Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Fikirleri Önemsiyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2021, Pazartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün şefkatli ve sevgi dolu hissediyor olabilirsiniz. Kalbiniz açık olabilir ve sevgilinizle bazı özel anlar yaşamak isteyebilirsiniz. Duygularınızı ve aşkınızı ifade etmenize izin vermek sizin için iyi olacaktır. İyileştirici enerjiler, şu anki aşk hayatınıza olumlu etkileri var ve geleceğinizde daha büyük bir mutluluk yaratacak. Şu anda dürtüsel olun ve aşk hayatınızda cesur bir adım atın!

Bugünün gezegen açıları, kişiliğinizi doğrulamanız hakkında size cesaret veriyor. Diğer bir deyişle, özgüvenle hareket edin ve liderlik yeteneklerinize inanın. Yeni bölgelere giriş yapmak her zaman bir miktar korkuya sebep olur, fakat korkunuzla çalışmayı deneyin. Korku, enerjinizi tüketmek yerine onu besleyebilir. Geçmişteki güvensizliklere br sünger çekmeniz gerekirken kendinizi ön plana atmanız gerekecek.

Ayağınız zaten gaz pedalındayken hızınızı arttırmak zordur. Ancak, hayatınıza biraz daha tempo gelebilir. Kendinizi, size yol gösterecek çok az bilgiyle çok fazla hızlı karar alıyorken bulabilirsiniz. Bu hıza yetişmek çok önemli, bu yüzden bugün tereddüt etmeyin. Korkularınızı bir kenara bırakın ve sezgilerinize güvenin.

Bugün ruhunun yin ve yang kısımlarıyla alakalı olarak hassas bir denge söz konusu. Muhtemelen bir yanın daha fazlasını isterken, öbür yanın enerjinini büyük kısmını başkalarına yansıtman konusunda seni dürtüyor. Kendini her şeyi içine çekebilecek bir prizma gibi düşün, senle uyuşmayan şeyleri filtreden geçirip dışarı atıyor ve böylece bu attıkları parlak bir gökkuşağına dönüşüyor.Bugün çok dikkatli olmalısınız, çünkü etrafınızdaki her şey değişebilir! Bütün dünyanız alt üst olabilir. Daha önceden ön görülmemiş bazı problemler kişisel durumunuzu ve organize olmanızı etkileyebilir, kendinizi çok zor bir durumda bulabilirsiniz. Başkalarına açılma şekliniz hakkında düşünmek için büyük ölçüde doğru bir zaman.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün partnerinizle beraber dinlenmeye ve rahatlamaya biraz fazladan zaman ayırmak için ideal bir gün. Uzun ya da kısa vadeli herhangi bir işe başlamanın imkansız göründüğü günlerden biri olabilir. Bütün günü içinizden o anda ne geliyorsa onu yaparak geçirirseniz her şey yolunda gidecektir. Ancak özellikle görülmesi gereken işler varsa en iyisi yavaş ve temkinli ilerlemek. Performansınızın her zaman en üst düzeyde olamayacağını kabul edin.

4 Ekim 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Başak burcunda ilerliyor. Günün ilk yarısında daha neşeli ve pozitif olabilirsiniz. Öğleden sonra gelecek beklentileriniz, gelecek kaygıları veya hayaller öne çıkabilir. Ruh haliniz ve enerjiniz daha sık değişebilir.

4 Ekim 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni fikirlere ihtiyaç duyduğun bu günlerde, yakın çevrene başvurabilirsin. Alacağın cevaplar seni birkaç adım ileriye atabilir ve işlerin kolaylaşabilir. Stilin de farlılık yaratmak isteyebilirsin. Saç kesiminde değişiklik yapmak için ikinci görüşe ihtiyaç duyuyorsun. Son günlerde hissettiğin yorgunluğu meditasyon ve yoga yaparak hafifletmeye karar verebilirsin.

4 Ekim 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile üyelerinizden erkek figürleri ile soğuk iletişim kurmanız gerekebilir. Tartışmalardan uzak durmak istiyorsunuz. Konuşmalarınızda samimiyetsiz ve mesafeli olabilirsiniz. Eğer bu duruşunuz yanlış anlaşılırsa bir süre görüşmemek sizin için daha doğru olacaktır. Her zaman saygınızı korumaya devam edin.

4 Ekim 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız konularda bilgi eksikliklerinden dolayı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bilemediğiniz nedenlerden dolayı kayıplar olabilir. Kendi iç dünyanızla ilgili konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cesaret gerektiren mevzulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Çevresel değişiklikler olabilir. Gün içinde kabullenme içinde olabilirsiniz.

4 Ekim 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Önemli işlerinizi başlatmak yerine ilerleyen günlere erteleyebilirsiniz Vazgeçmek yerine yarıda bırakıp, dinlenip devam etmenizde fayda olacaktır.

4 Ekim 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün mantıklı ve pratik birisinin çekimine kapılmanız muhtemel. Belki bir komşunuzla muhabbet açarsınız. Her ne kadar bu kişiyi çok iyi tanımasanız da onunla bir dostluk geliştirmeye açık olun. Siz ikinizin birçok benzer görüşe sahip olduğunu keşfedebilirsiniz. Hayata karşı yaklaşımı samimi ve gerçekçi olan birisiyle konuşmaktan keyif alacaksınız ve onun üzerinizdeki etkileri kalıcı olabilir.

4 Ekim 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Daha sosyal bir gün geçirerek mutluluğunuzu öncelemeyi düşünebilirsiniz. Özel hayatınızda bir şeylerin eksik olduğunu hissedebilir ve hoşnutsuzluğunuzu sizi mutlu ettiğini düşündüğünüz şeylerle gidermek isteyebilirsiniz. Hayatınızda şu an yolunda olan şeyleri kullanarak geleceğinize yatırım yapmayı düşünmelisiniz.

4 Ekim 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş çevrenizde sanatsal olayların gündem kazanacağı bir gün. Kişisel çabalarınızı işinize rahat bir şekilde aktarabileceksiniz. Görüştüğünüz kişilerin sizden etkilenmelerini sağlamak için daha fazla çaba göstermelisiniz..

4 Ekim 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

4 Ekim 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bilinçli istekleriniz ve düşüncelerinizle dikkat çekeceksiniz. Pürüzlerin tamamen ortadan kaldırılmasıyla beraber her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamanız gerekiyor. Karmaşadan uzak durmayı başarabildiğiniz takdirde her şey daha iyiye gidecek. Asıl amaçlarınıza uygun hareket etmeniz gerekiyor.

4 Ekim 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Konuşmalarınızda seçtiğiniz doğru sözcükler, mesajlarınızın etkili bir biçimde sevgilinize ulaşmasında son derece olumlu bir etkiye sahip. Dolayısıyla bu şekilde devam etmeniz, özel hayatınızda büyük başarı elde etmenize yardımcı olacak. İş yerinde artan sorumluluklarınız nedeniyle daha çok çalışıyorsunuz. Bu durum evinizi ilgilendiren konularda bazı sorunlar yaşamanıza neden olabilir. Yakın dostlarınızdan birinin bir hatası yüzünden finansal darboğaza girebilirsiniz.

4 Ekim 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 33' 54" R
Ay
Akrep
20° 17' 44" R
Merkür
Koç
15° 59' 01"
Venüs
Koç
24° 50' 18"
Mars
Balık
25° 51' 57"
Jüpiter
Boğa
22° 47' 43"
Satürn
Balık
16° 07' 18"
Uranüs
Boğa
22° 03' 49"
Neptün
Balık
28° 45' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
20° 22' 26"
Lilith
Başak
22° 46' 59"
True Node
Koç
15° 35' 39"
Son Güncelleme : 25/04/2024 10:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>