Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Düşüncelerin Değişiyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ekim 2021, Pazar

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

Sevdiklerinizle bir yolculuğa çıkmayı düşünün. Mevcut gerçeklikten uzaklaşıp uzun süreli bir mola, hayatınızda yeni bir romantizm patlaması için gerekli olan şey olabilir. Eğer hayatınızda biri yoksa, yabancı bir ülkeye kaçamak yaptığınız takdirde hayatınızın aşkıyla karşılaşabilirsiniz. Ufkunuzu genişletin ve yeni düşünce ve inanç biçimlerine açık olun.

Bugün sizin için son derece verimli bir gün olabilir. Çalışmak için iyi bir bir bilgi birikimine sahipsiniz ve bu durum, günlük çalışmalarınız için size büyük katkı sağlayacaktır. Bu ayrıca hayatınızda daha uzun vadeli trendlere bakmak için mükemmel bir zamandır. Bundan beş ya da on yıl sonra hayatınızı düşünün ve şu anki hareketlerinizin geleceğini nasıl etkilediğini düşünün. İleriye gitmek için plan yapın.

Bugün evinizde her oda için veya bahçeniz için bir bitki dikmeye karar verebilirsiniz. Eğer hava güzelse, bir fidanlık veya botanik bahçeye gitmek isteyebilirsiniz. Normalde bitkiler ve bahçeler o kadar da ilginizi çekmiyor fakat bugün bu güzellik ve doğa size özellikle güzel gelecek. Geçici de olsa bu yöneliminizle ilgili bir şeyler yapın. Bu isteğiniz sayesinde eviniz her zamankinden daha güzel görünebilir!

Bugün büyük ölçüde duygularına göre hareket edeceksin; öyleyse gün boyu dengeli kaldığına emin ol. Ayrıca günün sonunda kendini nereye geldiğini bilmediğin bir yerde sıkışmış bulmana sebep olabilecek ani değişen isteklere karşı da dikkatli ol. Elbette bu karşına aniden çıkan her şeyi reddet demek değildir. Sadece enerjini ve zamanını harcadığın şeyin gerçekten istediğin bir şey olduğuna emin ol.Bugün partnerinizle beraber dinlenmeye ve rahatlamaya biraz fazladan zaman ayırmak için ideal bir gün. Uzun ya da kısa vadeli herhangi bir işe başlamanın imkansız göründüğü günlerden biri olabilir. Bütün günü içinizden o anda ne geliyorsa onu yaparak geçirirseniz her şey yolunda gidecektir. Ancak özellikle görülmesi gereken işler varsa en iyisi yavaş ve temkinli ilerlemek. Performansınızın her zaman en üst düzeyde olamayacağını kabul edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şeyden uzaklaşıp biraz eğlenmek hatta şehir dışına çıkmak isteyebilirsiniz fakat sorumluluklarınız ve zorunluluklarınız sandığınızdan daha uzun süre sizi eve demirleyebilir. Ama yine de, verimli bir gün geçireceksiniz. Yapnız gerekenleri en hızlı biçimde halletmeye odaklanırsanız kaçışınızı garantileyebilirsiniz. Bu gece teşvik edici ve heyecan dolu bir gece olacak. Başka şeylere olan kızgınlığınızın, bu gecenin tadını çıkarmanızı engellemesine izin vermeyin.

3 Ekim 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Başak burcunda ilerliyor. Günün ilk yarısında daha neşeli ve pozitif olabilirsiniz. Öğleden sonra gelecek beklentileriniz, gelecek kaygıları veya hayaller öne çıkabilir. Ruh haliniz ve enerjiniz daha sık değişebilir.

3 Ekim 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah saatlerinde sende şaşkınlık uyandıracak bazı olaylar yaşayabilirsin. Sürekli olarak yaptığın bazı hobilerine ara vermek zorunda olman, seni üzebilir. Kariyerin ve geleceğin ile ilgili fikir ayrılıkları ve sorgulamalara neden olabilecek gelişmeler karşına çıkabilir. Ara verdiğin ve unuttuğun duygusal hayatında, heyecanlanmana sebep olacak yeni gelişmeler gündeme gelebilir.

3 Ekim 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni tanışmalara kapalısınız. Yeniden başlamak için kararsızlık yaşarken sizinle ilgilenen yabancı kişilere şans vermiyorsunuz.  Bu durum geçmişte yaşadığımız travmalardan kaynaklı olabilir. Ama artık yenilenme vakti. Bu zamanların ve enerjinizin farkına varın. Sevmek ve sevilmek herkesin hakkı. İnsanlara şans vermek için kendinize izin verin.

3 Ekim 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal alanda pozitif kalmaya bakmalısınız. Ancak belirsizlikler ya da elde olmayan nedenler yüzünden huzursuzluk yaşayabilirsiniz.

3 Ekim 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgi dolu paylaşımların yükseleceği bugünlerde özellikle aşk konusunda kendinizi şanslı hissedebilirsiniz.

3 Ekim 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayatınız hakkında düşünmek üzere iyi bir ara vermeyi hakediyorsunuz. Kendiniz ve istekleriniz üzerine düşünmeye ihtiyacınız var. Yaptığınız şeye ara vermek biraz zor olabilir ancak kendi içinize dönüp bakmaya ihtiyacınız var. Etrafınızdaki bazı şeylerin değişmesi gerektiğiniz düşünüyorsanız, son zamanlarda hayatınıza yön veren şeyler hakkında daha çok düşünmelisiniz.

3 Ekim 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güvensizlikler veya kritik konuların açılması, özellikle arkadaşlar ve sevgililer arasında bir sorun olabilir. Belirli bir yolu izlemeniz gerekip gerekmediği konusunda bazı endişeleriniz olabilir. Kararlarınızı taze bir gözle yeniden incelemek, hayatınızın biraz daha fazla dikkat veya destek gerektirebilecek alanlarını görmenize yardımcı olabilir.

3 Ekim 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars burcunuzda ilerliyor ve enerjiniz yüksek seyrediyor. Çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. Katılacağınız toplantılarda karşı cinsin ilgisini çekerek, kaçamak yapma arzusu duyacaksınız. Paylaşıma açıksınız.

3 Ekim 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

3 Ekim 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sosyal çevrenizdeki durumunuzu biraz olsun gözden geçirmek isteyeceksiniz. İç dünyanızdaki huzursuzluğun son bulması için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın. Mümkün olanlar üzerinde etkinlik gösterme şansınız da var. Akıllı adımlar atabildiğiniz takdirde herhangi bir sorun yaşamayacak olmanız da önemli. Hata yapmayacağınız bir gün.

3 Ekim 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkiniz hakkında rahatlamanızı sağlayacak gelişmeler gündemde. Sevdiğinizle aranızdaki ilişki yeni bir boyut kazanmaya başlayabilir. Bugünyerinizdeki bazı kimselerin sinir bozucu tutumlarıyla karşılaşabilirsiniz. Kendi gayretinizle inisiyatifi ele alacağınız bir işte önemli bir başarı kazanmanız olasıdır. Ancak, bunları başarabilmeniz için çevrenizdeki bazı engelleri aşmanız gerekiyor. Parasal konularda biraz daha rahatlayacağınız bir döneme giriyorsunuz.

3 Ekim 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 00' 33"
Ay
Akrep
22° 29' 08"
Merkür
Koç
26° 23' 05"
Venüs
Balık
21° 24' 59"
Mars
Balık
04° 50' 56"
Jüpiter
Boğa
16° 45' 43"
Satürn
Balık
13° 17' 02"
Uranüs
Boğa
20° 39' 17"
Neptün
Balık
27° 48' 11"
Plüton
Kova
01° 49' 24"
Chiron
Koç
18° 47' 04"
Lilith
Başak
19° 46' 46"
True Node
Koç
15° 35' 56"
Son Güncelleme : 29/03/2024 08:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>