Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Aceleci Davranıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ekim 2022, Cumartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 100%

Sevdiğin insanla aranın gittikçe iyileştiğini görmek seni mutlu edecek. Onunla paylaştıkların arttıkça ona olan hislerinin güçlendiğini bilmek seni keyiflendirecek. İlişkinin geleceği hakkında daha iyimser olduğunu fark edeceksin.

Bugün inatçı bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Bazı şeyleri ya siyah ya da beyaz renklerde göreceksiniz ve görüşlerinize çok katı olacaksınız. Egonuzun kontrolden çıkmasına izin vermeyin. Diğer insanların bakış açılarına saygı göstermek için elinizden geleni yapın. Bir şey hakkında güçlü bir bilginiz olsa da, muhtemelen tam resme sahip değilsiniz. Meslektaşlarınızın da fikirlerini ifade etmesine izin verin. Kim bilir? Bir şeyler öğrenebilirsiniz!

Yatırımlarının değerlendiğini görmek seni ister istemez daha mutlu edecek. Yenikonuları hakkında araştırmalar yapmaktan daha çok keyif alabilirsin. Senin için en uygun olacakalanını bulup onun üstüne gitmek senin için yararlı olacak.

Bulunduğun ortamda huzurlu hissetmek için daha istekli olmalısın. Bu huzuru sağlamak için adımlarını dikkatli atmalısın. Yeni egzersiz programları denemek sana bu konuda yardımcı olabilir. Diyetinle ilgili kesin kararlar almak da faydalı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmiş ile ilgili düşünüp nostalji yapmak için bol bol vaktin olacak. Eski güzel zamanları hatırlamak sana keyif verebilir. Bunları yaparken geçmiş hatalardan ders çıkarmayı da unutmamalısın. Daha çok tecrübe edinme fırsatı edinebilirsin.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kendine güvenin tüm zamanların en yüksek seviyesinde ve ne yapmayı planladığın hakkında çok derin düşünerek zaman kaybetmek gibi bir niyetin yok. Bugün içgüdülerinizi harfi harfine takip edin ve evren size arzu ettiğiniz her şeyi verirse şaşırmayın.

28 Ekim 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Konuşmalarına yansıyan aceleci ve telaşlı hallerin pratik olmanı engelleyebilir. Şartların konusunda taviz vermek istemiyorsun ancak bazı şeyleri aşma çaban ufakta olsa engellere takılabilir. Eşinle birlikte yapacağınız aile ziyareti heyecanlı bir haberin müjdecisi olabilir.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Müdahale etme isteğinizi kontrol etmelisiniz. Bu sayede günlük hayatınızı da çevrenizle olan ilişkilerinizi de daha sağlıklı bir şekilde geçirebilirsiniz. Sizden destek istenen konular dışında, bugün kendi içsel problemlerinizi çözmeye zaman ayırmalısınız.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bolca hareket ve ziyaret dikkat çekiyor. Alacağınız haberlerle planlarınızı değiştirebilirsiniz. Çok şey öğrenebilir, hareket edebilirsiniz.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazen kendinize karşı insaflı olmanız gerektiğini hatırlamalısınız çünkü sürekli başkalarına iyilik yapıyorsunuz. Şu an bir arkadaşınızın size gerçekten faydalı olacağını fark edebilirsiniz. Sürekli karşınızdakine yardım ettiğiniz ama onun ihtiyacınız olduğunda yardımınıza koşmadığı, tek yönlü arkadaşlıklarınız var. Bugün yeni biriyle iletişim kurun ve aklınızdakilerin bir kısmını onunla paylaşın. Olumlu enerjisi olan biriyle arkadaşlık kuracaksınız.Ne zaman çocuk sahibi olacağım?

29 Ekim 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayallerine ulaşmak için her zamankinden daha sıkı çalışmak isteyeceksin. İleride eline geçecekleri düşündükçe çalışmak senin için daha önemli olacak. Daha sıkı ve verimli çalışmak için iyi odaklanmaya özen göstermelisin.

29 Ekim 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dürtüsel olarak yapılan bir alışveirş sizi çabucak hayal kırıklığına uğratabilir. Çok ikna edici bir satış elemanı veya sizi daha önce ihtiyacınız olduğunu bilmediğiniz bir şeyi almaya ikna eden bir reklamla karşı karşıyaysanız, muhtemelen buna gerçekten ihtiyacınız yoktur! Fiyatı duyar duymaz cüzdanınızı açmak cazip gelse de, satın almak için ne kadar baskı altında olursanız olun, kendinize bir saniye ayırın ve düşünün. Muhtemelen, bu yarın hala isteyeceğin bir şey değil.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çok güçlü duygulara sahip olduğunuz için, yoğun enerjinizle çevrenizi adeta aşka çağırıyorsunuz. En büyük kusurunuz ise, hep arzuladığınız sözleri duymak istemenizdir. Bugün gereksiz alınganlık gösterebilir, partnerinizi suçlayabilirsiniz.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her şey her zamankinden çok daha kolay geliyor, yaptığınız işlerden gerçekten keyif alıyorsunuz. Bunun yaparken arkanızdan karizmatik bir iz de bırakıyorsunuz. Tanıdığınız kişiler gelip sırlarını veya gizli fikirlerini sizinle paylaşırlarsa şaşırmayın. Kibirli davranmayın – farklı projelere gerçekten de katılın, bunlar kendi planlarınız için de esin kaynağı olabilir.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün yakın çevre ve kardeşlerle ilgilenebilirsiniz. İletişimde aldanma, aldatılma gerçekleşebilir. Sağlığınıza da dikkat etmelisiniz, zehirlenmelere açıksınız. Yolculuklar sorunlar gerçekleşebilir. Uzak akrabalarla, hukuk alanında, eğitim, yurt dışı konularında iletişim sorunları yaşanabilir. Saat 16:21’den sonra Ay’ın oğlak burcuna geçmesiyle; aile ve ev konuları gündeminize daha çok gelebilir. Merkür’ün akrep burcuna geçmesiyle 3 hafta kadar; para, kazançlarla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Yeni sözleşme imzalayabilirsiniz.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızdaki düzensizlik kafanızın karışmasına neden oluyor. Ona karşı aşırı tepki vermekten kaçının. Dikensiz gül bahçesinin olmadığını hatırlamalısınız, o zaman karşınıza çıkacak güçlüklere, aksiliklere hazır olursunuz. Mesleki yaşamdaki kişisel katkılarınızla ilgili takdirler ve övgüler var. Gereksiz yere alçakgönüllülük göstermeyin ve takdirleri hak ettiğinizi bilin. Bir borç alacak meseleniz çözüme ulaşacak. Yeme içme alışkanlığınızı değiştirerek kilonuzu kontrol etmeniz mümkün

29 Ekim 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 07' 32" R
Ay
Yay
10° 30' 39"
Merkür
Koç
16° 03' 27"
Venüs
Koç
26° 48' 56"
Mars
Balık
27° 06' 19"
Jüpiter
Boğa
23° 10' 01"
Satürn
Balık
16° 16' 12"
Uranüs
Boğa
22° 09' 15"
Neptün
Balık
28° 48' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 27' 57"
Lilith
Başak
22° 57' 40"
True Node
Koç
15° 30' 45"
Son Güncelleme : 27/04/2024 00:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>