Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Nabzın Yükselebilir Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Şubat 2020, Salı

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Sıcak ve şefkatli bir insansınız. Sıradışı özelliğiniz ise, tanımadığınız insanları da en az tanıdığınız insanlar kadar önemsemeniz. Bu dünyanın adaletsizliklerine tahammülünüz yok. Ve evet, kesinlikle çok fazla adaletsizlik var. Bugün, bir insanın hayatında fark yaratmak için yapabileceğiniz şeyleri biraz düşünün. Dünyadaki yoksulluğu tek başınıza durduramazsınız fakat bir aşevine gidip biraz sebze doğrayabilirsiniz. Belki çok küçük bir hareket ama etkisi çok büyük.

Her şeyi kendiniz halletmeye çalışmayın. Bağımsız bir yapınız var ve kendi başınıza projelere özen göstermeyi seviyorsunuz. Fakat bugün başkalarından bazı bilgilere ihtiyacınız olacak. Meslektaşlarınızdan fikirlerini paylaşmalarını isteyin. Ailenizi ve arkadaşlarınızı sohbete davet edin. Enerjinizi daha başarılı bir şekilde odaklamanıza yardımcı olacak bazı önemli fikirler duyabilirsiniz. Açık görüşler sizi ileriye götürecek.

Bugün bir şeyleri anlamaya çalışmanın bir mantığı yok. Olanların çoğu bilinçsiz bir düzeyde ve her türlü mantıklı açıklamayı def ediyor. Bu gece, profesyonellerce yorumlanması gereken bir rüya görmüş olabilirsiniz. Eğer kafanızdan geçenleri durdurabilirseniz, sizin için kazançlı bir gün olabilir.

İçinde hep bir okul öğretmeni oldu ve bugün bu öğretmen dışarı çıkmak için can atıyor. Bilgisayarla ilgili bir prosedür konusunda birisine yardım etmen olası. Belki öğrettiğin şey manuel işlemle ilgilidir. Belki de arkadaşlarına daha kişisel bir konuda yardım ediyorsundur. Dostuna araba tamiri veya kırık bir mobilyayı onarma konusunda destek olabilirsin.Birden insanlara derinlemesine bakmak ve sözlerinin ardındaki itici güçleri anlama kapasitesiyle dolup taşacaksınız. Bugün önünüzde tuhaf bir gün uzanıyor ve tam bir dedektif olabilirsiniz. Fakat kimseyi rahatsız etmeyecek ve zorlamayacaksınız. Taze bilgilerinizi, sohbetlere derinlik katmak üzere kullanmak isteyebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yataktan çıkmanız birkaç dakika daha uzun sürebilir fakat bir kez çıkınca buna değdiğini göreceksiniz. İnsanlara karşı ne kadar dürüst olursanız, bugün o kadar mükafat alacaksınız. Güvenilirlik ve dürüstlük, odaklandığınız anahtar kavramlar olacak. Cesur davranın ve kim olduğunuzla gurur duyun. Ödüllerini alacaksınız. Bugün tüm girişimlerinize biraz sevecenlik katın.

4 Şubat 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İşlerinizi ve projelerinizi bugün bitirmede oldukça kararlı görünüyorsunuz. Bu akşam için arkadaşlarınızla bir araya gelmek veya sizi gerçekten ilgilendiren bir etkinliğe katılmak gibi bazı planlar yapın.

4 Şubat 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planladığın her şey istediğin gibi gitmeyebilir. Ne kadar planlı olsan da yaşadığın aksilikler seni gerebilir. Ailenle yaşayacağın tartışmalar gününü farklı bir hale getirebilir. Bu gerginliklerin çoğu senin çabuk öfkelenen yağından kaynaklanabilir. İş ortamında bazı kişilerin söylemlerini daha farklı anlayabilir, onlara sert tepki verebilirsin. Daha sakin olman gerektiği durumlar olabilir. Maddi anlamda tatmin olmadığın bir gündesin. Kazançlarını arttırmak için derin düşüncelere girebilirsin. Spor, koşu gibi fiziksel aktivitelere vakit ayırmak için ideal bir gün. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, bugün farklı birisi ile tanışabilirsin.

4 Şubat 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eş veya sevgilinizin yaklaşım tarzı bugün oldukça romantik olabilir. Hak ettiğinizi düşündüğünüz davranışlar görmek size kendinizi daha mutlu hissettirecektir. Hissettiğiniz duyguları karşı tarafa da hissettirdiğiniz anda daha keyifli zaman geçirebilirsiniz.

4 Şubat 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün öğrenme açlığınızı gidermek için çevrenizdekilerle iletişim halinde olabilirsiniz. Uluslararası konular ön plana çıkabilir. İş hayatınızda yeni girişimlerde bulunabileceğiniz imkânlar var. Öğlen saatlerinde kararsızlığa düşeceğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatlerin de ise düşünceleri aktarmak daha kolay.

4 Şubat 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle yazılı iletişimlerinizde 2 kere kontrol ederek karşı tarafa eksiksiz ulaştığından emin olun. Aile ilişkilerinde huzur ve mutluluğu yakalayacaksınız.

4 Şubat 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merkür bugün burç değiştiriyor ve günlük yaşamınızda, çalışma ortamınızda hareketliliğin ve iletişimin artacağı bir dönem başlıyor. Astlarınızla, size yardımcı olan, destek aldığınız kişilerle daha sık konuşabilirsiniz. Ayrıca sağlıkla ve şifayla ilgili her konuya daha fazla ilgi gösterebilirsiniz.

4 Şubat 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Öfkenizin sizi kontrol ediyor oluşu nadir de olsa güzelliklere sebep oluyor olabilir. Başarısızlık korkusuyla hareket etmeniz işinize daha sıkı sarılmanızı sağlıyor fakat her zaman korkuyla hareket edemeyeceğinizi unutmayın.

4 Şubat 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karmaşık ve farklı duygular içinde olabileceğiniz bir gün. Karışıklıklardan etkilenmeniz mümkün. Biraz daha rahat ve akılcı olmaya çalışın. Sorunları büyütmekten kaçının. Kuruntularınızı sevgilinize yansıtmayın. İşinizle ilgili alacağınız bazı haberler huzursuzluk yaratabilir. Ama düşüncelerinizin karışmasına izin vermeyip üzerinde çalıştığınız projeyi sonuçlandırmayı başarabilir, isteklerinizi ortaya koyabilirsiniz. Kışın yaşadığınız sağlık problemlerinden kurtuldunuz, şimdi sıra kilolarda.

4 Şubat 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile meseleleri, tüm dikkatinizi üzerlerinde toplayabilirler. Ailevi sorumluluklar, evin ihtiyaçları, halledilmesi gereken sorunlar ve benzeri konular nedeniyle arkadaşlarınıza vakit ayırmakta zorlanabilirsiniz. Yine de üzerine eğildiğiniz her işi hızla tamamlamanız olasıdır.

4 Şubat 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal anlamda kendinizi fazla yoruyorsunuz. Bazı şeyleri artık geçmişte bırakıp, unutmanız gerekiyor. Zamanında öyle yapmanız gerektiği için öyle yapmıştınız. Kabul verip hayatınıza devam etmelisiniz. Aşk hayatınız büyük sürprizlere gebe. Biliyorum hiçbir beklentiniz yok ama hayat işte!

4 Şubat 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; güne ikilem içinde başlayabilir, gündelik işlerini yetiştiremeyebilirsin. Fakat hem orijinal fikirler üretme kapasiten hem de sevdiklerinin desteği ile başladığın işlerde başarılı olabileceksin. Medya, yüksek eğitim ya da yurtdışıyla bağlantılı işlerin, beklediğinden hızlı ilerleyebilir.

4 Şubat 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 02' 32" R
Ay
Terazi
00° 53' 02"
Merkür
Boğa
03° 38' 09"
Venüs
Boğa
23° 25' 30"
Mars
Koç
13° 40' 58"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 31"
Satürn
Balık
17° 59' 09"
Uranüs
Boğa
23° 24' 03"
Neptün
Balık
29° 23' 47"
Plüton
Kova
02° 02' 47"
Chiron
Koç
21° 37' 60"
Lilith
Başak
25° 21' 28"
True Node
Koç
14° 55' 55"
Son Güncelleme : 18/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>