Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sürdürdüğünüz ilişki klasik anlamında mükemmel, ama bütün klasik ilişkiler gibi monoton. Bu nedenle karmaşık düşünceler içindesiniz. Hareketli kişiliğiniz pek memnun görünmüyor.

Herkese çok ilginç gelen biralanınız var. Bugünlerde deyaşamınız dörtnala gidiyor. İşlerden başınızı kaldıramıyorsunuz. Esas olarak kendi alanınız olmayan bir işteki bu başarınız sizi de şaşırtıyor.

Dar günlerinizi anımsıyor ve refahınızı dostlarınızla paylaşma ihtiyacı hissediyorsunuz. Birden düzelen ekonomik durumunuz, size refah denilebilecek bir yaşam düzeyi sağladığı gibi, ayrıca bir rahatsızlık da veriyor.

Boşuna üzülüyor, boşuna vicdan yapıyorsunuz. Uzaktan bir arkadaşınızın maddi destek gereksinimine, ona izah edemeyeceğiniz engellerle karşılık veremediniz. Ama arkadaşınız sizi çok iyi anladı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şu günlerde anlamlı bulduğunuz birçok şey anlamını yitirebilir. Bir sıkıntınız var. Ama geçici ve çok da sudan sebepleri var. Bugünlerde biraz bunalım ihtiyacı hissediyorsunuz nedense. Yakında umut verici haberler alacaksınız. Rahatlayacak ve kendinizi toparlayacaksınız. Aile içindeki mutluluğu olumsuz enerjinizle azaltmamaya çalışmamalısınız.

30 Eylül 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, Saat 02:16 Ay-Mars görünümü, görüşme, yolculuklar ve gelişmelerin çocuk, eğitim,veya yerleşim yönünde etkili olacağının işaretçisidir. Yeni bir ilişkiye başlamak, sosyal etkinlik, çocuklarınızla ilgili bir gelişme, grup veya sergi, sunum yönünde de etkilidir. Saat 04:34 Ay-Güneş olumlu görünümü, kimliğinizi, isteklerinizi, inandıklarınızı dış ortamlarda güçlü bir şekilde ifade etmenizde yardımcıdır. Bilginizi, deneyimlerinizi başkaları gayet saygıyla izler ve sizi takdir edebilirler. Eğitimdenhayatına kadar her alanda entelektüel becerikliliğiniz kabul görür. Saat 17:58 Ay-Neptün görünümü gün içinde özellikle kişisel gelişimimiz, psikolojik sağlığımız anlamında bizi rahatlatacak ve sakıntılarımızı azaltacak aktivitelere önem vermemiz gerektiğini işaret ediyor. Saat 18:38 - 1 Ekim saat 21:00 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Temkinli olmak gerekir. Bazen her şeyi kontrol etmek, sağlam mı değil mi diye ölçüp biçmek ihtiyacı duyarsınız. Başkalarının gözünde, sessizliğiniz bir hayli dikkat çekicidir. Duygularınızı veya herhangi bir konuda düşündüklerinizi ifade etmekten sakınabilirsiniz. Yenilik anlamında yapılan işler açısından uygun olmayan boşluk etkisi, aslında birçok meseleyi gözden geçirme, anlamaya çalışma yönünde yararlıdır. Keyifli bir Pazar günü dileğimle,

30 Eylül 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yapacağın konuşmalar çevrendeki bazı insanları çok sevindirirken, bazılarını da bir hayli endişelendirebilir. Bir telefon konuşmasından şaşırtıcı haberler alabilirsin. Evli bir Terazi burcuysan, değer verdiğin kişinin işiyle ilgili problemler gündemde olabilir. Değer verdiğin kişinin bazı davranışlarını eleştirmen, tepki almana neden olabilir. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, tanışacağın kişiden hoşlanabilirsin. Kalbinin yeniden aşka hoş geldin demesi, hayatına da yansıyacak. Akşam saatlerinde ailenle beraber olmak isteyeceksin. Başka bir şehirde yaşayan arkadaşınla ilgili çarpıcı bir olaydan haberdar olabilirsin.

30 Eylül 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başkalarının haklarına ve gerçeklerine karşı daha büyük bir duyarlılık göstermeli ve onların yaşamlarını eleştiri konusu etmemelisiniz. İnsanların gelişmesine yardımcı olmak için elinizden ne geliyorsa yapın.

30 Eylül 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sosyal konulara yönelebilir, kendinizi ortaya koymaktan çekinmeyebilirsiniz. Uzaklarla ilgili gelişmeler de sizi etkileyebilir.

30 Eylül 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yüksek tempolu bir günün sonucunda önemli işler başaracaksınız. Heyecan ve mutluluk bir arada

30 Eylül 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ortak maddi konular, yatırım ve harcamalar konusunda biraz daha temkinli hareket etmelisiniz. Akşam saatlerinde ise bulunduğunuz ortamın dışına çıkıp uzaklaşmak size iyi gelebilir.

30 Eylül 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlük hayatın dışına çıkıp farklı bir yaratım gerçekleştirip mutlu olabilirsiniz. Tarihi yerler, müzeler sizi cezbedebilir. Olayları pek çok yönüyle değerlendiren zihniniz gün boyu aktif. Akşam üstü evde vakit geçirme arzunuz artacaktır.

30 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün her türlü tanıtım, pazarlama ve eğitim faaliyetleri için harika bir gün. Bol bol seyahat planı yapabilirsiniz. Yurt dışı konferanslarına dinleyici ve anlatıcı kimliğinizle katılmak sizi mutlu eder. Uçakta ya da yollarda tanıştığınız kişilerle bir anda kaynaşıp yeni arkadaşlıklar edinebilirsiniz. Eğitsel alana araştırma, geliştirme konuları dikkatinizi çeker.

30 Eylül 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

30 Eylül 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 12' 00" R
Ay
Akrep
28° 27' 20"
Merkür
Koç
15° 59' 17"
Venüs
Koç
25° 38' 35"
Mars
Balık
26° 22' 13"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 47"
Satürn
Balık
16° 10' 56"
Uranüs
Boğa
22° 06' 01"
Neptün
Balık
28° 46' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 41"
Lilith
Başak
22° 51' 20"
True Node
Koç
15° 33' 49"
Son Güncelleme : 26/04/2024 01:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>