Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin ilgisiz davranışları sizi çileden çıkartıyor. Her şeyin bu kadar kısa bir zamanda bu kadar değişmesini kabul edemiyorsunuz. Belki de bugünlerde bu konuda bazı kararlar almanız gerekecek.

Gözden kaçırdığınız bazı ayrıntılar bugün size anımsatılacak. İş hayatınızda güzel dostluklar kurmuşsunuz. İçinde olduğunuz dayanışma işleri kolaylaştırıyor, başarıyı getiriyor.

Alacaklarınız ve borçlarınız birbirine karışmış durumda. Bugün herkesi şaşırtacak, bu konuda çok radikal kararlar alacaksınız. Çünkü başka şekilde yaşayamayacağınızı anlıyorsunuz.

Birisi sizinle ilgili bir oyunların peşinde. Bu, sizin pek güven duymadığınız ama bu kadarını da beklemediğiniz biri. Gözlerinizi şimdiden açmalısınız. Sonradan işi düzeltmek zor olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içindeki bir gerginliğin çok sevindirici bir şekilde sonuçlanması sizi mutlu etti. Gelecekle ilgili umutlarınız arttı. İnatçı bir tarafınız var. Arkadaşlarınız bundan şikayetçiler. Takıldığınız bir konuyu sonsuza dek unutmuyorsunuz. Fakat unutmuş gibi davranmayı da çok iyi beceriyorsunuz. Bu akşam bir davet alıp güzel vakit geçireceksiniz.

28 Eylül 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 02:34 Güneş-Mars görünümü, moral ve motivasyonumuzu güçlendirir ve dilediğimiz gibi hareket etmemizi kolaylaştırır. Bu enerjiyle güne olumlu adım atacağız. Tabii ki ilişki, maddi konular, günlük hayatın içinde yaşananlar bizi düşündürse de, en azından bugün kendimizi keyifli hissederiz. Arkadaşlarımızla ilişkimiz keyiflidir. Paylaşırız, konuşuruz, ortak bir noktada buluşuruz. Aşkta şansımızı yükselir. İnsanlar bizi hayranlıkla izler. Güzel haberler alırız. Aşkta şanslıyız. Saat 04:02 Ay-Venüs karşıtlığı, özellikle maddi-manevi anlamdaki paylaşım ve ilişki konularında etkin olduğunu gösteriyor. Bu alanda gerginlikler yaşanması mümkün. Al gülüm ver gülüm hesabı şaşarsa, biz kazanmak isterken, başkaları daha fazla kendini düşünürse tabii ki canımız sıkılır. Saat 12:43 Ay-Neptün görünümü, hem başkalarıyla iletişiminizi güçlendirici hem de güven ve sevgi olgusunu ön planda tutmamızın işaretçisidir. Değerlerimize sahip çıkacağız. Saat 20:20 Ay-Pluto görünümü, hem ev-aile hem de mali konular üzerinde güçlenme yönünde tüm kararların tekrar bir ele alınmasının önemini vurguluyor. Vergiler, muhasebe, kredi ile borçlanma gibi meselelere ilerisi adına güvenli yoksa değil mi diyerek bakmanızda yarar var. Hem başkalarının hem de bizim, kendimizi garanti altına alma eğilimi göstereceğiz. Bir ilişkiden, bir işten, bir girişimden neler kazanabiliriz veya kaybedebiliriz bunlara önem vereceğiz.

28 Eylül 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayal et, iste ve gerçekleştir felsefen seni desteleyecek. Kurumsal bir şirkette çalışıyorsan düşüncelerini sakınmadan ifade etmelisin. Üstlerin fikirlerine hayran kalacaktır. Eğer yeni bir eve taşındıysan ya da buna benzer bir durum yaşıyorsan bugün adapte olmak için elinden geleni yapacaksın. Bir süredir haber beklediğin bir arkadaşından olumsuz yanıt alabilirsin. Ani ödemelerin, kıyıda köşede az da olsa bir miktar paranın olması gerektiği hatırlatacak. Sabırsız yapın, ayrıntıları gözden kaçırmana neden olabilir. Çocukları olan bir Terazi burcuysan, çocuklarınla zıt düşebileceğin konular gündeme gelebilir. Epeydir görüşemediğin arkadaşınla, bir araya gelebilir ve onun hakkında şaşıracağın gelişmelerin olduğunu öğrenebilirsin.

28 Eylül 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yaşantınızla ilgili belirsizlik arz eden durumlara karşı açıklık beklediğiniz için çatışmalı bir gün yaşayabilir ve ilişkilerdeki dengeyi bozabilirsiniz. Her şeyi öğrenme güdünüz bugün yakanızı bırakmayabilir.

28 Eylül 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde maddi alanda sizi krize sokan olaylara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ortaklı konular gündeminizi etkileyebilir. Finansal konulara ilgili bitirmeniz gereken işlere yoğunlaşabilirsiniz. Yarım kalan işlerinizi bitirmeniz için uygun zamanlar olacaktır. Gün içinde eşinizle ilgili konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

28 Eylül 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kötü bir takım alışkanlıkları bırakacaksınız. İçsel huzursuzluklar bitiyor, uykunuz düzeliyor.

27 Eylül 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi güçlü hissettiğiniz bir dönemdesiniz. Bazı karışıklıklar olsa bile bunların üzerinde durmayacak, dikkatinizi yönelttiğiniz konuda çalışmalarınızı sürdüreceksiniz. Evinizle ilgilenebilirsiniz.

28 Eylül 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dünyevi hayatın ağırlık kazandığı yaşam alanlarına ruhsallığı getiren Teraziler için bugün sezgiler ön planda. Ruhsal konularla meşgul olmakta fayda var. Gergin ve harcaması yoğun konulara dahil olup dengenizi bozabilirsiniz.

27 Eylül 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dünden beri Boğa burcunda seyahat eden Ay, bugün size ortak paylaşımlarla ilgili ilk somut adımları attıracak. Ay'ın Boğa burcundaki seyahati sizi orijinal gruplarla buluşturur. Metafizik konular, zihinsel konular, matematiksel bilgiler ilginizi çeker. Politika, siyaset gibi faaliyetlerle ilgilenebilirsiniz. Topluluklara yönelik çalışmalar yapabilirsiniz. Spiritüel çalışmalar sizin için önem kazanır. Eşinizin kazanç durumu masaya yatırılır.

28 Eylül 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnun değilsiniz. Çünkü yapınızda hiçbir zaman olanla yetinmemek gibi bir dürtü var. Bu nedenle var olan şeylerin tadını çıkaramıyorsunuz. İşlerinize ve arkadaşlarınıza ayırdığınız zamanın bir bölümünü de sevgilinize ayırın.

28 Eylül 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 49' 42" R
Ay
Yay
06° 37' 03"
Merkür
Koç
16° 01' 37"
Venüs
Koç
26° 26' 20"
Mars
Balık
26° 52' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 05' 46"
Satürn
Balık
16° 14' 31"
Uranüs
Boğa
22° 08' 13"
Neptün
Balık
28° 47' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 26' 54"
Lilith
Başak
22° 55' 38"
True Node
Koç
15° 31' 46"
Son Güncelleme : 26/04/2024 17:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>