Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Eylül 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ondan bu kadar hoşlandığınız halde küçücük bir meseleyi büyütüyorsunuz. Bugün ilk arayışında onunla konuşup konuşmamakta tereddüt edeceksiniz.

Aynı yetkide olduğunuz biriyle sürdürdüğünüz bir çekişmeveriminizi de düşürüyor. Bugün bir araya gelip konuşmanız için araya girenler olacak. Ama siz bunu değerlendirmekte isteksiz davranabilirsiniz.

Cömertliğinizle ilgili övgüler alıyorsunuz, bunun size maddi bir yararı olmuyor. Paranızın kıymetini bilmenizle ilgili uyarıları dikkate almalısınız. Çünkü istismar edilmeye çok açıksınız.

Yakında bir konuyla ilgili olarak duygularınızla mantığınız çelişecek. Problemlerinizin çözümünde mantığınızın sesini dinlemeyi becerebilecek misiniz ?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok dost canlısı biri olmanıza karşın, biraz ince eleyip sık dokuyorsunuz. Dün size yakınlık gösteren birine gösterdiğiniz soğukluktan bugün pişmanlık duydunuz. Bunu telafi etmeye çalışacaksınız. Çok yakınınızdaki birisiyle ikinizi de çok ilgilendiren bir kırgınlığı onarma sorumluluğu içindesiniz. Bu akşam bu konuyla ilgili bir ziyaretiniz olacak.

27 Eylül 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 10:16 itibariyle etkili olacak Ay-Boğa burcu geçişinde, huzurumuz ve güvenliğimiz son derece kıymetli hale geliyor. Bizim için kıymetli olanı koruyacağız ve dışa karşı savunacağız. Hiç kimseye taviz vermekten yana değiliz. Zor kazandığımızı, birilerinin hafife almasından hoşlanmayacağız ve değerlerimizden ödün vermeyeceğiz. Parasal konular da emniyette olma isteğimiz yüksektir. Saat 13:11 Ay-Uranüs kavuşumu, başkalarıyla ilişkimizi maddi-manevi değer ölçülerimize göre ele almamızı ve aradaki farkı tespit etmemizi sağlıyor. Saat 15:04 Ay-Kuzey düğüm görünümü, başkalarıyla mecburen kurduğumuz ilişkinin işaretçisidir. Ancak bizim asıl istediğimiz, gönlümüze göre yaşamaktır. Şartlar buna izin vermediğinde canımız sıkılır. Saat 15:35 Ay-Satürn görünümü, güven unsurunu bilhassa önemsediğimiz bu saatlerde huzurumuzu kaçıran insanlardan uzak dururuz. Saat 18:50 Ay-Mars görünümü, güvende yaşamak arzumuzu işaret ediyor. Maddi-manevi açıdan bize baskı uygulayan kişilere ve zorluklara isyan edebiliriz. Gün boyunca tüm işlerinizde başarı ve gönlünüzce mutluluk dileklerimle,

27 Eylül 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün isteklerini uygulamaya geçirmek konusunda başarılı olamayabilirsin. Gün, ortak olduğun kişiler var ise bazı sorunlar yaşanabileceğini işaret ediyor. Sakinliğini koruyamazsan zararlı çıkabilirsin. Seninle iletişime geçecek bir tanıdığın yeni bir işin başlangıcının habercisi olabilir. Uzun zamandır süren birarayışı içindeysen, başvurduğun yerden geri dönüş alabilirsin. Detaycı ve planlı hareket etmeye çalışacağın bir gün. Edindiğin yeni çevrede iletişimin yüksek oluşu, birçok avantajı da beraberinde getirecek. Birçok konuda kalbinin sesini dinlemek isteyeceksin. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, kalbinin yeniden aşk için atacak olmasına hazır ol! Tarzındaki değişiklikle etrafındakiler gözlerini üzerinden alamayacak.

27 Eylül 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda iletişiminizin kuvvetli olacağı ve sonuçlarından da memnun kalacağınız şanslı bir gün yaşayabilirsiniz. Bu anlamda önünüze çıkan fırsatları iyi değerlendirmeniz ve yaşamı her şeyiyle kabullenmeniz gerekebilir.

27 Eylül 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde sizi endişelendiren konulara karşı daha hassas olabilirsiniz. Size kriz yaratacak konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İlişkide olduğunuz insanlarla kopmalar yaşayabilirsiniz. İfadelerinize dikkat etmeniz gerekebilir. Finansal konularda yenilenmeye gidebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullara dikkat etmelisiniz.

27 Eylül 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kötü bir takım alışkanlıkları bırakacaksınız. İçsel huzursuzluklar bitiyor, uykunuz düzeliyor.

27 Eylül 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

27 Eylül 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dünyevi hayatın ağırlık kazandığı yaşam alanlarına ruhsallığı getiren Teraziler için bugün sezgiler ön planda. Ruhsal konularla meşgul olmakta fayda var. Gergin ve harcaması yoğun konulara dahil olup dengenizi bozabilirsiniz.

27 Eylül 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün uluslararası konular, yabancılar, hukuki kararlar, eğitimler, uzak seyahatlerle ilgili beklediğiniz geri dönüşleri alırsınız. Ayrıca tanıtım faaliyetleri medya planlama, web sitesi çalışmalarına yönelik pozitif bir gün. Görüşlerine değer verdiğiniz kültürlü biriyle tanışabilirsiniz. Aranızda hemen duygusal bir çekim oluşabilir.

27 Eylül 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yakın çevrenizle yürütmekte olduğunuz ilişkileri daha da derinleştireceğiniz bir dönemin habercisi olabilir. Sosyal hayatınızda belirgin bir canlanma olması ve kalabalıkların sizi mutlu etmesi mümkündür.

27 Eylül 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 08' 20" R
Ay
Akrep
14° 52' 28" R
Merkür
Koç
16° 00' 02"
Venüs
Koç
24° 17' 57"
Mars
Balık
25° 31' 40"
Jüpiter
Boğa
22° 41' 39"
Satürn
Balık
16° 04' 51"
Uranüs
Boğa
22° 02' 21"
Neptün
Balık
28° 44' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 21"
Chiron
Koç
20° 20' 55"
Lilith
Başak
22° 44' 04"
True Node
Koç
15° 36' 42"
Son Güncelleme : 24/04/2024 23:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>