Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Sorgulamaların artıyor! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ağustos 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, rahatlamak için iyi bir gün. Biraz sosyalleşmek için zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Bazı düşüncelerinizi ve hayallerinizi paylaşmanız için yakın bir arkadaşınızı öğle yemeğine davet edin. Sizi önemseyen biriyle vakit geçirmek daha iyi hissettirecek. Ayrıca sevgilinizle evde tembel bir akşam geçirme fikrine de sıcak bakabilirsiniz. Birlikte basit şeyler yapın: bir film izleyin, konuşun ve sarılın.

Kendiliğinden bir yaklaşımın en iyi sonucu verdiğini görebilirsiniz. Bazen alışkanlıklarınıza çok fazla kapılıyorsunuz. Programınızı değiştirme fikrinden sık sık korkuyorsunuz. Veya bilgisayarınızda yeni araçlar kullanmak istemiyor, eski yazılımı kullanmayı tercih ediyor. Ama şu anda değişime direnmemeye çalışın. İnovasyonu benimserseniz ve yaşamınızdaki yaratıcı girdileri memnuniyetle karşılarsanız daha fazla başarı elde edersiniz.

Gizli bir tarafınız var gibi görünüyor. Gün boyunca,bitirici çalışan olacaksınız. Fakat havanın kararmasıyla bir palyaçoya dönüşebilirsiniz. Kesinlikle hem yazılı hem de sözlü becerileriniz çok iyi. Seyirci kitlenizi genişletmenin tam zamanı. Arkadaşlarınız yıllardır sizinleyken çok eğleniyor: Hünerlerinizi gerçek canlı bir seyirciye sunmanız için uygun zaman budur. Evet, çok korkutucu ama aynı zamanda çok heyecan verici. Bir deneyin. Ya şimdi ya hiç.

Hayat arzu ettiğinden hızlı ilerliyor ve yapman gerekenleri yapıp ihtiyaçlarını karşılayabildiğinden şüphelisin. Kilit nokta ise kendini akışa bırakmak. Zamanın kurbanı olduğunu düşünmek yerine onunla bir bütün olarak hareket ettiğini düşünerek daha uyumlu bir yaklaşım benimse. Elindeki şimşek hızındaki enerjiyi çabaların adına kullan.Bugün kendinizi dört bir yandan herkes kolunuza bacağınıza yapışmış gibi hissettiğiniz günlerden biri. Hatta etrafınızdakilerden bazıları öyle bir asılıyor ki uzuvlarınız adeta kopacak geriliyor. Biri oraya biri buraya çağırıyor ve aynı anda dört yöne birden çekiliyorsunuz. Kendiniz için biraz mola vermeyi ihmal etmeyin. İhtiyaçlarınızı ve tercihlerinizi dile getirmeye özen gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tutkularını açıklarken cezbedici olmaya çalış. Unutma azı karar çoğu zarardır. Derdini anlatmak için dünyayı ayağa kaldırmaya gerek yok. Eylemlerin en düşük seviyede olsun ama anlamlı olsun. Sadece birkaç kelimeyle birçok şey ifade edebilirsin. Ayrıca bir bakışın bile yeter. Hipnotik bakışların karşısında savunmasız bir avın hiçbir şansı yok!

4 Ağustos 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, sabahtan itibaren 07:27-16:29 arası boşlukta hareket ediyor. Ciddi anlamda zihniniz bulanık olabilir. Siz önünüze bakmak isterken hayat bir şekilde geçmişi karşınıza çıkartabilir. Saatler 16:29'u gösterdiğinde ise Ay, sizlerin burcuna giriş yapıyor. Enerjinizin bir anda yükseldiğini hissedebilirsiniz. Mutlu olacağınız haberler alabilirsiniz. Bu mutluluk ilişki hayatınızda da yaşanabilir.

4 Ağustos 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorgulamaların artıyor!Ay, bugün akşam saatlerine kadar boşlukta hareket ediyor. Hayatının karıştığını düşündüğün bu günlerde sorgulamaların artacak. Netice aslında gereksiz yük yaptığın birçok detay olduğunu fak edeceksin. Ortada bir sorun yokken sorun varmış gibi görüyor olman ne kadar hassas olduğunun da bir göstergesi. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, hoşlandığın kişinin de sana karşı boş olmadığını öğrenebilirsin. Kalbini hızlandıracak bu haber seni çok mutlu edecek. Evli bir Terazi burcuysan, eşinin yapacağı sürpriz seni oldukça etkileyecek.

4 Ağustos 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır yapmayı hayal ettiğiniz bir projenizi çevrenizin de yardımlarıyla kolay bir şekilde hayata geçirmeniz mümkün. Sadece burada göstermeniz gereken şey, sabrınız ve dayanıklılığınız olacaktır.

4 Ağustos 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilişkilerinizde ve başkalarından beklentilerinizde daha akılcı olmaya bakın. Bazı angarya işler yüzünden huzurunuz da kaçabilir.

4 Ağustos 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşamınızın kıymetini anlayacağınız bugünlerde şans sizden yana. Sosyo kültürel açıdan uygun kişilerle bir araya gelebilme fırsatları yakalayabilirsiniz.

4 Ağustos 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün görüşmelerinizde, arkadaş çevrenizle ilgili konularda, sosyal etkinliklerde ve aşk hayatınızda beklentilerinizi yüzdeyüz karşılamayan etkiler sözkonusu olsa da, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, ani tekliflere ve ilişkilerinizle ilgili sürpriz gelişmeler yaşamaya açık bir enerjiden geçmektesiniz.

4 Ağustos 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınıza girme potansiyeli yüksek insanlar var. Bunlar, sizi seven kişiler, potansiyel eşler ve uzun vadede size fayda sağlayacak yeni ilişkiler. Bugün işinize ekstra zaman ayırın ve kendinizi zorlamadan sakince çalışın.

4 Ağustos 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay burcunuza geçiş yaparak sizi bir sosyal kelebeğe dönüştürecek. Sevdiklerinizle çevrelendiğiniz bir gün geçireceksiniz. Estetik ve güzellik temaları ön planda olacak. Kişisel bakımınızla yakından ilgilenin. Venüs Aslan burcunda seyahat ettiği için estetik konularına fazla para harcayabilirsiniz. Meditasyon ve şifa çalışmaları için uygun bir dönem.

4 Ağustos 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

4 Ağustos 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Belki taşınma işlerinizi sonlandırdınız, belki seyahatlerden döndünüz veya gitmek için hazırlıklarınızı tamamladınız. Bugün evinize yerleşmek, evinizde topraklanmak, huzur bulmak için doğru bir gün olacaktır. Ne yapmak istediğinize karar verdiğiniz bir dönemden geçiyorsunuz. Kendinize güveniyor ve adım atmak için istek duyuyorsunuz. Ne yaparsanız yapın önce hayal edin.

4 Ağustos 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; bugün hayal kurmanın biraz daha ötesine geçmeyi hedefleyebilirsin.  Hedeflerin için hayal kurmanın yeterli olmadığını düşünebilir, eyleme geçmek isteyebilirsin.  Günün ilerleyen saatlerinde burcuna geçen Ay, sosyalleşmeni sağlayıp motivasyonunu yükseltirken, yakınlarınla kısa bir yolculuk yapmana ve neşelenmene fırsat verebilir.

4 Ağustos 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 46' 03" R
Ay
Başak
02° 57' 36"
Merkür
Boğa
00° 32' 35"
Venüs
Boğa
20° 31' 15"
Mars
Koç
11° 53' 07"
Jüpiter
Boğa
27° 41' 05"
Satürn
Balık
17° 49' 36"
Uranüs
Boğa
23° 15' 51"
Neptün
Balık
29° 20' 27"
Plüton
Kova
02° 03' 44"
Chiron
Koç
21° 30' 51"
Lilith
Başak
25° 05' 46"
True Node
Koç
14° 52' 41"
Son Güncelleme : 16/05/2024 06:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>