Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Karar Vermen Gerekecek Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2022, Perşembe

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 100%

Yanında huzurlu hissettiğin insanla daha çok zaman geçirmek ister istemez daha mutlu olmanı sağlayacak. Bu insanla her anı değerlendirmeye çalışmak aranızdaki ilişkinin ilerlemesi için önemli olabilir.

İş hayatınızdaki sorunlar kontrolünüzden çıktı. Bir şeyler yapmak zorunda kalabilir yada olacakları kabullenebilirsiniz. Gönlünüz rahat olsun, olumlu gelişmelerle sevineceksiniz.

Eline geçecek para sayesinde gününü daha rahat geçirebilirsin. Harcamadan çok gelecek için birikim yapmak senin için daha önemli olacak. Harcama konusunda dikkatli olmak için daha fazla plan yapmak isteyebilirsin.

Duygularını ön plana çıkarmak yerine mantığınla hareket etmek daha iyi olacak. Meditasyon yaparak dikkatini istediğin şeye yönlendirmek senin için daha mümkün olacak. Bu sayede duygusallıktan biraz daha uzaklaşabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki olayları kontrol etmekte istekli olabilirsin. Ama bunu yapmak fazladan yorulmana sebep olacak. Kendini böyle boş yere yormak yerine olayları akışına bırakmak hayattan daha fazla zevk almanı sağlayacak.

20 Ekim 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ego gezegeni Mars ile hizalanmış yöneticiniz Venüs, istediğinizi yapabileceğinize inandığınız ve bundan kurtulabileceğiniz anlamına gelir. Belki yapabilirsiniz, ama onları maceranıza katılmaya kolayca ikna edebilecekken neden sinir bozucu insanları riske atıyorsunuz? Ne kadar çok o kadar neşeli.

20 Ekim 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünlerde karşına çıkan fırsatlar kaçırılacak gibi değil. Kararsızlığınla bütün fırsatları kaçırabilirsin. Kendi işini kurmak isteyen bir Terazi burcuysan, her kafadan bir ses çıkması, ne yapacağını şaşırmana neden olabilir. Akşam saatlerinde bir arkadaşının telefonu seni şaşırtacak.

20 Ekim 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hafiflemiş hissetmek için öncelikle zihninizi hafifletmeniz gerekebilir. Bugün sizi ağırlık hissi altında tutan konulara yeni bir bakış açısı getirmelisiniz. Psikoloji alt tabanlı araştırmalar yapmak rehberiniz olabilir.

20 Ekim 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde geleceğinizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Hayatınızın gidişatı konusunda sağlam adımlar atmanız gerekebilir. Günün ikinci yarısında belirsizlikler ve kontrolünüz dışında gelişen olaylar canınızı sıkabilir. Aşk hayatınızda huzursuzluklar gündeme gelebilir. Harcamalarınıza özen göstermelisiniz. Hassas olduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz.

20 Ekim 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde bereketiniz artabilir ancak çalışma hızınız da değişebilir. Bu süreçte gelebilecek fazla yeme isteğine karşı dikkatli olmanızda fayda...

20 Ekim 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınız sizi dansa, sinemaya ya da bir tür grup etkinliğine sürüklemek isteyebilir. Zor bir hafta geçirdiğiniz ve dinlenmek isteyeceğiniz için muhtemelen canınız gitmek isteyemecek. Ancak yalnız kalmak sizin genel bir eğiliminiz, bu yüzden belki de yorgun olsanız bile diğerleriyle dışarı çıkmalısınız. Konuşmak yerine dinleyebilir ve dans etmek yerine oturabilirsiniz. Nasılsa daha sonra her zaman dinlenecek vakit bulabilirsiniz.

20 Ekim 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çevrenizden gelen sevgiyi hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınız üzerinde çalıştığınız bir projeyi desteklemek için ortaya çıkabilir veya mücadele ettiğinizi görebilir ve ihtiyacınız olduğunda size yardım getirebilirler. Özellikle herkes kendi hayatıyla meşgulken, yaşıtlarından sevgiyi hissetmek her zaman kolay olmayabilir, ancak bu anlarda sizi önemseyen insanlardan daha fazla takdir hissedebilirsiniz. Destek almaktan korkmayın!

20 Ekim 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çevre iletişiminizde mükemmel bir gelişme olabilir. Çevresel ilişkilerinizde sosyal aktivitenizin yüksek olduğu bir gün. Yaşamınız renklendirmek isteyebilirsiniz. Karşı cinsle aranızda, duygusal bir gelişme söz konusu olabilir.

20 Ekim 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir hazırladığınız planların eyleme dönüştürülmesine az kaldı. Hâlâ şüpheleriniz olsa bile bu işi daha fazla ertelemeyin. Dört bir yandan yardım teklifleri alacaksınız. Fakat yapıcı eleştirilere açık olmanız gerekecek, neticede sizin iyiliğiniz isteniyor. Bu hareketli dönemde vücudunuz için de bir şeyler yapmayı unutmayın. Beslenmenize dikkat edin ve bir hobiyle uğraşarak kendi içinizde denge sağlayın. Karşılaşacağınız stresle ancak bu şekilde baş edebileceksiniz.

20 Ekim 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla güzel zaman geçirebilirsiniz. Ama aile ve ev konularıyla ilgili sorunlar gerçekleşebilir. Ayrıca ilişkinizde de dikkatli olmalısınız. Ay bugün 13:35-19:35 saatlerinde boşlukta olacak. Bu saatlerde dinlenmek, önemli başlangıçlar yapmamak için önemlidir. Çünkü sonuçsuz kalabilir. Saat 19:35’den sonra; içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Ruhsal çalışmalar yapmak size çok iyi gelecektir.

20 Ekim 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hayatınıza yeni giren biri sizi etkiliyor ama buna rağmen sizi rahatsız eden bir yanı var. Onu tanımak için kendinize biraz daha zaman tanıyın. Çalışma hayatındaki titiz karakteriniz sizi bazen itici yapabiliyor. Bundan şikayetçi arkadaşlarınız var. Bugün bazı uyarılar almanız mümkün. Önemsemediğiniz bazı küçük harcamalar bütçenizdeki deliği bir hayli büyüttü! Biraz daha sakınarak harcamalısınız. Stresten arınmak için varsa hobilerinize ve eğlencenize zaman ayırın.

20 Ekim 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 58' 35" R
Ay
Başak
23° 31' 59"
Merkür
Koç
16° 59' 54"
Venüs
Koç
19° 02' 00"
Mars
Balık
22° 13' 25"
Jüpiter
Boğa
21° 42' 41"
Satürn
Balık
15° 40' 18"
Uranüs
Boğa
21° 48' 06"
Neptün
Balık
28° 35' 58"
Plüton
Kova
02° 04' 08"
Chiron
Koç
20° 06' 04"
Lilith
Başak
22° 15' 39"
True Node
Koç
15° 38' 09"
Son Güncelleme : 20/04/2024 17:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>