Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Çözüm Yolda Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2022, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Yeni ortamlara girmek yeni ilişkiler konusunda daha şanslı olmanı sağlayacak. Arkadaşlarınla daha çok zaman geçirdikçe kendine olan güveninin tazelendiğini hissetmen mümkün. Bu durumu girdiğin ortamlarda kendini göstermek için değerlendirebilirsin.

Beklediğiniz fırsat elinize geçmiş sayılır. Bu yüzden gerekli önemi göstermeli, işi zamanından önce çıkartmayı becerebilmelisiniz. Elinize aldığınız şu andaki iş, sizin mesleki çapınızı ortaya çıkartacak.

Emeklerinin karşılığını almaya başlayacaksın. İstediğin değişimin gerçekleşmesi için çok kısa bir zaman kaldığını bilmelisin. Eline geçecek para ile hayallerini gerçekleştirebileceğini bilmek seni motive edecek.

Haline şükretmeye devam etmelisin. Hayata karşı daha minnettar olmak ve bunu dile getirmek sürekli daha fazlasını sana getirecek. Sahip olduklarının kıymetini bilmeyi ihmal etmemelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatın üzerindeki kontrolü artırmak için daha kararlı olmalısın. Başkaları tarafından güdülmemeye dikkat etmek senin için daha önemli olmalı. İnsanların seni istediği gibi yönlendirmesine izin vermemelisin.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son haftalarda çok şey başardınız ve yaratıcılığınızın sonuçları yıl sonuna kadar olumlu bir etki yaratmaya devam edecek. Yakında nakit akışı durumunuza daha fazla dikkat etmeniz gerekecek. Para da önemlidir.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır sonuçlanmasını beklediğin işlerin aynı anda çözüme kavuştuğunu görebilirsin. Maddi anlamda kaygılarını hafifletecekbağlantıları kapında. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, geçmişte bıraktığın ilişkine dair özlem duyabilirsin. Hayatını düzene oturtmak isteyeceksin.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Anneniz, annelik misyonunu örnek aldığınız kişilerle vakit geçirmek mental olarak iyi hissettirebilir. İhtiyacınız olanı bulmakla ilgili çabalarınızı arttırmalısınız. Bugünü bu konuyla ilgili planlamalara ve görüşmelere ayırın.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zahmet çıkarabilecek bazı durumlar ve huzursuzluklar gündeme gelebilir. Daha sabırlı olmalı, gurur konusu yapmamalısınız.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınıza karşı çok duyarlı olacak, herkesin yardımına koşmak isteyeceksiniz. Ancak yine de iyi niyetinizin kullanılma ihtimaline karşı dikkatli...

22 Ekim 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün değişim tutkusu içindesiniz. Gündelik hayatınızın parçası olan şeyler aklınıza yatmıyor mu? Size zaman kaybı ya da ahlaki açıdan yanlış gibi mi görünüyor? Öyleyse harekete geçme zamanı! Siyasi bir amaç için gönüllü olabilir, hatta yerel seçimlere katılabilirsiniz. Fikirlerinizi açıklayacağınız bir konuşma ya da sunum hazırlayabilirsiniz. Zihninizin netliği sayesinde geliştirilmesi gereken noktaları ayırt edebileceksiniz. Gözlemlerinizi paylaşmanın ve destek toplamanın bir yolunu bulun.

22 Ekim 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Beklenmeyeni bekleyin! Bir aile sırrı veya bir zamanlar gizlenmiş rahatsız edici bir konu gibi, özel bir şey hayatınızı etkiliyor olabilir. Neyle uğraştığınızı bilmek savaşın yarısıdır ve kafa karıştırıcı bilgiler veya aldatmalar, daireler çiziyormuş gibi hissetmenize neden olabilir. Şans eseri, daha yaşlı birinden veya ruhsal olarak bağlı olduğunuz birinden beklenmedik bir hediye alabilirsiniz ve bu, moralinizi yükseltebilir. Yolunuza çıkan sürprizlere açık olun!

22 Ekim 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde gelişen olaylara karşı duygusuz kalmayı beceremiyor, bulunduğunuz ortamlara müdahale etmek zorunda kalıyorsunuz. Bugün, karışık problemlerin üstesinden kolayca geleceksiniz. Başarılar sizden yana unutmayın.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir yola girmeye karar verdiniz ve biraz ürkekçe de olsa yüksekteki hedeflerinize doğru ilerlemektesiniz. Geçmişe elveda deyin ve eskileri ardınızda bırakın. Eskiyi unutmak zorunda değilsiniz, ama tüm enerjinizi önünüzdekilere odaklayın. Yeni girdiğiniz bu yolda size yardımcı olması için hem eski, hem yeni çevrenizden yararlanın.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün herhangi bir şey hakkında bir karar vermeniz neredeyse imkansız olabilir fakat elinizden gelenin en iyisini yapın. Gerginlik artarsa şaşırmayın çünkü harekete geçmek için her an daha fazla baskı hissediyorsunuz. Hazır hissedene dek hiçbir şey yapmayın. Bu noktada gerçekleşebilecek en kötü şey, ani bir karar vermek olabilir. Ne kadar özgürlük seven ya da maceracı biri olsanız da, yaklaşımınız pratik ve mantıklı olsun.Kaderim ne olacak? Beni neler bekliyor?

22 Ekim 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partneriniz bazı kararları almak için acele ediyor. Onun ısrarlarına direnmeye çalışmayın. Birbirinizi biraz daha yakından tanımaya ihtiyacınız olabilir. Gelişigüzel teşebbüsler, düşünce ve davranışlardan sonra pişmanlık duymak istemiyorsanız, şimdiden tedbirinizi almalısınız. Olayların sonunu istediğiniz gibi getirme imkanınız var. Sürpriz şekilde gelecek bir ortaklık önerisi, sizi büyük para hesapları içine sokacak. Uykusuzluk sağlığınızı etkileyebilir. Uyku düzeninizi bozmamaya çalışmalısınız.

22 Ekim 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 16' 29" R
Ay
Başak
02° 57' 34"
Merkür
Koç
17° 48' 58"
Venüs
Koç
16° 53' 01"
Mars
Balık
20° 52' 24"
Jüpiter
Boğa
21° 18' 46"
Satürn
Balık
15° 29' 59"
Uranüs
Boğa
21° 42' 22"
Neptün
Balık
28° 32' 29"
Plüton
Kova
02° 03' 29"
Chiron
Koç
19° 59' 58"
Lilith
Başak
22° 04' 03"
True Node
Koç
15° 35' 53"
Son Güncelleme : 18/04/2024 23:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>