Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Şaşkınsın Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mayıs 2021, Pazar

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 90%

Evet, projenizin başlaması biraz zaman aldı. Bunun nedeni, yeterince konsantre olmamanız. Tek seferde birçokyapıyorsunuz, dolayısıyla da işler beklediğinizden daha yavaş ilerliyor. Uyum sağlama evresinde enerjinizi tek bir yöne odaklamanızı gerekiyor. Peki, hangi yöne?

Bugün adalet konularıyla ilgileniyor olabilirsiniz. Etrafınızda adil görünmeyen bir şeyler oluyor olabilir. İş yerinde, çalışanların sorunları olabilir. Yeterince maaş almadıkları endişesini taşıyor olabilirler. Ya da belki insanlar patronla uğraşırken zorluk çekiyor olabilirler. İçeri girip yardım edebilirsiniz. Durum hakkında kendi görüşleriniz olabilir. Bugün gruplar arasında arabulucu olarak hareket edebilir ve barış yaratabilirsiniz.

İşiniz tamamen kendi sezgilerinizi gündeme ortaya çıkarırken kariyer hedefleriniz konusunda hayaller ve diğer gelişmeler için umutlarınız su üstüne çıkabilir. Diğerleri için fedakarlık yapmadan hem içsel hem de dışsal hayatınızın çoğunu düzenliyorsunuz gibi görünüyor. Bir süreliğine, sezgisel olarak içinize doğan şeyleri not edin. Sonrasında hatırlamak isteyebilirsiniz!

Başkalarına karşı merhametli ol. Günün enerjisi oldukça yoğun. İnsanlar stresli hissedebilir. Bu stres işlerin kontrolden çıkmasıyla alakalı değil. Sadece ekstra hassas hissedilen bir dönem. Kimse eleştirme ya da uzlaşmazlıklar yaşamamaya çalış. Barışçıl, arkadaş canlısı bir ton benimse. Dramadan kaçın!Bugün bazı yogun düşüncelerden silkelenmeniz gerekebilir. Motive ve ilhamlı kalabilmek biraz ekstra çaba isteyebilir. Bu döngüyü biraz esneme hareketi yaparak ya da tempolu yürüyüşlere çıkarak kırabilirsiniz. Bütün gün aynı yerde oturmayın, yoksa horlamaya başlayabilirsiniz! Yapabiliyorsanız kendinize gün boyu yapabileceğiniz alternatif görevler ve basit kaçışlar belirleyin. Arkadaşlarınızla çeşitli değiş tokuşlar yaparak olayların canlanmasını sağlayın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birinin sana bir kitap verdiğini ve yazarını bilip bilmediğini sorduğunu hayal et. Bilmediğini söylemeye cesaret edebilir misin? Aslında doğruyu söylemek en kolayıdır. Fakat o kişi edebiyat veya felsefe hakkında konuşmaya başladıysa konuşulanların seni aştığını düşünmeye başlayabilirsin. Görünüşe göre entelektüellik ile ilgili eski kompleksin seni yine köşeye sıkıştırmışa benziyor.

2 Mayıs 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün karamsarlık ve yüksek beklentilerden uzak kalmaya gayret gösterin. Yaşamınızı, koşullarınızı gözden geçirme eğiliminde olabilirsiniz. İnatçılık, ilişkilerde uzlaşmayı zorlaştırabilir.

2 Mayıs 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Senden saklanan detaylar bugün gün yüzüne çıkıyor. Duydukların karşısında şaşkınlığını gizleyemeyeceksin. Evde geçirdiğin süreyi verimli bir şekilde değerlendirmek istiyorsun. Geleceğinle ilgili alacağın yeni kararlar olabilir. Gözü kara davranmaktan çekinmeyeceksin.

2 Mayıs 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günü kişisel bakıma ayırıyorsunuz. Kendinizi iyi ve sağlıklı hissedeceğiniz bir hazırlık günü yaşamak sizde terapi gibi işliyor. Ancak bunu yaparken sorunların üstünü örtmek ya da sorumluluklarınızı aksatmak gibi bir durumun oluşmasına mahal vermemelisiniz.

2 Mayıs 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev ve ailenizle ilgili konularda kendinizi bir ölçüde kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Geçmişten, aileden kaynaklanan koşullarla ilgilenmek gerekebilir.

2 Mayıs 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tatil isteklerine yönelmek isteyebilirsiniz. Dinlenmek istemenizde sakınca elbette yok. Böyle hisler aklınıza geldiğinde dostlarınızdan yardım almaya meyil edebilirsiniz.

2 Mayıs 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00’a kadar olan zaman diliminde finansal konular, aşk hayatınız, kendi enerjinizi ve yeteneklerinizi sergileyeceğiniz alanlarda ve çocuklarınızla ilişkilerinizde problemler yaşayabileceğiniz bir zamanda iken, 17.00 sonrasında çok daha rahat iletişim kurabileceğiniz, aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz, enerjinizin yükseldiği bir zamanda olacaksınız.

2 Mayıs 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir arkadaş hakkındaki şüpheler bugün sizi rahatsız edebilir. Bu kişi sizden borç para aldı mı?  Bu kişiye güvenebilir misiniz? Yargılamanın en iyi yolu geçmişine bakmaktır. Geçmişte güvenilmezse, tekrar sorun yaratma ihtimalleri yüksektir. 

2 Mayıs 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalıştığınızyerinde memnun olmadığınız durumlar söz konusu ise; değişiktekliflerini değerlendirebilirsiniz. Azimli yapınız sizi agresif yapabilir. Enerjinizi doğru kullanmalı, çevrenize baskıcı davranmamalısınız. 

2 Mayıs 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, tüm dikkatinizi ikili ilişkileriniz üzerine yoğunlaştırabilirsiniz. Bu sayede de, yakın ilişkiler kurduğunuz kişilerle aranızda bir uyum olmasını sağlayabilirsiniz. Tüm iletişimler ve etkileşimler, sizi tatmin edebilirler.

2 Mayıs 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partnerinize karşı çok cilveli ve sevecen olacaksınız. İş yerinizdeki arkadaşlarınıza çok yardımcı oluyorsunuz ve herkes tarafından seviliyorsunuz. Negatif enerjilerden ve düşüncelerden arınmaya çalışın.

2 Mayıs 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konulara yaklaşımınız son derece temkinli. Kendinizden başka hiç kimseye güvenmiyorsunuz. Bugün içine kapanık bir yapı sergilemekle, çevrenizi şaşırtabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili hassas bir gün. Her şeyi abartmamaya çalışın.

2 Mayıs 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 21' 49" R
Ay
Koç
07° 37' 42"
Merkür
Koç
19° 42' 41"
Venüs
Boğa
07° 16' 15"
Mars
Koç
03° 38' 40"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 55"
Satürn
Balık
17° 00' 36"
Uranüs
Boğa
22° 38' 22"
Neptün
Balık
29° 03' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 33"
Lilith
Başak
23° 54' 08"
True Node
Koç
15° 24' 38"
Son Güncelleme : 05/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>