Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Yüzleşmeler Yaşanıyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ekim 2022, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ile ilgili beklentilerini bir süreliğine ertelemek senin için iyi olacak. Olası bir birliktelik için hazır duruma gelmek senin için daha öncelikli olabilir. İçinde olduğun durumun değerlendirmesini yapmak sana daha çok fayda sağlayacak.

İş yaşamınızda yaşadığınız çekişmenin sonu kötü yerlere varabilir. Davranışlarını kasıtlı bulduğunuz kişi kadar, sizin de durumunuz riske girebilir. Bugün konuyla ilgili kısa bir toplantınız olacak.

İş ile ilgili yaptığın değişikliklerin etkisini görmeye başlamak keyfini yerine getirecek. İstediğin gelişmelerin yaşanmaya başlanması çalışma konusunda daha hevesli olmanı sağlayabilir. Gelecek ile ilgili adımlarını daha sağlam atacaksın.

Bugün tek başına zaman geçirmek senin için daha önemli olabilir. Sessiz ve sakin bir ortamda işlerine daha iyi odaklanma fırsatı bulabilirsin. Gelecek hakkında düşünürken sağlığın ile ilgili fazladan önlem almayı da ihmal etmemelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günlük rutininde büyük değişiklikler yapmak isteyeceksin. Hayatının ilerleyişinde fark yaratacak değişiklikler yapmak için fırsatın olacak. Yeni hevesler ve yeni heyecanlarla karşılaşmak sana daha güçlü bir motivasyon sağlayabilir.

28 Ekim 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kendine güvenin tüm zamanların en yüksek seviyesinde ve ne yapmayı planladığın hakkında çok derin düşünerek zaman kaybetmek gibi bir niyetin yok. Bugün içgüdülerinizi harfi harfine takip edin ve evren size arzu ettiğiniz her şeyi verirse şaşırmayın.

28 Ekim 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma hayatında kendi doğrularına önem verdiğin için, bazı istenmeyen durumlara kolayca hedef olabiliyorsun. Bugün düşündüğün her şeyi yaşama geçirecek enerjiye ve potansiyele sahipsin. Yeni arkadaşlar edinmen eski dostlar ile yüzleşmene neden olabilir. Kafanın karışmasına neden olabilecek özel ortamlardan uzak duracaksın.

28 Ekim 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir karara varmanın zorluğunu bugün aşıyorsunuz. Gerek büyükleriniz gerekse kendi tecrübeleriniz içinizdeki karanlığı bölmenize yardımcı oluyor. Bu düzeni günlük hayatınıza taşımak için bugün bazı adımlar atabilirsiniz.

28 Ekim 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sorumlu olduğunuz işlerde başkalarının katılımına ihtiyaç duyabilirsiniz. Çalıştığınız konularla ilgili yazışmalarınıza önem vermelisiniz. Sözleşmeler gündeme gelebilir. Yakın çevrenizdeki olaylarla ilgilenmeniz gerekebilir. İşlerinizdeki tamamlanmalar nedeniyle rahatlamış hissedebilirsiniz. Mücadele ettiğiniz konularda destek görebilirsiniz.

28 Ekim 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni bir ev almayı ya da yeniden dekorasyon, modelleme gibi alanlara yatırım yapmayı düşünüyorsanız, başlamak için yılın en uygun zamanı bu zaman. Gezegensel enerjiler sayesinde, pratiklik hayal gücü ile birleşerek hem güzel hem fonksiyonel bir ev hayal edebilmenizi sağlayacak. Yapabildiğiniz en kısa sürede, bir emlakçıyı arayın ya da iç mimari dergilerini karıştırın ve zevkinize hitap eden şeyleri tespit edin. Eğlenirken sonuç elde edeceksiniz.Bu sene bana olumlu neler getirecek?

28 Ekim 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gelecek için daha heyecanlı ve istekli olacaksın. Planlarının gerçekleşmeye başlaması seni daha fazla proje için harekete geçirecek. İstediklerinin gerçekleşmesi seni mutlu edecek. Gelecek için daha dikkatli davranmak isteyeceksin.

28 Ekim 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mali iyileşme şu anda gerçekçi bir olasılık. Birisi size birveya ek olarak daha fazla para kazanma fırsatı sunabilir, bu muhtemelen maddi güvenliğinizi ve iç huzurunuzu artıracak bir çabadır. Öyle olsa bile, onlara gerçekte olduğunuzdan daha deneyimli veya iyi durumunda olduğunuzu söylemek isterken bunun uzun vadedeki sonuçlarını görmezden gelmeye meyilli olabilirsiniz. Gerçeklerden çok uzaklaşmayın! Olduğunuz haliniz her şey için zaten yeterli.

28 Ekim 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Risklere atılma konusunda kendinizde dayanılmaz bir arzu duyacaksınız. Beraberliklerinizde, ani gelişen kıskançlıklar nedeniyle kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Yaşantınızdaki yoğun tempo içinde, bazı aşırılıklardan uzak durmalısınız.

28 Ekim 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem ruh hem vücut sağlığınız açısından zirvedesiniz. Başkaları da sizin bu ışıl ışıl parlayan, güven verici ve olumlu enerjinizin farkında. Yaydığınız enerji yakın çevrenizdekileri etkisi altına alarak, daha kısa bir süre öncesine kadar hayal bile edemediğiniz noktalara ulaşmanızı sağlayacak. Bu enerjiden yararlanın ve bu olumlu döneminizi ziyan etmeyin.

28 Ekim 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ev almayı ya da yeniden dekorasyon, modelleme gibi alanlara yatırım yapmayı düşünüyorsanız, başlamak için yılın en uygun zamanı bu zaman. Gezegensel enerjiler sayesinde, pratiklik hayal gücü ile birleşerek hem güzel hem fonksiyonel bir ev hayal edebilmenizi sağlayacak. Yapabildiğiniz en kısa sürede, bir emlakçıyı arayın ya da iç mimari dergilerini karıştırın ve zevkinize hitap eden şeyleri tespit edin. Eğlenirken sonuç elde edeceksiniz.Maddi durumum nasıl olacak?

28 Ekim 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızla ilgili kuşkularınız var. Ama ilişkinizi bir hata olarak ele almanız için henüz çok erken. İlişkiniz adına yapabileceğiniz çok şey var. Çıkış yolu aradığınız birprobleminiz var. Problemin içinde tek başınıza biraz çaresiz görünüyorsunuz. Bunu beraber çalıştığınız kişilerle paylaşmanız gerekecek. Elinizin altındaki fırsatı iyi değerlendirirseniz yeni imkânların peşinde koşmakla kendinizi harab etmezsiniz. Küçük bir para desteğine ihtiyacınız var. Küçük sağlık şikayetlerinizin nedenlerini öğrenin.

28 Ekim 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 24' 02" R
Ay
Oğlak
11° 03' 02"
Merkür
Koç
16° 32' 17"
Venüs
Koç
29° 41' 58"
Mars
Balık
28° 54' 42"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 40"
Satürn
Balık
16° 28' 55"
Uranüs
Boğa
22° 17' 13"
Neptün
Balık
28° 52' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 57"
Lilith
Başak
23° 13' 14"
True Node
Koç
15° 23' 25"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>