Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Eylül 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sinirlerinize hakim olmanız gerekiyor. Bu kadar gerilmiş sinirlerle aşk yaşayamazsınız. Bu ilişkiyi bitirmeye de niyetli görünmediğinize göre, mutlaka biraz sakinleşmeye ihtiyacınız var.

İş ilişkilerinizi yeniden düzene sokuyorsunuz. Çünkü buna gerçekten de çok ihtiyacınız vardı. Düzensizlik siziyapamaz hale getirmişti. Şimdi operasyonun ikinci kısmına geçebilirsiniz.

Sizin aile içindeki savurganlıkları önleyebilmek için biraz sertleşmeniz gerekiyor. Ne yapıp edip bu savurganlığın önünü almanız gerekiyor. Yoksa yakındaki ödemelerinizin altından kalkamayacaksınız.

Önemli bir karar verme durumuyla yüz yüze gelebilirsiniz. Artılarını, eksilerini birlikte değerlendirmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne iyi başlayacaksınız ama akşam saatlerinde dikkatli olmanız gerekebilir. Çünkü geçmişte kalmış bir yürek sızısı bu akşam kapınızı çalabilir. Size bu yakınlarda sevindirici bir haber var. Haberi aldığınızda onunla yatıp onunla kalkacaksınız. Çünkü sizini yaşamınızı baştan sona yeniden şekillendirebilecek bir haber olacak bu.

26 Eylül 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, saat 02:50 Güneş-Satürn görünümü, kişisel kararlarımıza, isteklerimize engel koymaya çalışan kişilerle aramızda yaşanan sorunları işaret ediyor. Biz barışçıl, kucaklayıcı davrandıkça, ailemiz veya başkaları bunu anlamıyor. Her şey içinden çıkılmaz hale gelmiş gibi hissederiz. Oysaki bu geçici bir süre bizi test edecek, ardından çözüm bulmamız kolaylaşacaktır. Tartışmayalım. Olayları büyütmeyelim. 26 Eylül saat 03:11 - 18 Şubat 2019 saat 12:08 tarihleri arasında Balık burcuna gerileyecek Chiron, her türlü ilişkide vericilik, empati ve yardım severlik ölçünüzün haddinden fazla artışıdır. Yani o kadar iyisinizdir ki, neredeyse kendinizi unutacak kadar. Size göre iyi olmaktan başka çareniz sanki yok gibidir. Zor şartlarda çalışırsınız ancak sanki çok rahatmış gibi şikayetçi bile olmazsınız. Kendi kafanızda belli kıstaslarınız vardır. Günlük hayatta o kıstaslara göre hareket edersiniz. Size göre her şeyin mükemmel olmasından sorumlu gibisinizdir. Bu yüzden haddinden fazla çalışabilir, sağlığınızı göz ardı edebilirsiniz. Oysaki eğer zararlı alışkanlıklarınız varsa, bu geçişte mutlaka diyetinize, zararlı alışkanlıklarınıza dikkat etmelisiniz. Eğer bunların şifa bulmasını istiyorsanız bilmediğiniz yöntemler denemek yerine doktora görünmeli, tıbbın ileri yöntemlerinden yararlanmalısınız. İşlerin iyi yapılması için çevrenize yardımcı olurken, siz aynı konumda yıllarca görev alabilirsiniz. Onun için lütfen bu süreçte fedakarlıklarınızı, kendinizi ve bilinç altınızdaki korkularınızı mantıklı bir şekilde gözden geçiriniz. Saat 13:28 - 27 Ekim saat 10:16 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Partnerinizin tutumu, veya ufak tefek olsa bile sorunlar gerginlik yaratabilir. Bu durumda elden geldiğince bilinçli ve sakin olmakta yarar var. Yaralarınızın şifa bulması ve günü güzellikler içinde geçirmeniz dileğimle,

26 Eylül 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle saatlerinden sonra boşlukta hareket edecek. Dediğim dedik tavırların çevren ile sorun yaşamana sebep olabilir. Bu anlamda yakın çevrenden uyarı alacaksın. Sevgilin, ilgisiz tavrından şikâyet ederek, konuşmayı tartışmaya çevirebilir. Kendinle ilgili eleştirilere tahammül edemeyeceğin bir gün. Çalışma ortamındaki değişiklikler avantajına olabilir. Beklemediğin hatta gözden çıkarttığın eski bir ödeme bazı ufak tefek borçlarını toparlamanı sağlayabilir. Gün sonunda yakın bir arkadaşın adına sevindirici haberler alacaksın. İştah açan gıdalar tüketmen kilo olarak geri dönebilir. Aman dikkat!

26 Eylül 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde size yardımı dokunacak ve sizi istediğiniz seviyeye taşıyacak olan insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Sosyal çevrenizde ve arkadaşlık ilişkilerinizde bazı değişimler ve yeni haberler söz konusu olabilir.

26 Eylül 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Yakın ilişkide olduğunuz kişilerle denge içinde olmak sizin için önemli olabilir. Tamamlanma içinde olabilirsiniz. Gün içinde sizi uğraştıran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda farkındalık yaşayabilirsiniz. Zevk aldığınız konulara yönelebilirsiniz.

26 Eylül 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjiniz yükselirken kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Sevdiğiniz kişilerle işbirliği yapacaksınız.

26 Eylül 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

26 Eylül 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerde adalet arayan Teraziler, bugün ani gelişmeler, çıkar çatışmaları olası. Olayların seyri yorucu olasa da kalıcı etki bırakmayacaktır. Adalet duygunuzun zedelenmesine izin vermeyin. Günün ikinci yarısında sorunlar kendiliğinden çözülür.

26 Eylül 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Koç burcundaki yerleşimi kariyer alanınızda mantık yerine, hislerle karar almanıza yardım eder. Ama hissettiklerinizin hepsi doğrudur. Üçüncü göz enerjisinden faydalanmayı sakın unutmayın. Partnerinizin size baskı kurmak isteyen tavrını kabullenmeniz gerekiyor. Bu yaşam tarzına göre önceliklerinizi belirlemelisiniz.

26 Eylül 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

26 Eylül 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 57' 24" R
Ay
Yay
08° 17' 46"
Merkür
Koç
16° 02' 21"
Venüs
Koç
26° 36' 06"
Mars
Balık
26° 58' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 07' 36"
Satürn
Balık
16° 15' 15"
Uranüs
Boğa
22° 08' 39"
Neptün
Balık
28° 47' 52"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
20° 27' 21"
Lilith
Başak
22° 56' 30"
True Node
Koç
15° 31' 19"
Son Güncelleme : 26/04/2024 20:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>