Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
İşlerini Bir Çırpıda Bitiriyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2021, Cuma

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 100%

Sevdiklerinize bazı yaratıcı fikirler vermekten keyif alabilir bunun yanı sıra, ailenizi ziyaret ederek bir ilham kaynağı bulabilirsiniz. Düşüncelerinizi başkalarıyla paylaşın ve fikirlerinizi tartışın. Aklınızda bir icat veya yeni birkonusunda bir fikir olabilir veya evinizde yapmak isteyebileceğiniz değişiklikleri hayal edebilirsiniz.

Sonunda düşüncelerinizi toplamak ve organize olmak için sessiz bir gün! Son zamanlarda biraz yıpranmış hissediyor olabilirsiniz, işte o kadar çok yöne dağılmışsınız ki, hangi projede çalışacağınızdan emin değilsiniz. Bugün, bu yoğunluk sona eriyor. Rahat bir nefes alıp masanızdaki yapılacak işlere bakabilirsiniz. Biraz kahve alın, sakin bir an yaşayın ve gününüzü planlayın. En azından bu gün için gündeminizi sonuna kadar görebileceksiniz.

İnsanlara pembe gözlükle bakmaya fazlasıyla eğilimlisiniz. Bu hayranlık uyandıran bir durum... tabii bir noktaya kadar. Bugün birisi güven verici kişiliğinizden faydalanmaya çalışabilir. Eğer biri size inşaata elverişli batalık bir arazi satmaya çalışırsa, ona kesinlike "hayır" diyin. Bir insanın sizi kandırmaya çalışmasına inanmak size zor gelebilir ancak dünyanın düzeni bu. Bunu acı bir deneyimle öğrenmektense bizden duymanız daha iyi.

Bugün duyduğun her şeye inanmazsan iyi edersin. İlginç dedikodular kulağına gelebilir ve insanlar sürekli söylentilerden bahsedebilir. Yanlış bilgilerin seni kaygılandırmasına veya yargılarını gölgelemelerine izin vermemelisin. Kısa süre sonra, eğer sabredebilirsen, gerçekte olan biteni öğreneceksin. Korku ve paniğe ise hiç gerek yok!Kişiliğiniz sizi kendinden emin bir halden, gerçekten neler başarabileceğiniz konusunda güvensiz ve kendinden emin olmayan bir konuma sürüklüyor. Bu şekilde sıcaktan soğuğa bir ileri bir geri gidip geliyorsunuz. Bu yüzden kendinizden şüphe etmekten vazgeçmeli ve kendiniz için daha huzurlu bir yer bulmaya bakmalısınız. Mükemmel dengeyi yaratabilmenin yolu yalnızca burada geçiyor…

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu gece sevdiğiniz kişiyi evinize davet ettiğiniz halde gelmemiş hatta telefonlarını bile açmamış olabilir. Bu da sizi son derece endişelendirmiş olabilir. Karamsar olmayın. Partneriniz iyi durumda. Ayrı kalmanıza sebep olan muhtemel sorun trafiktir. Gelmesi gerekenden çok daha geç olsa da, arkadaşınız yanınıza gelecek. Sakin kalın!

30 Temmuz 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 12.57'ye kadar Ay boşlukta ilerliyor olacak. Bu saate kadar halsizlik, isteksizlik ile sosyalleşme, ilişkilere odaklanma arasında kalabilirsiniz. Bir duyguyu, bir düşünceyi içinizde büyütebilir veya abartabilirsiniz. Fakat öğleden sonra ilişkilerinizde aşk ve heyecan duygusu ortaya çıkmaya başlayabilir.

30 Temmuz 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planladığın, gündeminde olan işleri bir çırpıda bitirmek isteyeceksin. Yeni ilişkiye başlamış bir Terazi burcuysan, sevgilinle daha fazla vakit geçirmeyi düşünebilirsin. Karışıklıkları geride bırakmak için kendinden tavizler vermen gerekebilir. Evli bir Terazi burcuysan, eşinin ailesinde yaşanan tartışmalarda eşine destek olacaksın.

30 Temmuz 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır görüşmediğiniz bir kişi olumsuz bir konu nedeniyle sizlerle iletişime geçmek isteyebilir. Olanda bir hayır olduğunu düşünerek kendinizle inatlaşmamalı, hayatınıza devam etmek ve mutlu olmak için bu yorucu duruma bir son vermelisiniz.

30 Temmuz 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Karşınızdaki kişiyle denge ve uyum arayışı içinde olabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı uğraştıran durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bugün yapacağınız anlaşma ve sözleşmelere özen göstermenizde fayda var. Gün içinde olası kazalara karşı dikkatli olun.

30 Temmuz 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gündeminizde evliliğiniz ya da ilişkiniz var. Anlaşılmadığınızı hissedebilir, iletişimde biraz geri çekilmek isteyebilirsiniz. Problemlerin üzerine gitmek yerine birbirinize zaman vermek iyi olabilir.

30 Temmuz 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

30 Temmuz 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın olduğunuz biriyle ilişkiniz sizin için çok yorucu bir hale gelebilir. Karşı tarafı sevseniz ve yardımcı olmak isteseniz dahi, gereken enerji sizin kaynaklarınızdan eksiliyorsa bu pek de sağlıklı bir ilişki olmayacaktır. İlişkinizin daha beklentisiz olduğu insanlarla görüşmek hissettiğiniz baskıyı azaltabilir.

30 Temmuz 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizi sorgulamak için uygun bir gün değil. İçinizdeki duyguları onlara anlatmak için göstereceğiniz çaba yanlış anlaşılabilir. Bugün yapacağınız en güzel şey, her şeyi unutup, kendinizi göstereceğiniz özel ilgi alanı bulmanızdır.

30 Temmuz 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

30 Temmuz 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evli veya bekar olmanız fark etmeksizin bugün harika bir gün geçireceksiniz. Finansal durumunuzu riske sokacak adımlar atmaktan kaçınmalısınız. Hayatınıza eğlenceli bir aktivite eklemek isteyebilirsiniz.

30 Temmuz 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Seyahat planları yapmanız gerekirken, siz işleri yavaş almayı tercih ediyorsunuz. Beklentilerinizin sizi oyalamasına izin vermemeli ve yeni yapılanmalar için, zemini oluşturmalısınız. Yaratıcılığınızı kullanacağınız alanları seçerek, motivasyon gücünüzü arttırmalısınız.

30 Temmuz 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 24' 50" R
Ay
Başak
16° 43' 59"
Merkür
Koç
17° 14' 40"
Venüs
Koç
18° 19' 21"
Mars
Balık
21° 46' 38"
Jüpiter
Boğa
21° 34' 46"
Satürn
Balık
15° 36' 55"
Uranüs
Boğa
21° 46' 12"
Neptün
Balık
28° 34' 49"
Plüton
Kova
02° 03' 56"
Chiron
Koç
20° 04' 03"
Lilith
Başak
22° 11' 49"
True Node
Koç
15° 37' 27"
Son Güncelleme : 20/04/2024 03:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>