Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Metotların Yetersiz Kalabilir Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Nisan 2023, Cuma

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 90%

Hoşlandığın kişi ile arandaki muhabbeti arttırmak için güzel bir gün olabilir. Bugün bu kişiyle daha fazla vakit geçirmek veya onunla iletişime geçmek kalbinin daha hızlı çarpmasını sağlayabilir.

Haftanın başında birbaşvurunuzdan haber alacaksınız. İş hayatınızın aksamalarını, yığılmalarını, yorgunluğunu, oradaki yapay insan ilişkilerini bugün ve yarın tamamen unutmak istiyorsunuz.

Maddi konularda dikkatli kararlar alabilir ve sorunları daha kolay çözebilirsin. Emeklerinin karşılığını almak senin için daha rahat olacak. Halledilmesi gereken masrafları bugün ortadan kaldırabileceksin.

Yediklerine dikkat etmeli ve daha çeşitli gıdalar ile beslenmelisin. Tek tip yiyecekler, vücudunun ihtiyacı olan vitamin ve mineralleri almasına engel olabilir. Bugün yemek konularına özen göstermen gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafında olan biten birçok şey senin hızını kesebilir. Sen bazı şeyleri hızlıca halletmek ve yoluna koymak isterken beklenmedik problemlerle karşılaşabilirsin. Bugün karşına çıkan mevzularla savaşmamalı ve bazı şeyleri oluruna bırakmalısın.

28 Nisan 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün duygusal anlamda kendinizi daha iyi bir şekilde ifade etmeyi başardığınız bir gün olacak. Mevcut ya da potansiyel aşk partnerinizle bir araya gelmek için bugünün enerjisini mutlaka değerlendirmelisiniz. Bugün kendinize her zamankinden daha fazla güvendiğiniz bir gündesiniz. Fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeye özen gösterin.

28 Nisan 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde karışılacağın bir sorun artık değişmen ve dönüşmen gerektiğini sana hatırlatıyor. İşinde kullandığın yöntemlerin yetersiz kaldığını hissedebilirsin. İlişkinde yaşadığın ciddi anlaşmazlıklar bugün başını ağrıtabilir. Kafanı dağıtacak aktivitelere yöneleceksin. Aile bireylerinden birisi ile onda son zamanlar baş gösteren sorumsuzluğu hakkında tartışma yaşayabilirsin.

28 Nisan 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kredi ve borçlanmalarla ilgili konularda üzerinize düşeni yaptığınızdan emin olmalısınız. Gecikmiş ödemelerin planlarınızı aksatmaması için hesaplarınızı gözden geçirmenizde, alacaklarınız temin etmenizde fayda var. Hak kazandığınız konularda haklılığınızı konuşmalısınız.

28 Nisan 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili yeni beklentiler içinde olabilirsiniz. Sosyal konular gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızda çatışmalar yaşanabilir. Olaylara sakin yaklaşmaya özen gösterin. Sorumlu olduğunuz konularda değişimler yaşanabilir. Ticari konular sizi zorlayabilir. İlerleyen zamanlarda duygusal gerginlikler yaşayabilirsiniz.

28 Nisan 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda şüpheleriniz yerinde olsa da yine de elinizde kanıt olmadan kimseye karşı sert tutum sergilememeye çalışmalısınız.

28 Nisan 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Harcamalara odaklandığın dönem olabilir. Bugün bu tür konulara daha fazla zaman ayırman olası o yüzden. Kendini biraz geri çekip olan biteni gözlemlemek sana daha iyi bir manevra alanı sunabilir.

28 Nisan 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi, biriyle olan ilişkiniz size kariyer alanında da çok fazla şey katabilir. Şu anda kendinizi ekstra açık fikirli ve iyimser hissediyor olabilirsiniz. Bir arkadaş veyaortağı gibi işbirliği yaptığınız biri üzerinde olumlu bir etki yaratmak, aynı zamanda yaşadığınız kişisel zorluklarda da desteklenmenize yol açabilir. Bir projede yardıma ihtiyacınız olabilir ve sizi önemseyen insanlar size tavsiye ve hatta mali destek sunabilir. Birisi size yardım etmeyi umuyor olabileceğinden, bugün neye ihtiyacınız olduğunu belli etmekten çekinmeyin. İnsanlar size yardım teklif ettiğinde ise bunun onların fikri olduğunu unutmayarak, fazla alçakgönüllü olmamaya çalışın.

28 Nisan 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Farklı düşünüyor, farklı hareket ediyor fakat, duruma hakim oluyorsunuz. İnsanlar sizden etkilenirken karşı çıkamıyorlar. Siz tutku ve aşk insanısınız. İhtiraslı aşklarınız dillere destandır. Aşk kaçamaklarına da hazır olun.

28 Nisan 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Sadece tutumunuzu değiştirerek üstesinden gelebileceğiniz bazı durumlarla karşılaşacaksınız. Her zamanki bakış açınızı bir yana bırakıp yeni bir yaklaşım geliştirin. Başkalarını suçlama konusunda temkinli davranın – siz de pekâlâ bazı yanlışlar yapmış olabilirsiniz. Çevrenizde yeni şeylere açık olursanız, kendiniz hakkında da yeni şeyler öğrenebileceksiniz.

28 Nisan 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün arkadaşlarınızla, sosyal çevrenizle keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Partnerinizle beraber harekete geçebilirsiniz. Ortaklarınızla uzlaşma sağlayabilirsiniz. Dernek, topluluk veya arkadaşlarınızdan dolayı harcamalarınız artabilir. Bir arkadaşınızın rahatsızlığı gündeme gelebilir. Harika bir gün dilerim.

28 Nisan 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjinizin son derece yüksek olduğu bir gün. Ancak nedenini hiç anlayamadığınız bir gerginlik, sevgilinizle problem yaşamanıza ve polemiğe girmenize neden olabilir. Bugün işinizle ilgili olarak, risk üstlenmemeli ve spekülasyonlardan kaçınmalısınız. Ekip çalışmalarına uyum sağlamaya gayret edin. Maddi konularda sıkıntınız fazla uzun sürmeyecek. Yaptığınız ortak çalışmalar size başarı sağlayacak. Kilo vermeye çalışıyorsanız, yaktığınızdan daha az kalori almalısınız.

28 Nisan 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 46' 54" R
Ay
Balık
13° 50' 03"
Merkür
Koç
18° 37' 13"
Venüs
Boğa
05° 15' 39"
Mars
Koç
02° 23' 22"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 57"
Satürn
Balık
16° 52' 26"
Uranüs
Boğa
22° 32' 44"
Neptün
Balık
29° 00' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 09"
Lilith
Başak
23° 43' 17"
True Node
Koç
15° 22' 41"
Son Güncelleme : 03/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>