Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Beslenme Programını Değiştiriyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mayıs 2021, Salı

Aşk 40%
Para 70%
Sağlık 90%

Bugün biriyle dürüstçe bir tartışmaya girebilirsiniz. Belki de sevdiklerinizden biri son zamanlarda sizi anlamıyor olabilir ya da içinizde çok fazla duyguyu barındırıyorsunuzdur. Gerçeği söylemekten korkmamalısınız. Bugün, bazı şeyleri ortaya koymak ve ailenizin sizi gerçekten ne kadar sevdiğini anlamak için harika bir zaman. İyimser hissetmeseniz bile, daha iyi olmanıza yardımcı olacak.

Bugün geveze bir şekilde sohbet etmek istemiyorsunuz, ki bugün tam aksi bir gün olacak! Konsantrasyonunuz bugün tamamen işinize odaklı olacaktır. Her an, her görevi nasıl ve neden yaptığınızı tam olarak bileceksiniz. Bu akşam, bütün bu kendi kendinizi kontrol etme işinden çok yorulacaksınız, ama kendinden oldukça memnun kalacaksınız. Aferin!

Bugün, diğer insanlardan gelecek fikirlere açık olmaya çalışın. İlginç bir şeyler karşınıza çıkabilir. Mesela, biri size profesyonel bir fırsat sunmaktan bahsedebilir. Hayatınızda bir değişim istemiyorsunuz ama yine de bir düşünün. Ya da, bir şekilde size yardımı dokunacak haberler alabilirsiniz. Gözünüzü ve kulağınızı dört açın, yeni bilgileri sünger gibi kendinize çekin!

Biraz sıkıcı bir gün. Bitmek bilmeyen okul derslerinde uyuyakaldığın anları hatırlıyor musun? Dışarıda gün ışığında oyun oynamak da ne kadar güzel olurdu. Bugün böyle hissedebilirsin. Doğrusu, yapmak istediğin şeylerin hiçbirini yapmıyor gibisin. Yetişkin olmanın avantajı da başında bir öğretmen olmaması. Öyleyse bütün öğleden sonrayı kendine ayır ve sinemaya git.Bugün evinizde bazı kalıcı değişikliklere niyet edebilirsiniz. Bu değişim evinizi yeniden dekore ederek, mobilyalarınızı değiştirerek veya eşyaların yerlerini değiştirerek fiziksel bir şekilde de gerçekleşebilir, birinin evden taşınıp ya da birinin eve taşınmasıyla da olabilir. Her ne değişirse değişsin, talihli bir değişim olacak, bu sebeple eğer bir değişime niyetliyseniz kendinize güvenmelisiniz. Şu an yüksek ihtimalle bir şeylerden ilham alıyorsunuz, yaratıcı olun ve bir süredir aklınızda ne varsa onu yapın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birisine onun hakkında gerçekte ne düşündüğünüzü söylemeye karar verebilirsiniz! Genelde çevrenizde mülayim bir insan olarak bilinirsiniz. Şaibeli davranışlar da sergileseler her zaman insanlara iyi niyetle yaklaşırsınız. Ancak şu anda birisinin sınırlarınızı fazla zorladığını fark etmeniz muhtemel. Sesinizi çıkarmaktan ve sert bir duruş sergilemekten korkmayın. Net bir mesaj gönderebilirseniz, insanların gelecekte daha fazla saygısını kazanacaksınız.

4 Mayıs 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gereksiz veya abartılı harcamalar yapmaya dikkat. Finansal konularda abartılı riskler almaktan kaçının. Bolluk bilinci içinde olmak paranızın bereketlenmesini sağlayacaktır.

4 Mayıs 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğitimine ara vermiş bir Terazi burcuysan, bugün karşına yeni fırsatlar çıkabilir. Aile büyüklerinin desteğini her zaman hissediyorsun. Bu destekle karar vermek senin için daha kolay olacak. Yaz ayları yaklaşırken, kendine yeni bir beslenme programı hazırlamayı düşünebilirsin.

4 Mayıs 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir gelecek için şehir değiştirmeyi planlıyor olabilirsiniz. Bugün planlarınıza birkaç adım daha yaklaştığınızı fark edeceksiniz. Gerçekleşmesi için tüm koşulları hazırladığınızda ve olaylara duygusallıktan uzak bir gözle baktığınızda önünüzde bir engel kalmayacak.

4 Mayıs 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeteneklerinizi keyif aldığınız işlere yönlendirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. İletişiminizin iyi olduğu zamanlardasınız. Sevdiklerinizle programlar yapmak isteyebilirsiniz. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda risk almak daha kolay olacaktır.

4 Mayıs 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal olarak kendinizi en iyi şekilde ifade edeceğiniz bir günde olsanız da ani girişimlerden kaçınmalısınız, beklediğiniz sonuç gelmeyebilir.

4 Mayıs 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün görüşmelerinizde, arkadaş çevrenizle ilgili konularda, sosyal etkinliklerde ve aşk hayatınızda beklentilerinizi yüzdeyüz karşılamayan etkiler sözkonusu olsa da, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, ani tekliflere ve ilişkilerinizle ilgili sürpriz gelişmeler yaşamaya açık bir enerjiden geçmektesiniz.

4 Mayıs 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın zamanda birine borç verdiyseniz, paranın bir kısmı bugün size iade edilebilir. Ya da çalıştığınız birilerine önemli bir iyilik yaptıysanız, size minnettarlıklarını ifade edebilirler. İhtiyacınız olursa onlardan yardım istemekten korkmayın.

4 Mayıs 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizle olan duygularınızda belli bir mantık arayışı içindesiniz. Onların düşüncelerinden etkilenmeniz mümkün değil. Bugün, Ay sizi daha eğlenceli ve yenilikçi yaparken, partnerinizle birlikte özgürce vakit geçirebilirsiniz.

4 Mayıs 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gün boyunca, aile bireylerleriyle kurduğunuz ilişkilerde samimi ve sıcak bir hava olmasını sağlayacak etkiler alabilirsiniz. Tüm akraba iletişimleriniz ve etkileşimleriniz, hep arzuladığınız uyum ile dolu olabilirler. Hoşgörü, ana temalar arasına girebilir.

4 Mayıs 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşinizin ilgisine ve desteğine daha fazla ihtiyaç duyabilirsiniz. İş yerinizdeki başarılarınızla gurur duymalısınız ve sıkı bir şekilde çalışmaya devam etmelisiniz. Kendinize zaman ayırmaya çalışın.

4 Mayıs 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay'ın konumu, evle ilgili yapmanız gereken bazı işleri gündeme getiriyor. Çevrenizde sizinle aynı fikirde olan kişilere yaklaşım tarzınız daha esnek oluyor. Bugün, sizden yaşlı kişilerin etkisinde kalacak ve onlarla çalışmak isteyeceksiniz.

4 Mayıs 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 49' 13" R
Ay
Oğlak
03° 07' 54"
Merkür
Koç
16° 22' 28"
Venüs
Koç
28° 57' 49"
Mars
Balık
28° 27' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 34' 20"
Satürn
Balık
16° 25' 42"
Uranüs
Boğa
22° 15' 11"
Neptün
Balık
28° 51' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
20° 33' 55"
Lilith
Başak
23° 09' 16"
True Node
Koç
15° 25' 02"
Son Güncelleme : 28/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>