Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşılıklı atışmalar, sataşmalarla hoş bir oyunun içindesiniz. Dostlarınız bu tavırlarla başlayan yakınlığın aşk olamayacağı görüşündeler. Sizin onlara vereceğiniz bir yanıtınız yok. Çünkü siz içinizde yeşeren duyguları biliyorsunuz.

İş hayatınızda hiç kimseyle bir yarış içine girmeye niyetiniz yok. Fakat size böyle yaklaşanlarla da her yöntemle mücadele etmeye hazırsınız. Bu kararlılığınızı çok belli ediyorsunuz. Bu nedenle de kimse bir yarışa yeltenmiyor.

Bu konuda katı bir disiplininiz var. Para işlerinde gevşekliğe tahammül edemiyorsunuz. Bu işlere daha ciddi bakılmasını istiyorsunuz. Çünkü sizi katılaştıracak çok şeyler yaşadınız.

Son günlerde kelimenin tam anlamıyla bir paranoya yaşıyorsunuz. İnsan hatalarının arkasında hep bir plan arıyorsunuz. Bilmeden, farkında olmadan yapılmış hatalar olabileceğini kabul edemiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sert ve ödünsüzsünüz. İnsanlara kolay kredi açmıyorsunuz. Oysa bunun tersi yapıldığında çok kazançlı çıkılabiliyor, bunu da bu konuda edindiğiniz deneyimlerinizle biliyorsunuz. Bugün aranızın açık olduğu eski bir dostunuzun yaş günü. Bugünün geçmişteki unutulmaz anıları bir bir aklınızda. Ama onu yine de aramak istemeyeceksiniz.

4 Ekim 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Saat 00:12 Ay-Aslan burcu seyri, aşkta şansınızı yükseltiyor. Sevginizi cömertçe insanlara gösterirsiniz. Güzelliğiniz, çekiciliğiniz başkaları tarafından oldukça beğenilir. Saat 02:29 Ay-Uranüs görünümü, toplumla her türlü ilişkimizde gücümüzü göstermek ve ispat etmekten yanayız. Mevcut parasal durum veya şartlar bizi zorluyor. Başkalarının hayatımızdaki önemini biliyoruz. Ancak denetlenmeye, baskıya gelemiyoruz. Saat 04:02 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, bireylik duygumuzu her anlamda yükseltiyor. Toplum içinde veya kişisel yaşantımızda geleceğe dönük düşünmemizi sağlıyor. Saat 12:31 Ay-Mars karşıt etkisi, toplumsal olaylara karşı duyarlılığımızı yükseltiyor. Bizimle aynı düşünmeyen veya üzerimizde baskı kurarak yönlendirmeye çalışan kişilere baş kaldırırız. Sosyal ilişkilerimizde bireyliğimizi öne süreriz. Aşk ve yaşamın güzelliklerinin keyfine varmaktan hoşlanırız. Dışa karşı mesafe koyabilir, kendi zevklerimize ağırlık verebiliriz. Saat 18:22 Ay-Venüs görünüm etkisinde, ilişkilerimizde gücü elinde bulunduran taraf olmak isteyeceğiz. Finansal konularda daha dikkatli ve çıkarlarımızı kollayıcı davranacağız. Saat 19:19 Ay-Güneş görünümü dostlarımızla bir araya gelmemizi, güzel bir akşam geçirmemizi, ilgi uyandırmamızı sağlayıcıdır. Gözler üstümüze çevrilir. Günün tüm güzelliklerinin sizden yana olması dileğimle,

4 Ekim 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bütçe planlaması yapmak için ideal bir gün? Ancak maddi konularda birtakım aksilikler yaşanabilir; planlar bozulabilir. Bugün mücadele etmeni gerektirecek olaylarla karşılaşabilirsin. Sabırsızlığının önüne geçebilirsen, pratik yönünü ortaya koyarak, her şeyin üstesinden rahatlıkla gelebileceksin. İlişkisi olan ya da evli bir Terazi burcuysan, değer verdiğin kişiyle ilişkinize yeni bir soluk getirmek isteyebilirsiniz. Aldanmaya yatkınsın, bu yüzden özellikle ikili ilişkilerine çok dikkat etmelisin. Sana yakın görünen kişilerin, seni sömürmeye çalışmasına izin verme. Bazen şüphe etmek ve olayların nedenlerini sorgulamak gerekir. Ani çıkışlar yapmadan sessiz ve derinden ilerlemende fayda var. İstediğin cevaplar önüne kendiliğinden düşecektir.

4 Ekim 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili konuların gündeme gelmesiyle birlikte bu alanda azminizin artacağı verimli bir süreç içine giriyorsunuz. Mücadele içinde olmanız belirlediğiniz hedeflere daha kolay ulaşmanızı sağlıyor.

4 Ekim 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde yeni başlangıçlar için fırsatlar çıkabilir, bunun için yeni fikirler ortaya koymanız gerekebilir. Yabancılarla ilgili olan konular gündeminizi meşgul edebilir, çevrenizdeki değişimlere ayak uydurmanız söz konusu olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda iletişimden kaynaklanan değişiklikler olabilir, bu nedenle konuştuğunuz kişilere dikkat etmelisiniz.

4 Ekim 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyduğunuz bir dönemdesiniz. Parasal konulara yönelik yeni hayaller kurabilirsiniz. Ayrıca hayal gücü gerektiren konulara yönelik çalışmalar yapanlar için verimli bir gün. Bir dostunuzun önerileri hayal gücünüzü uyandırabilir. Ancak kaygılarınızı büyütmeyin. Sevdiklerinizin ilgisi ve desteği moralinizi yükseltecek.

4 Ekim 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde finansal konular, aşk hayatınız, kendi enerjinizi ve yeteneklerinizi sergileyeceğiniz alanlarda ve çocuklarınızla ilişkilerinizde problemler yaşayabileceğiniz bir zamanda iken, 17.00 sonrasında çok daha rahat iletişim kurabileceğiniz, aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz, enerjinizin yükseldiği bir zamanda olacaksınız.

4 Ekim 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal faaliyetler için uygun bir gün. Gruplar içinde öne çıkabilirsiniz. Sizi gerçekten anlayan, ortak değer yaratabildiğiniz insanları tercih etmeli ve tercihlerinizin arkasında durmalısınız. Yanlış fikirlere, ideallere kapılmamak için deneyimlerinizi hatırlayın.

4 Ekim 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Aslan burcunda seyahat ederken, topluluklar arasında aranılan kişi olursunuz. Arkadaş çevrenizle birlikte organize edeceğiniz etkinlikler başarıyla sonuçlanır. Aşk hayatınızı sosyal yaşantınızla birleştirme potansiyeli olan bir gün.

4 Ekim 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

4 Ekim 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 55' 23" R
Ay
Yay
07° 51' 14"
Merkür
Koç
16° 02' 09"
Venüs
Koç
26° 33' 32"
Mars
Balık
26° 56' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 07' 07"
Satürn
Balık
16° 15' 03"
Uranüs
Boğa
22° 08' 32"
Neptün
Balık
28° 47' 48"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
20° 27' 14"
Lilith
Başak
22° 56' 16"
True Node
Koç
15° 31' 26"
Son Güncelleme : 26/04/2024 19:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>