Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ekim 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz çalkantılı. Fakat partneriniz umulu görünüyor. Siz ise daha içe kapanık ve biraz da küskün görünüyorsunuz. Daha dışa açık, sorunu paylaşmadan yana bir tavır sergilemenizde fayda var.

Bazen dikkatiniz dağılıyor, işten kopuyorsunuz. İşyerinizde belli bir probleminiz yok. Dışarının sorunlarıyla işe geliyor olmalısınız. Bu, sizin veriminizi ciddi biçimde düşürüyor.

Daha sınırlı, daha ekonomik yaşama kararınız, yaşamınızı biraz çekilmez hale getirdi. Zihninizi topladığınızda elinizdenkurtulmuyor. Önümüzdeki günlerde çok ilgileneceğiniz bir teklif alacaksınız.

Bel ağrılarınıza kendi kendinize teşhis koymaktan vazgeçmelisiniz. Zaman ayıramamaktan söz edip kendinizi kandırıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi bakış açınızla değerlendirdiğiniz bir olayı olumluyorsunuz. Olayla ilgili çok değişik bakışlar da var. Konudan en haberli kişi siz olduğunuzdan, değerlendirmenizde ısrar edeceksiniz. Bunun dışında daha özel başka bir konuda önünüzde birkaç seçenek görünüyor. Seçeneklerden bir tanesi sizin için küçük bir felaket olabilir, dikkatli bir tercih yapmak durumundasınız.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 21:00 Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu zaman dilimi içinde, etrafınızdaki bazı aksaklıklar gözünüze kolaylıkla çarpar. Sizi sinirlendiren bir durum varsa bunu mutlaka halletmeliyim diye düşünebilirsiniz. Ancak boşluk etkisi altında olduğumuz için sakin olmakta yarar var. Saat 21:00 Ay-Yengeç burcu seyir etkinliğinde, partnerinizin ilgi ve sevgisiyle sizi sarmalaması ve ne kadar değerli olduğunuzu hissettirmesi lazımdır. Ancak o zaman kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz. Saat 23:29 Ay-Uranüs görünümü,ve mali konular gündeminizde önemini koruyor. Bu iki alanda başarıya, yeniliklere, değişime açıksınız. Yeni hafta boyunca bütün işlerinizde kolaylıklar dilerim. Kalben sevgilerimle,

1 Ekim 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay tüm gün boşlukta hareket edecek. Yapılan işlerde kalabalıkla birlikte hareket etmek, daha hızlı sonuç getirebilir. Çevrendeki insanlarla olumlu yönde ilerleyen ilişkilerin, hayatının diğer alanlarında da etkisini gösteriyor. Aile şirketinde çalışan bir Terazi burcuysan, hisse, mal paylaşımı gibi konular gündeme gelebilir. İlişkisi olan ya da evli bir Terazi burcuysan, değer verdiğin kişinin ilgisizliğinden dem vurabilirsin. Ancak fevri çıkışlar yapmak yerine sadece günün stresini bu şekilde yansıtıyor olabileceğini bir kez daha düşünmelisin. Akşamüzeri bir süredir görüşmeye çekindiğin bir arkadaşınla karşılaşabilirsin. Oturup, kendini açıklamak ve onu dinlemek üzerindeki yükü atmanı sağlayacak.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak üzere harekete geçebilir, yeni keşifler, maceralar, gezi ve yolculuklar peşinde olabilirsiniz. Yeni ve yabancı insanlarla karşılaşabilir, onlardan çok şey öğrenebilirsiniz.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda daha da gergin olabilirsiniz. Finansal konularda temkinli davranmanızda yarar var. Duygusal konularda karar vermekte zorlanabilir, gün içerisinde mücadele verdiğiniz işlerde yıprandığınızı hissedebilirsiniz. Size stres yaratan konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde çatışmalar yaşayabilirsiniz.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özel yaşamınızda şanslı bir gün. Aileden biri evlenebilir ya da bir bebek heyecanı yaşanabilir.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

1 Ekim 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Enerjinizin giderek yükseldiğini hissedecek ve yeni istekler içine gireceksiniz. Heyecan verici haberler alabilir, ilişkilerinizi çok daha sıcak hale getirebilirsiniz. Katılacağınız organizasyonlardan keyif alacaksınız.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kelimeleriniz kurşun gibi karşınızdakileri etkiler. Dolayısıylahayatınızda gücünüzü ortaya koyabileceksiniz. Herkes sizin kararlarınızdan etkilenecek.Diğer yandan ikili ilişkilerinizde geçekleri öğrenme konusunda kafanızda takıntı yaratabilirsiniz. Bu konuda ısrarcı olamaya gerek yok. Zaten zamanı gelince her şey önünüze tüm çıplaklığıyla çıkacaktır. Okült, mistik konulara eğilim artabilir.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

1 Ekim 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 34' 42" R
Ay
Akrep
20° 28' 05" R
Merkür
Koç
15° 59' 00"
Venüs
Koç
24° 51' 20"
Mars
Balık
25° 52' 36"
Jüpiter
Boğa
22° 47' 55"
Satürn
Balık
16° 07' 23"
Uranüs
Boğa
22° 03' 52"
Neptün
Balık
28° 45' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
20° 22' 29"
Lilith
Başak
22° 47' 05"
True Node
Koç
15° 35' 37"
Son Güncelleme : 25/04/2024 10:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>