Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Bazı Problemler Aklını Meşgul Ediyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ekim 2020, Cumartesi

Aşk 100%
Para 20%
Sağlık 30%

Parasal konularda biraz özgür olmanız önemli. Korkularınız yaşam kalitenizden daha fazlasını etkiler ve bundan sevdikleriniz de güçlü bir şekilde etkilenir. Güvende olma isteğiniz sebebiyle kendinizi her türlü endişe ve maddi kısıtlamaya maruz bırakıyorsunuz. Bu konuda üzerine derinlemesine düşünün. Paranız olmazsa daha az mı saygı göreceğinize inanıyorsunuz?

Bugün ne kadar güçlü olduğunuza şaşıracaksınız! Siz yetkili bir kadınsınız! Bazı 'maço"arkadaşınız sergileyeceğiniz otokontrol ve özgüven karşısında alt olacaklar. Sanki artık hiçbir şeyden korkmuyor gibisiniz. Şaşırtıcı değil! Sizi engelleyen sıkıntılardan kurtulduktan sonra, enerjiniz patlayacak!

Bugün başka biriylebirliği içerisindeyseniz, güzel şeyler yapabilirsiniz. Bazen sessiz bir ortamda olmak isteyebiliyorsunuz. Çok bağımsız bir insansınız ve yalnız kalmak size iyi geliyor. Bir şeyler konusunda zorluk yaşasanız bile, yardım istemek sizi rahatsız ediyor. Bugün bu tabunuzu yıkmaya çalışmalısınız. Bir arkadaşınız size çok faydalı tavsiyeler verebilir. Ya da bir şeyleri düzeltmek adına adım atabilir. Dışardan gelen yardımlara açık olun.

Bugün adeta insanlara bakıcılık yapıyormuşsun gibi hissedebilirsin; çünkü huysuzluk ve öfke insanların sunduğu şeyler olabilir. Belli başlı meseleler düdüklü tencere etkisi gösterebilir; ve ateşli gezegenler de işlerin alevlenmesine sebep olabilir. Yapabildiğin kadar barışçıl bir tavır sergile. Olayların ortasına çekilmemeye çalış.Bugün mantıklı ve pratik birisinin çekimine kapılmanız muhtemel. Belki bir komşunuzla muhabbet açarsınız. Her ne kadar bu kişiyi çok iyi tanımasanız da onunla bir dostluk geliştirmeye açık olun. Siz ikinizin birçok benzer görüşe sahip olduğunu keşfedebilirsiniz. Hayata karşı yaklaşımı samimi ve gerçekçi olan birisiyle konuşmaktan keyif alacaksınız ve onun üzerinizdeki etkileri kalıcı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatınız hakkında düşünmek üzere iyi bir ara vermeyi hakediyorsunuz. Kendiniz ve istekleriniz üzerine düşünmeye ihtiyacınız var. Yaptığınız şeye ara vermek biraz zor olabilir ancak kendi içinize dönüp bakmaya ihtiyacınız var. Etrafınızdaki bazı şeylerin değişmesi gerektiğiniz düşünüyorsanız, son zamanlarda hayatınıza yön veren şeyler hakkında daha çok düşünmelisiniz.

3 Ekim 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 18.12'ye kadar Ay boşlukta. Bu saate kadar ilişkilerde anda kalmak, keyif almaya odaklanmak gerek. Karşınızdaki kişilerin kusurlarına, ilişkilerdeki detaylara daha fazla takılabilirsiniz. Bu ise ilişki negatif enerjiyi çok hızlı çalıştırabilir. Kendinize ve kişilere dair kriterlerde sıyrılma zamanı.

3 Ekim 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşadığın ilişkinde son vermek istediğin sorunları açık yüreklilikle dile getirmeye başlıyorsun. Babanın ailesi ile ilgili bazı problemler aklını meşgul ediyor olabilir. Bu konuyla ilgili bazı akrabalarına tavır alabilirsin. Çocukları olan bir Terazi burcuysan onlara kişisel gelişimleri için daha yakından yardımcı olabilirsin.

3 Ekim 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhsal sıkışmışlığınız sağlıklı kararlar almanıza engel oluyor olabilir. Kendinize zaman ayırarak ruhunuzu ve zihninizi rahatlatmaya çalışmalısınız. Öfke ile hareket etmek sizlere kayıp olarak yansıyacaktır. Sakin kalarak çevrenizi gözlemlemeniz olgun bir davranış şekli olarak yorumlanabilir. Bazen oluruna bırakmak gerekebilir. Sizlerde her şeyi kontrol edemeyeceğinizi öğrenmelisiniz.

3 Ekim 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ya da sevgilinizle daha dengeli bir ilişki kurmaya bakmalısınız. Daha iyi bir dinleyici olmaya gayret edin.

3 Ekim 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde özellikle insan ilişkilerinde dikkat önemli olacak. Aşk hayatınızda bir takım duygusal yoğunluklar ve hareketlilikler söz konusu olabilir...

3 Ekim 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Venüs'ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte ilişkilerin ruhsal boyutundan daha fazla keyif alabilirsiniz. Mistik ve spiritüel konularla ilgilenmek hoşunuza gidebilir. Bu dönem ruh eşinize rastlayabilirsiniz.

3 Ekim 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Herkesin haklı olduğunu düşündüğü günlerden biri. Kimse hatasını kabullenmiyor ve bu da sorunlara çözüm bulmanızı zorlaştırıyor.

3 Ekim 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Boğa burcuna giriş yapacağı 18:12'ye kadar Koç burcundaki seyahatine devam edecek.Ay'ın boşlukta olacağı 08:47 ile 18:12 arasında ilişkilerinizde veortaklıklarınızda anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Ay'ın Boğa burcuna girişi ile finansal konular önem kazanıyor. Gelir - gider hesabı ve bütçe planlaması yapmak için akşam saatlerini değerlendirebilirsiniz.

3 Ekim 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

3 Ekim 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Artık hayatın kısıtlamaları ile uyum içinde iyi çalışabilirsiniz. Düzen ve disiplinin yaratıcılık için uygun yollar sağladığını biliyorsunuz. Otoritelerle aranız iyi olacak çünkü sizin yeni yöntemler uygulamak için pratik bir yol bulduğunuzu görüyorlar.

3 Ekim 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Konuşmalarınızda seçtiğiniz doğru sözcükler, mesajlarınızın etkili bir biçimde sevgilinize ulaşmasında son derece olumlu bir etkiye sahip. Dolayısıyla bu şekilde devam etmeniz, özel hayatınızda büyük başarı elde etmenize yardımcı olacak. İş yerinde artan sorumluluklarınız nedeniyle daha çok çalışıyorsunuz. Bu durum evinizi ilgilendiren konularda bazı sorunlar yaşamanıza neden olabilir. Yakın dostlarınızdan birinin bir hatası yüzünden finansal darboğaza girebilirsiniz.

3 Ekim 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 19' 15" R
Ay
Akrep
04° 33' 52" R
Merkür
Koç
16° 04' 41"
Venüs
Koç
23° 15' 48"
Mars
Balık
24° 52' 41"
Jüpiter
Boğa
22° 30' 01"
Satürn
Balık
16° 00' 06"
Uranüs
Boğa
21° 59' 31"
Neptün
Balık
28° 42' 42"
Plüton
Kova
02° 05' 09"
Chiron
Koç
20° 18' 01"
Lilith
Başak
22° 38' 29"
True Node
Koç
15° 38' 15"
Son Güncelleme : 24/04/2024 03:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>