İçine girdiğin üretken durumun devamını sağlamak için daha istekli olmak sana iyi gelecek.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün beyninden güçlü düşünceler geçiyor. Bu bilginin dönüşebileceğini göreceksiniz. Bu noktada başkalarının karşıt düşüncelerini kendi bakış açınıza ve ruhunuza adapte etmeyi başarabileceksiniz. Sırf kendi inançlarınızla çelişiyor diye bir kişinin fikrini otomatik olarak göz ardı etmeyin.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içinde telefonunu yanından ayırmamak istemeyişinin bir sebebi olabilir; beklediğin telefon bugün gelebilir. Etrafındaki olaylar sürekli değişiyor ve sen bu duruma bir anlam veremiyorsun. İş yerinde birtakım değişiklikler yaşanabilir. Kendini stres altında hissedebilir, sakinliğini korumakta zorlanabilirsin.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde ani çıkışlar, sabrın sonunda gelen iç dökmesi gibi durumlar gündeme gelebilir. Kendinizi neden bu aşamada bulduğunuzu bilmelisiniz. Buradan çıkaracağınız ders, bu aşamaya gelmeden önce buna sebep olan durumu bilip ona göre hareket etmektir.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın ilişkilerinizin ön plana çıkabileceği bir gündesiniz. Yakın arkadaşlarınızla daha fazla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Öte yandan eşinizin sorunlarıyla da daha çok uğraşmanız gerekebilir. Sabah saatlerinde huzursuzluklar, elde olmayan nedenler yüzünden kopmalar olabilir. Ani olaylar yüzünden planlarınızı değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Dengede ve akışta kalmaya çalışın.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda anlaşma problemi çekebilir hatta ilişkinizi bitirmek isteyebilirsiniz. Kararın egonuzdan mı yoksa kalbinizden mi geldiğine emin olun...

17 Ekim 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Herhangi bir entelektüel ie giriştiysen, bugün bu işe kendini fazlasıyla ciddi bir tavır takınarak kaptırabilirsin. Oyalanarak zaman kaybetmek istemiyorsun. Ayrıca biraz da şizofrenik hissediyor gibisin. Bir yanın espriler üretip yazıya dökmek isterken; öbür yanın gramer çalışmak istiyor. Ama bu iki eylem birbiriyle uyumlu değil bile! Neden gramere takıntılı biri hakkında bir komedi skeçi yazmıyorsun?

17 Ekim 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evin içerisinde yapılması gereken işler bugün öncelik listenizin başında olabilir. Bir bayan ziyaretçi, belki de anneniz gelebilir ve yuvanızı harika göstermek sizin için oldukça önemli olabilir. Kesinlikle yapmanız gerekenden daha fazlayapmayın. Kendinizi daha iyi hissetmek için yaptığınız bir şey sizi fiziksel olarak bitap bırakmamalı.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk size eğlence şeklinde geliyor. Bazılarınızarkadaşlarınızdan biriyle duygusal ilişkilere girebilir, iddialı tavırlar içinde olabilirsiniz. Doğru kararlar almak sizin elinizde. Oysa inatçı yapınız bazen olumsuzluk getirebilir.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışılmamış ve anlık hareketlerle ilişkilerinize yeni bir soluk katın. O kadar da zor olmadığını göreceksiniz. Kendinize biraz güvenle insanları birçok şekilde şaşırtabileceksiniz. Ayrıca ciddiye almanız gereken birçok teklif de alacaksınız. Kasvetli zincirleri ve geleneksel kalıpları kırabilir ve kişiliğinizi yeniden özgürce hüküm sürmesini sağlayabilirsiniz.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün kariyer vehayatınız ön plana çıkabilir. Adalet istediğiniz için anlaşmazlıklar gerçekleşebilir ama yanınızda çalışanlardan destek alacaksınız. Akşam saatlerinde aile ve evinizle ilgili sorumluluklardan dolayı kariyer hayatınızda sorunlar gerçekleşebilir.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle ilişkinizi farklı boyutlara taşımak için büyük bir istek duyuyorsunuz. Konu ile ilgili şartları zorlamak kendinizi baskı altına sokmanıza neden olabilir. Olaylara iyimser yaklaşmayı başarabilirsiniz sizin için daha iyi sonuçlar ortaya çıkacak. Üzerinde çalıştığınız projeyle ilgili bazı gelişmelerin umut verici olduğunu anlayacak ve yeni atılımlarda bulunmak için büyük bir istek duyacaksınız. Para sıkıntıları yine gündemde! Gittikçe açılan iştahınız yüzünden fazla kilolarla uğraşmanız gerekebilir

17 Ekim 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 38' 21" R
Ay
Akrep
21° 14' 45" R
Merkür
Koç
15° 58' 57"
Venüs
Koç
24° 55' 57"
Mars
Balık
25° 55' 30"
Jüpiter
Boğa
22° 48' 47"
Satürn
Balık
16° 07' 44"
Uranüs
Boğa
22° 04' 05"
Neptün
Balık
28° 45' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
20° 22' 42"
Lilith
Başak
22° 47' 30"
True Node
Koç
15° 35' 27"
Son Güncelleme : 25/04/2024 11:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>