Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ekim 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkilerinizde pek güvenilmez bir imajınız var. Geçmişte herkesin mutlu son beklediği ilişkinizi kimsenin kavrayamadığı nedenlerle bırakmış olmanız, şimdi insanların size güvensiz yaklaşmasına neden oluyor.

Özel bir gününüzde olduğunuzun farkında mısınız ? Sıradan gibi görünse de, bir anda sizin en önemli günlerinizden biri olabilir, hazırlıklı olun. Gündemde olmayan bir toplantının bugün en karlı kişisi olacaksınız.

Sahte dostlarınız dışında herkes tarafından uyarılıyorsunuz. Bunları dikkate almalısınız. Çılgın gibi para harcamanıza göz yumanların sizin gerçek dostlarınız olmadığını anlamak zorundasınız.

Bugünkü önemli görüşmenizi biliyorsunuz. Hemen parlayan kişiliğiniz bugün size çok şey kaybettirebilir. Bugün sağduyuya fazlasıyla ihtiyacınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düzen, plan ve organizasyon gereken işlerde ve konularda başarılı olabilir, hedef ve strateji belirleyebilirsiniz. Duygularınızı sergilemekte kaçınmayacağınız bir gün olabilir. Öğle sonrasındaki sert Merkür açısında düzen, organizasyon zihinsel karışıklığa iyi gelecektir.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, Saat 03:03 Merkür-Pluto görünümü, ailevi ve yerleşim yerinizle alakalı konulardaki değişimlerin göstergesidir. Birbirinizin görüşlerine saygı duyarak, elbirliğiyle halledilmesinde yarar vardır. Gelişigüzel davranılmamalı, birbirinizi kıracak şekilde hareket edilmemelidir. Eğer sorunlar varsa, bunları sineye çekmek, sürekli alttan almak da aslında çözüm olmaz. Tabii ki konuşulmalı, hakça hareket edilmeli, ortaklaşa karar verilmelidir. Saat 05:10 Ay-Pluto karşıtlığı, iş-ev arasındaki meseleler üzerinde derinlikli düşünelim. Bazı şeyler bizde hassasiyet yaratabilir. İyice düşünürsek, doğru yolu tespit ederiz. Çekişme, tartışmalardan uzak duralım. Saat 05:27 Ay-Merkür görünümü, güven unsurunu bir hayli önemsersiniz. Dışa karşı nazik ve sevecen davranırsınız. Aynı ilgiyi de görmek istersiniz. Sizin için huzur bu saatlerde bir hayli önemlidir. Saat 11:33 - 4 Ekim saat 00:12 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bizim için güvende yaşamak, huzurlu bir gün geçirme arzusu bir hayli yükselecektir. Hakimiyetçi, negatif, aşırı duygusal insanlardan uzak durmamızda yarar var. Böylece enerjimizin daha fazla düşmesine izin vermemiş oluruz. Problemler özellikle boşluk etkisi altındayken, sizde baskı yaratabilir. Ailevi konularda gerginlikler yaşanmasına izin vermemeye çalışalım. Bazı kişiler sizden anlayış bekleyeceklerdir. Susmanız gerekebilir. Fakat bu sizi rahatsız edecekse, kendinizi sakın zorlamayınız. Değer verdiklerimiz ve değer gördüklerimizle çevrili bir dünyada yaşamamız dileğimle,,

3 Ekim 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay günün büyük bir bölümünde boşlukta olacak. İletişim kopuklukları yaşanabilir. Aman dikkat! Bugün ilerleyen günlere yönelik planlar yapabilir, kafandaki projeleri hayata geçirmek adına adım atabilirsin. Eğer yazı, kitap ve benzeri programların var ise, bu konularda başarılı olabilir, öne çıkabilirsin. Gün boyunca sürprizlere açık ol ve önsezilerine güven. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, hiç beklemediğin bir arkadaşının aşk itirafı büyük bir şaşkınlık yaşatacak. Evliliğinde sorunları olan bir Terazi burcuysan, yakın bir arkadaşının çözüm önerilerinden yararlanabilirsin. Akşam saatlerinde tesadüfen katıldığın bir organizasyonda, hiç tahmin etmediğin bir kişiyle karşılaşabilirsin. Bu karşılaşma seni duygusal olarak yorabilir.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi adeta hedefe kitlenmiş bir pilot gibi hissedebilirsiniz. Hedefinize doğru ilerlerken size bu konuda destek veren yakın dostlarınız ile görüşebilir ve onların size verdiği motivasyondan yüksek oranda etkilenebilirsiniz.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sorumlulukların önce çıktığı bir gündesiniz. Yeni konulara ilgi duyabilirsiniz. Akademik konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz, bu eğitime başlamak için uygun bir gündesiniz. Sevdiklerinizle birlikte yolculuklar planlayabilir, düşüncelerinizi paylaşacağınız insanlarla zaman geçirebilirsiniz. Sizin için samimi konuşmalar içinde keyifli bir gün olabilir.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yurtdışına seyahat etme şansını yakalayabilirsiniz. Oralarda tanışacağınız insanlar ufkunuzu açacak.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gelişmeler sizi memnun edecek. Rahat ve kararlı bir tutum içinde bulunacak, çalışmalarınızı istediğiniz gibi sürdüreceksiniz. Yeni planlar yapabilir, bunları sevdiğinizle ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Onların desteğini almanız mümkün. İyi niyetli ve olumlu olduğunuz bir dönemdesiniz.

3 Ekim 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcılığınız ve kendinizi bir amaca adama potansiyeliniz yüksek. Başka sorumlulukların motivasyonunuzu düşürmesine izin vermeyin. Finansal konularda gelişmeler olabilir. İlişkiler alanı gün boyu hassas.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yengeç burcunda seyahat eden Ay sizin ev vearasında bir denge kurmanıza yardım edecek. Annenizle ilgili konular öne çıkabilir. Sizden ekstra şefkat, sevgi bekleyecektir. Onu doktora götürmek, safra kesesi, mide sıkıntılarına çözüm bulmak zorunda kalabilirsiniz. Kendiniz için de mamografi çektirme zamanınız gelmiş olabilir. İhmal etmeyin.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

3 Ekim 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 31' 50" R
Ay
Akrep
07° 11' 37" R
Merkür
Koç
16° 03' 09"
Venüs
Koç
23° 31' 43"
Mars
Balık
25° 02' 40"
Jüpiter
Boğa
22° 32' 59"
Satürn
Balık
16° 01' 19"
Uranüs
Boğa
22° 00' 15"
Neptün
Balık
28° 43' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 12"
Chiron
Koç
20° 18' 45"
Lilith
Başak
22° 39' 55"
True Node
Koç
15° 37' 55"
Son Güncelleme : 24/04/2024 08:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>