Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Güven Problemi Yaşıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2022, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

İlişkinin gidişatını değiştirmek için girişimler düşünebilirsin. Sevdiğin insanla daha çok zaman geçirmek için yeni planlar yapmak iyi olacak. Onunla daha çok zaman geçirmek farklı bir gelecek şekillendirmeni sağlayabilir.

Yolunuzu çizdiniz. İş hayatınızda dolu dizgin gidiyorsunuz. Bu ilerleme hem maddi hem manevi açıdan size kar getirecek. Dürüstlüğünüz ve azminiz başarınızın anahtarı.

İş yerinde yeni insanlarla görüşme şansın olacak. Bu fırsatı iyi değerlendirmek işini geliştirmek için yeni imkanlar sunabilir. Onlardan yeni şeyler öğrenmeye çalışmak kendine değer katmanı kolaylaştırabilir.

Sinirine hakim olmak için nefes egzersizleri yapmayı ihmal etmemelisin. Açık havada zaman geçirmek senin için iyi olacak. Kendini yenilemek ve rahatlama için her fırsatı değerlendirmek sana iyi gelecek. Ağır yiyeceklerden uzak durmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sakin bir gün geçirmek için daha dikkatli olmalısın. Etrafında seni sinirlendirmek için uğraşanlar olabilir. Onlara aldırış etmemek gününün istediğin gibi geçmesi için önemli olacak.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, özellikle rakip ve rakip olarak gördüğünüz insanlarla uğraşırken çok açık sözlü olmamaya çalışın. Söylediklerinizde yersiz küçük bir şey bile bulabilirlerse, pahasına, bundan yararlanmakta tereddüt etmeyeceklerdir.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mesafe koyduğun insanların, senin tanıştırdığın kişilerle görüştüğünü duyabilirsin. İnsanlara güvenme konusu tekrar gündeminde. Eğer kendi işini yapan bir Terazi burcuysan bugünden sonra sakin adımlar atmaya dikkat etmelisin. Akşam yakın bir arkadaşınla buluşma planının değişmesi seni mutlu edecek.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı arkadaşlarınızla aranızdaki konuları konuşmak, geçmişi değerlendirmek ve öğrendiğiniz gizli bilgileri hayatınızda bir yere koymak isteyebilirsiniz. Sizin huzurunuza hizmet edecek hiçbir girişimden geri kalmamalısınız. Bugün ailenizin ve sevdiklerinizin bu yönde desteği sizi daha rahat empati yapmaya sevk edecektir.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili konularda atılımlarda bulunabileceğiniz bir gündesiniz. Beklentilerinizi gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz. Parasal konularda gelişmeler olabilir. Arkadaş çevrenizde yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Farklı ortamlara girebilirsiniz. Duygusal olarak desteklendiğinizi hissedebilirsiniz.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda partnerinize empati ile yaklaşmaya çalışın, eleştirel tavrınız partnerinizin kırılmasına sebep olabilir. Aile ilişkilerinizde huzur...

19 Ekim 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun yıllardır tanıdığınız bir dostunuz birden, ondan hiç beklenmeyecek kırıcı sözler sarf edebilir. Bu sözler sizin hakkınızdaysa çok üzülebilirsiniz çünkü adil ya da haklı bile değiller! Bazen bunun gibi şeyleri affetmek çok zordur fakat siz yine de çabalayın. Arkadaşınız zor zamanlardan geçiyor ve bunu siz bile bilmiyor olabilirsiniz. Kendinizi onun yerine koymaya çalışın. Affedin ve unutun.

19 Ekim 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş beyninizi ele geçirebilir. Sorumluluklarınız zihninizde sürücü koltuğuna oturmayı zorluyor, düşündüğünüzü tüketiyor ve diğer alanlara odaklanmanızı kaybetmenize neden oluyor olabilir. Aileniz veya oda arkadaşlarınız, onlarla neden çok az zaman geçirdiğinizi merak edebilir, çünkü aynı odada olsanız bile, muhtemelen şu ya da bu şekilde işinize dalmışsınızdır. İş yükünüz sarsıcı olsa bile, sizi seven insanlara öncelik vermeye çalışın.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aklınıza gelmeyen aksilikler yüzünden gün içinde gecikmeler yaşayacaksınız. Yarım kalan işlerinizi tamamlamalı ve yeni başlangıçlar için acele etmemelisiniz. Fırsatları değerlendirme konusunda sürprizlere hazır olun.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir hazırladığınız planların eyleme dönüştürülmesine az kaldı. Hâlâ şüpheleriniz olsa bile bu işi daha fazla ertelemeyin. Dört bir yandan yardım teklifleri alacaksınız. Fakat yapıcı eleştirilere açık olmanız gerekecek, neticede sizin iyiliğiniz isteniyor. Bu hareketli dönemde vücudunuz için de bir şeyler yapmayı unutmayın. Beslenmenize dikkat edin ve bir hobiyle uğraşarak kendi içinizde denge sağlayın. Karşılaşacağınız stresle ancak bu şekilde baş edebileceksiniz.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla güzel zaman geçirebilirsiniz. Partnerle beraber harekete geçebilirsiniz. Aile içindeki durumlardan dolayı ise manipülasyon ya da baskıya maruz kalabilirsiniz bu da fiziksel rahatsızlık olarak sizi etkileyebilir. Özelikle de bel bölgesi rahatsızlıklarınız artabilir. Bir taraftan ise; yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularında önünüze güzel fırsatlar çıkabilir. Akşam saatlerinde duygularınızı ifade ederken zorlanabilir. Tatil, eğlence, çocuk, aşkla ilgili bazı sorunlar gerçekleşebilir ama geçici durumlar olacak.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı biraz daha anlayışlı olmanız gereken bir gün. Gerçekten sizin sevginize, desteğinize ve anlayışınıza şiddetle ihtiyacı var. İşinizde sabırsız bir tutum içine girmeniz gerekmiyor. Sabırlı olmalısınız. Destek aradığınız konuyla ilgili olarak başvurduğunuz önemli bir yerden, çok umutlanacağınız haberler var. Sizden borç isteyecek insanlardan uzak durmaya çalışın. Yemek yerken acele etmeniz, sindirim sisteminizi etkiliyor. Yemekleri çok çiğnemeden yutmayın.

19 Ekim 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 43' 45" R
Ay
Başak
08° 27' 31"
Merkür
Koç
17° 34' 36"
Venüs
Koç
17° 27' 27"
Mars
Balık
21° 14' 02"
Jüpiter
Boğa
21° 25' 09"
Satürn
Balık
15° 32' 45"
Uranüs
Boğa
21° 43' 53"
Neptün
Balık
28° 33' 25"
Plüton
Kova
02° 03' 40"
Chiron
Koç
20° 01' 36"
Lilith
Başak
22° 07' 09"
True Node
Koç
15° 36' 30"
Son Güncelleme : 19/04/2024 10:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>