Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Eylül 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin size fazla güven duymuyormuş gibi davranması gittikçe sinirlerinizi geriyor. Bu konuda yapabileceğiniz bir şey yok. Çünkü sevgilinizin güvensizliği tamamen kendinden kaynaklanıyor.

Kulağınıza gelen bazı haberler bir arkadaşınızın işyerinizde son günlerini yaşadığını söylüyor. Bunun onun kaderi olmadığını, birçok hatasından kaynaklandığını biliyor, buna rağmen büyük üzüntü duyuyorsunuz.

Paranızın kıymetini biliyor, ona göre davranıyorsunuz. Fakat sizin tutumluluğunuz durumu kurtarmıyor. Aile içinde de birkaç kişinin kulağını çekmeniz gerekiyor.

Son günlerde sağlığınız konusunda bazı endişeleriniz var. Bu şekilde endişelenmek yerine en kısa zamanda bir doktora görünmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gemileri yaktım, diyerek bitirdiğiniz arkadaş ilişkinize yeniden yakınlaşmaya çalışıyorsunuz. Bunun biraz çıkarcı bir yakınlaşma olduğunu düşünenler var. Bu duyumları alıyor ve bundan hoşlanmıyorsunuz. Yakında bir deniz yolculuğunuz var. Bu yolculukta tanıdık bir ekip içinde görünüyorsunuz. Bu kolay, kolay unutamayacağınız bir yolculuk olabilir.

25 Eylül 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, 25 Eylül saat 05:52 Koç burcunda oluşacak Dolunay, ilişkide karşı tarafın arzu ve istekleri, bizden beklentileri canımızı sıkabilir. Anlaşmak için kendimizden ödün vermek istemeyiz. Fakat uygun bir dille konuşmamız, hukuk veya farklı bir şekilde konuya açıklık getirmemiz lazım. Tabii ki bu Dolunay illaki büyük anlaşmazlıkların göstergesi değil. Sözgelimi yeni bir tanışmayı da işaret edebilir. Bir toplulukta, bir dost sayesinde, bir şekilde karşımıza çıkan kişi bizi etkileyebilir. Sanki diğer yarımız gibidir. Bizde farklı duygular uyandırabilir. Eğer konu, ayrılmak, boşanmak gibi olumsuz durumlara işaret ise, bu Dolunayda hukuksal hakların, anlaşma maddelerinin, nafaka dahi olmak üzere meselelerin ele alınması mümkündür. Buna çocukların velayeti de dahil olmak üzere. Bu Dolunay görüldüğü gibi tamamen ortaklaşa yaşam, bir hayatın sürdürülmesi, belki bir ateşli aşkın simgesi olabilir. Kişiden kişiye değişse de, bugün eşimiz,ortağımız veya diğerleri aracılığıyla hayatı ele alacağız. Onların yaşamımızdaki yeri, bize hissettirdikleri ve bizim ne düşündüğümüz önemli olacak. Aslında zorlayıcı değil fakat anlaşmaya gönüllü olmadığımız bir durumdaysak, zorlayıcı bir gün olabilir. Ailevi sorumluluklar artabilir. Kendimize bir yol çizmek isterken, başkaları yolumuza çıkarak bize kendini hatırlatabilir. Ne denildiğini, ne diyeceğimizi bilmek zamanıdır. Gönülden sevgilerimle,

25 Eylül 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, karşıt burcunda hareket ediyor ve yine karşıt burcunda bir Dolunay meydana geliyor. Motive olmakta zorlandığın konular varsa ise toparlanman zor olabilir. Önemli işlerini ertelemek isteyebilirsin. Özellikle dil bilimi ve edebi konulara ilgi duymaya başlayabilirsin. Geçmiş dönemde yaptığın fazla harcamaların faturası seni biraz yorabilir. Eğitimi devam eden bir Terazi burcuysan, yeni öğreneceğin bir program, hayalini kurduğun şeyi yapmana fırsat sağlayabilir. Kalbi boş bir Terazi burcuysan bugün seni gerçekten heyecanlandıracak biriyle tanışacaksın. Zamanında sana iyiliği, fedakârlığı dokunmuş kişileri minnetle anacağın bir gün olacak.

25 Eylül 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün gerçekleşen dolunay ilişkinize dair bir farkındalığı beraberinde getirebilir. Evliliğiniz veya ilişkinizle ilgili bir karar alma zamanı olabilir.

25 Eylül 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda farkındalık yaşayabilirsiniz. Bazı konuların üzerinde daha fazla düşünme, karar verme gereği var. İlişkilerinizde tepkilerinizi kontrol etmeye çalışın. Akşam saatlerinde kendinizi duygularınızın içinde kaybolmuş hissedebilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin. Sorumlu olduğunuz konulara yönelmek size iyi gelecektir.

25 Eylül 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Başarı... Büyük istekler ve güçlü beklentiler içine girerseniz yarın nasıl kurtulacağım soruları ile baş başa kalabilirsiniz. Bunun için ilk yapacağınız...

23 Eylül 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Olayları farklı açıdan değerlendirebilir, çevrenizdeki kişileri yönlendirmek için büyük bir gayret içine girebilirsiniz. Son derece etkileyici ve hoş bir görünüm içinde bulunacak ve çevrenizin dikkatini çekeceksiniz.

25 Eylül 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunay ilişkiler alanınızda gerçekleşiyor. Geçmişten gelen gizler, sırlar açığa çıkabilir. Size neşe veren insanlarla birlikte günü geçirip, huzuru bozmaktan kaçınmak önemli.

25 Eylül 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerde perde diyeceğiniz bir gün yaşıyorsunuz.Zira Koç burcundaki Dolunay size partnerinizin ne kadar bencil, egosunun sesini dinleyen, tek taraflı düşünen biri olduğunu işaret edecek. Ani kopmalara ya da tartışmalara bugün dikkat etmekte fayda var. Yeni birine aşık olabilirsiniz. Aşk heyecan sever.

25 Eylül 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

25 Eylül 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 49' 37" R
Ay
Terazi
28° 24' 15" R
Merkür
Koç
16° 09' 11"
Venüs
Koç
22° 38' 18"
Mars
Balık
24° 29' 10"
Jüpiter
Boğa
22° 22' 60"
Satürn
Balık
15° 57' 13"
Uranüs
Boğa
21° 57' 49"
Neptün
Balık
28° 41' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 01"
Chiron
Koç
20° 16' 15"
Lilith
Başak
22° 35' 06"
True Node
Koç
15° 38' 52"
Son Güncelleme : 23/04/2024 15:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>