Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Taraf Tutmaktan Yana Değilsin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mayıs 2020, Cumartesi

Aşk 30%
Para 10%
Sağlık 60%

Aşk hayatınız, bugün karmaşık ve farklı güzellikteki görüntülerle dolu, renklerin ve şekillerin sürekli değiştiği bir manzara gibi. Her döndüğünüzde yeni bir bakış açısı ortaya çıkıyor ve kendiniz ve birlikte olduğunuz insanlar hakkında yeni bir şeyler öğreniyorsunuz. Farklı insanlarla yaşadığınız ilişkilerde farklı düzeylerde bağlılık göstermeniz normal bu fikri benimseyin. Unutmayın, gökkuşağını oluşturmak için her renge ihtiyaç vardır.

Uyarılmış ve ilham almış hissedebilirsiniz. Çok fazla fiziksel enerjiniz olacak ve hatta kendinizi biraz çılgın hissedebilirsiniz! Gün boyunca kafein ve derin nefes almaktan kaçınarak denge sağlamaya çalışın. Ayak işlerini haletmek veya güzel bir antrenman yapmak için spor salonuna gitmek isteyebilirsiniz. Enerjinize odaklanmanıza ve yaşam gücünüzü kontrol etmenize yardımcı olacak bir şey yapmanız gerekecektir.

Modern teknolojiden doğan sorunlar karşısında tamamen çaresiz mi hissediyorsunuz? Öyleyse, bugün kendinizi şaşırtabilirsiniz. İş hayatınızda çokça kullandığınız bazı yazılımlar bozulabilir ve bir bunu profesyonele yaptıracak kadar vaktiniz olmayabilir. Bazı usta çalışmalar sayesinde buna tek başınıza bir çözüm bulabilirsiniz. Bir profesyonele danıştığınızda da, doğru yolda olduğunuzu anlayacaksınız. Düşündüğünüzden daha yeteneklisiniz!

Kişisel yaşamın beklenmedik bir yönde ilerliyor. Bir süredir değişiklikler romantik alanda yüzünü göstermekte. Bugün ise, sağlıksız olduğunu düşündüğün bir ilişkiyi ardında bırakacak gücü toplayabileceksin. Ya da mutlu bir ilişkideysen, daha sağlam temellere yerleşebilirsin. Mesela birlikte bir ev kredisi çekebilir ya da eve çıkmayı düşünebilirsiniz.Bugün çok önemli bir sorunun cevabını bulabilirsin. Gerçekten ne yapmak istiyorsun? Olaylar seni şu anki yaşam biçiminle daha düzenli bir yaşam arasında seçim yapmaya sürükleyebilir. Ama sen bilinmeyenler hakkında endişeleniyorsun. Ironik olarak hayatının düzene girmesi için değişiklik yapmak da istiyorsun. Bunun hakkında düşünmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sıra harekete geçmeye gelince size eşlik edecek biriyle bir şeyler yapmayı düşünebilirsiniz. Yanınızda birinin olması her şeyi dengede tutmanızı birçok açıdan kolaylaştıracaktır. Başkalarının şu anki duruma dair bakış açısı sizi tamamen hazırlıklı olduğunuza temin edecek. Büyük konumlara gelmeye çalışırken küçük insanları ihmal etmeyin. Gerçek bir lider halkının arkasında yürür.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bazı kır çiçekleri seçin ve mutfak masanızdaki bir vazoya koyun. Evden çıkamıyorsanız veya arka bahçenin ötesine geçemiyorsanız, eğlenmeye ve toplamaya eşdeğer bir şey yapın. Küçük şeyler güneş ışığı getirebilir ve durgun bir duruma umut verebilir. Gereksiz dağınıklığı aklınızdan çıkarın ve yeni olasılıklara açın. Doğa hala en iyi arkadaşınız, koronavirüs olmasına rağmen.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşların arasında çıkan tartışmalarda taraf olmayı reddediyorsun. Bunun yerine sessizliğini koruyarak olayların nasıl geliştiğini gözlemlemeyi tercih ediyorsun. Bu davranışın onlar tarafından yadırganabilir. Yakın bir aile dostunun sağlık sorunu seni üzebilir. İstemesen de muhatap olman gereken bazı kişilerle karşı karşıya gelebilirsin. Sakinliğini koruman çok önemli.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Karşınızdakini bunaltmayacak şekilde, kendinizi hatırlatmanız ve az miktarda ısrarcı olmanız gerebilen bir gündesiniz. Yarım kalan işlerinizi tamamlamak için kendinizi biraz daha cesaretlendirmelisiniz.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hesapta olmayan işlere ve güvenlik, para konularına daha dikkatli yaklaşmalısınız. Aradığınız güveni hemen bulamayabilirsiniz.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki insanları dinlemeden mümkün olduğunca aksiyon almamaya çalışın, adil olduğunuzdan mutlak emin olun ki vicdan azabı yaşamayın.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Merkür'ün burç değiştirmesiyle önümüzdeki üç haftalık dönemdeve kariyer konularında iletişimi hızlandırabilir,görüşmeleri yapabilirsiniz. Otorite konumunda kişilerle, yaşlı, olgun kimselerle görüşmeleri hızlandırabilirsiniz.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu sabah çok mutlu uyanmış olmalısınız. Bu huzurunuzun gün boyunca bozulmaması için canınızı sıkan insanlardan uzak durmalısınız.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Başak burcunda seyahat etmeye devam edecek. İçe dönük bir gün olacaktır, kendinizi gergin hissedebilirsiniz.Biraz geri çekilip dinlenmek iyi gelecektir. Ay'ın Mars ile karşıtlığı psikolojik rahatsızlıklara sebep olabilir, meditasyon yapmak iyi gelecektir.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakında kendinizi zirvede bulacağınızdan hiç kuşkunuz olmasın. Şu günlerde sevgilinizden size karşı daha tutkulu davranmasını bekleyeceksiniz. Yalnızsanız artık utangaçlığı bırakın. Biraz cesaret çok işinize yarayacak.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Teraziler arkadaşlarınıza karşı çok yumuşak ve nazik hissediyorsunuz. Küçük kardeşleriniz varsa, bugün onlarla biraz zaman geçirin. Partneriniz şefkat ihtiyacınızı karşılamıyorsa onlara bunu doğrudan anlatabilirsiniz.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güne biraz daha huzursuz bir enerji ile başlıyorsunuz. Bugün kendi kendinizi eleştirmeyin, zorlamayın. Ruhsal sağlığınızı güçlü tutun.

30 Mayıs 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 09' 27" R
Ay
Oğlak
07° 43' 30"
Merkür
Koç
16° 27' 58"
Venüs
Koç
29° 23' 29"
Mars
Balık
28° 43' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 11"
Satürn
Balık
16° 27' 34"
Uranüs
Boğa
22° 16' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 06"
Lilith
Başak
23° 11' 35"
True Node
Koç
15° 24' 04"
Son Güncelleme : 29/04/2024 02:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>