Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Eylül 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yalnızlığa artık veda etme vaktinizin geldiğini müjdeleyen şeyler oluyor. Bugün telefon trafiğiniz hayli kalabalık. Ondan fazlasıyla etkilendiniz. Sıcacık günlere hazır olun.

Çok memnun değilsiniz. İnsanlarla samimi ilişkiler içindesiniz. Yetkililer ile de ciddi bir sorununuz yok, ama işin kendisi sizi tatmin etmiyor. İşyerinizde gelişme şansınız olmadığını düşünüyorsunuz.

Kendinize yetebiliyorsunuz, ama üzerinizdeki kaçınılmaz sorumluluklar sürekli para sıkıntısı yaşamanıza neden oluyor. İş yaşamınızdaki doyumsuzluğunuzda bunun da etkisi var.

Başlamak üzere olduğunuz aşk ilişkiniz, bu konudaki bazı alışkanlıklarınızı bırakmamanız halinde bir anda elinizden uçabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne neşeli başladınız. Kendinizi oldukça zinde hissediyorsunuz. Geçirdiğiniz iki güzel ve romantik gün, yorgun bedeninizi yeniden ayağa kaldırmış gibi görünüyor. Önümüzdeki günlerde bu küçük tatilden kalan bir anıyı sürekli anımsayacaksınız. Yaşadığınız bazı hoşlukların aklınızdan kolay, kolay çıkmayacağını hissedeceksiniz.

24 Eylül 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Saat 04:24 Ay-Pluto görünümü, partnerinizle olan iletişiminizi güçlendiricidir. Birbirinize destek vermeniz, hayatı birlikte kotarmaya çalışmanız, el birliğinde bulunmanız gayet olumludur. Saat 04:30 Merkür-Mars görünümü, fikirlerimizi kendimizden emin şekilde açıklamamızı sağlıyor. Kararlıyız ve ne istiyorsak onu yapmak hoşumuza gidecek. Başkalarının fikirlerine değer vereceğiz. Akıl alacağız ancak son karar verici kendimiz olacağız. Yolculuğa çıkabiliriz. Eğitim,veya farklı bir konuda görüşmeler yaparız. Bunlar olumlu sonuçlanır. Saat 08:26 - 25 Eylül saat 02:04 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Sakince hareket edilmesi, girişimlerde dikkatli olunması gereken bir gündeyiz. Net karar vermek kolay değil. İstekleriniz birileri tarafından engellendiğinde veyahut kendinizi rahatsız hissettiğinizde, bunun sadece size özel bir durum olduğunu sanmayınız. Çünkü bu gök kubbede hepimiz aynı havayı soluyoruz. Yani çevremizdeki kişiler de bu saatlerde zorlanabilir. Gönlünüzce geçecek bir hafta dileğimle,

24 Eylül 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, gün boyu boşlukta hareket edecek. Yeni başlangıçlara açık olacağın bir gündesin. Sorumluluk alacağın yeni konular üzerinde, düşündüğünden çok daha fazla zaman ve çaba harcaman söz konusu olabilir. Özellikle çocuğu olan bir Terazi burcuysan bugün onların sorunları gündem olacak. Gün içinde işlerinde endişe duyduğun bazı konularda, kaygı ve sabırsızlık üst seviyede olabilir. İş yerinde ikili ilişkilere dikkat etmelisin. Kendi iç sesini dinleyerek etrafında gelişen olayları kontrol etmen işine yarayabilir. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan, sevdiğin kişinin soğuk tavırlarını üzerine alınabilirsin. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, gireceğin arkadaş ortamında aradığın aşkı bulabilirsin. Kronik rahatsızlığın varsa, rutin kontrollerini yaptırmayı ihmal etmemelisin.

24 Eylül 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk, yaratıcılık veya sanatsal konularda bugün her zamankinden daha fazla düşünerek pozitif adımlar atarsanız gelecek için çok güzel şanslar ve fırsatlar yakalayabilir ve yeni sorumluluklarınız sayesinde mutlu olabilirsiniz.

24 Eylül 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konularla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Başarı için çok çaba sarf edebilirsiniz. Üstlerinizden destek almak sizi motive edecek. Sorumlu olduğunuz konuları daha fazla göz önünde tutmak isteyebilirsiniz. Annenizle ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın. Akşam saatlerinde yorucu koşullar olabilir.

24 Eylül 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Başarı... Büyük istekler ve güçlü beklentiler içine girerseniz yarın nasıl kurtulacağım soruları ile baş başa kalabilirsiniz. Bunun için ilk yapacağınız...

23 Eylül 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Güneş'in burcunuza bu dönem artık sizin döneminiz. Hayatınızın hemen hemen her alanında yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Görünümünüzde, tarzınızda, giyiminizde değişiklikler yapabilirsiniz. Özgüven duygularınızın, cesaretinizin arttığı bir dönemdesiniz, lider özelliklerinizi ortaya koyabilirsiniz.

24 Eylül 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ayakları yere basan fikirler üretmeniz önemli. Günlük rutinlerin programsızlığı sizi yoracaktır. Hastane işleri, sağlık sorunlarının çözümü için günün ikinci yarısı uygun.

24 Eylül 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kararlarınızı uygulamak için kendinizi fazla zorlamayacaksınız. Gelişmeleri sakin biçimde izleyebilir, olayları anladıktan sonra karar verebilirsiniz. Bugün çalışmalarınızı her zaman olduğu gibi sürdüreceksiniz.

24 Eylül 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece hareketli olacağınız bir dönemdesiniz. Önümüzdeki haftalarda büyük bir çıkış yapacaksınız. Dikkatli olmanız gereken konuların başında ise maddi durumunuz geliyor. Ödemeniz gereken bir borç, faturalar derken elinizden umduğunuzdan fazla miktarda çıkabilir.

24 Eylül 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 39' 34" R
Ay
Yay
04° 24' 52"
Merkür
Koç
16° 00' 48"
Venüs
Koç
26° 13' 30"
Mars
Balık
26° 44' 06"
Jüpiter
Boğa
23° 03' 21"
Satürn
Balık
16° 13' 34"
Uranüs
Boğa
22° 07' 37"
Neptün
Balık
28° 47' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 18"
Lilith
Başak
22° 54' 28"
True Node
Koç
15° 32' 20"
Son Güncelleme : 26/04/2024 13:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>