Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Dengeni Koruyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ekim 2022, Pazar

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 70%

Hoşlandığın insanla daha çok zaman geçirmek için programını tekrar ayarlamayı düşünebilirsin. Onunla daha çok aynı ortamda bulunmak, aranızdaki ilişkinin ister istemez gelişmesini ve derinleşmesini sağlayacak.

Önümüzdeki günlerde sıkıcı bir sürpriziniz var. Çok fırsat yakalıyor, ama bunları değerlendiremiyorsunuz. Bu yüzden bunca deneyim ve mesleki bilgiyle sorunlu bir çalışma yaşamı içindesiniz.

Karşına devamlı yeni fırsatlar çıkabilir. Bunları değerlendirmek için ilk adımı atman gerekecek. Sıkıntıda olduğunu hissettiğin anda yanındaki insanlardan yardım istemek rahatlamanı sağlayacak. Girişken kalmaya özen göstermelisin.

Kendini gün boyunca enerjik hissedeceksin. Bu ruh halini korumak için istekli olmalısın. Fiziksel aktiviteler için yeni planlar yaparken bunu da göz önünde bulundurmak günün senin için daha verimli geçmesini sağlayabilir. Bol su içmeyi ihmal etmemelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafında gelişecek olaylara duygusal tepkiler vermemek senin yararına olacak. Mantıklı kalmaya çalışmak sana yarar sağlayabilir. Durumu iyice değerlendirmeden bir karara varmaktan, peşin hükümlü olmaktan kaçınmalısın.

30 Ekim 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kendine güvenin tüm zamanların en yüksek seviyesinde ve ne yapmayı planladığın hakkında çok derin düşünerek zaman kaybetmek gibi bir niyetin yok. Bugün içgüdülerinizi harfi harfine takip edin ve evren size arzu ettiğiniz her şeyi verirse şaşırmayın.

28 Ekim 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatındaki dengeyi korumak için yaptıklarının faydasını göreceksin. Koşullar seni bazı kararlar almaya itse de geleceğine dair yapacağın çalışmalar sıkı işlerinin takipçisi olmanı işaret ediyor. Kendini ilişkiler açısından güçlü hissediyorsun; eşin ve çocuklarının kararlarına başkalarının müdahale etmesinden yana olmayacaksın.

30 Ekim 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Enerjinizin yüksek olduğu bir gündesiniz. Parasal beklentilerinizin gerçekleşmesi ya da bununla ilgili haberler almanız önünüzü görmenizi sağlayacaktır. Değerini hem maddi hem de manevi olarak katlayacağınız konuları yeniden belirliyorsunuz.

30 Ekim 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailenizle ya da toprağa ait konularda yenilikler gündeme gelebilir. Ailevi konularda daha atılgan ve mücadeleci olabilirsiniz.

30 Ekim 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddiyatla alakalı ferahlama sürecine giriyorsunuz. Fazla harcama yapmaktansa, kazandığınızın bir miktarını ilerisi için kenara koymanızda fayda vardır.

30 Ekim 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailen senin yardımına ihtiyaç duyabilir. Onlara yardım etmek için zaman yaratmak durumunda kalabilirsin. Programında ufak değişiklikler yapmak senin için iyi olacak. Onları ertelemek yerine yardımcı olmak kendini iyi hissetmene yardımcı olacak.

30 Ekim 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Açgözlü olmak sizi rahatsız edici durumlara sokabilir. Adil payınızdan fazlasını alma isteğiyle karşılaşabilir veya size ait olmayan bir şeye ya da birine çok fazla ilgi gösterebilirsiniz. Bu, gözlerinizin midenizden daha geç doymasına, yiyecek veya diğer konforlara aşırı düşkünlüklere yol açabilir. Bu sıralar kendinizi tutmak oldukça zor olsa da ne zaman duracağınızı bilmek altın anahtarınız olacak.

30 Ekim 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kazançlarınız konusunda oldukça ısrarcı davranmakla, grafiğinizi yükseltiyorsunuz. Sizi engelleyecek ortamlardan sıkılıyor ve yeni konularla kendinizi meşgul ediyorsunuz. Amaçlarınızın saptırılmasına tahammülünüz yok.

30 Ekim 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ruh ve beden sağlığınız bundan daha iyi olamazdı. Bu anı ziyan etmeyin; fikirlerinizi ele alın ve hayata geçirmeye başlayın. Aynı hedefleri paylaşan ve takım olarak ilerleyebilecek olan destekçiler kazanacaksınız. Bu sayede bugün özellikle verimli çalışabilecek ve hedeflerinize nihayet yaklaşmanızı sağlayacak büyük adımlar atabileceksiniz.

30 Ekim 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün aile ve ev konuları gündeminize daha çok gelebilir. Aile içinde bazı aksilikler gerçekleşebilir. Maddi açıdan size şans geliyor. Kadınlardan gelebilecek yardımları kaçırmayın.

30 Ekim 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin yadırgadığınız bazı davranışlarından daha az etkilenebilmeniz için, aranızdaki mesafeyi biraz daha aralamanız gerekebilir. Uzak bir olasılık diye değerlendirdiğiniz birgörüşmesi, yakın sürede sizi masaya oturtabilir. Kaçırmak istemediğiniz bu fırsatın takipçisi olun. Bu konuda umudunuzu canlı tutmanız, sizi hedefe yaklaştıran temel neden olacak. Paraya önem vermediğiniz için harcamalarda aşırıya kaçabiliyorsunuz. Gerilimli duygularınız mide rahatsızlıklarına neden olabilir.

30 Ekim 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 01' 28" R
Ay
Yay
09° 10' 52"
Merkür
Koç
16° 02' 46"
Venüs
Koç
26° 41' 14"
Mars
Balık
27° 01' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 08' 34"
Satürn
Balık
16° 15' 38"
Uranüs
Boğa
22° 08' 54"
Neptün
Balık
28° 48' 00"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 36"
Lilith
Başak
22° 56' 58"
True Node
Koç
15° 31' 06"
Son Güncelleme : 26/04/2024 22:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>