Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşka her an, her koşulda hazırmış izlenimi veriyorsunuz. Etrafınızda sizi sürekli izleyen biri var. Sizi çekici buluyor. Ama güven vermediğiniz için size ilgisini belli etmekten yana değil.

Son günlerde bir hırsa kapıldınız. Yetinmiyorsunuz, yükselme planlarınız var. Önünüze çıkacak her fırsatın üzerine atlamaya hazırsınız. Bugün böyle bir fırsatla karşılaşacaksınız.

Tutumlu birisiniz, fakat tutumlu davranmanızın koşulları yok. Çevrenizde masraflarına katıldığınız birkaç insan var, birikim yapamıyorsunuz. Çok sayıda insanı içine alan bir para kavgası içinde olacaksınız.

Her an başlayabilecek olan aşk ilişkinizin önünü kesmek isteyen birileri var. Sevgili adayınızı sizin güvenilmezliğinizden korumak istiyorlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşanılan her anı değerlendirmekten yana olduğunuzu söylüyorsunuz. Fakat bu düşüncenizi, yaşarken belgeleyemiyorsunuz. Kimseye açmak istemediğiniz bir probleminiz var. Bunu daha fazla taşıyamayacağınızı düşünecek ve bugün bir arkadaşınıza açılacaksınız. Önümüzdeki günlerde önceden programlanmamış bir geziniz olabilir.

5 Ekim 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  Saat 04:04-11:26 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu zaman diliminde huzura fazlasıyla ihtiyacımız var. Öyle bir şeyleri kurcalamak, didiklemek gerekmiyor. Bırakın hayat kendi bir nehir gibi kendi akışında ilerlesin. Siz sadece rahat olun. Bir şeyleri kontrol edeceksiniz, düzelteceksiniz diye enerjinizi boşuna akıtmayın.  Kimse değişmeye kabul etmiyor. Kendinizi üzmeyin boş yere. Saat 11:26 itibariyle Yay burcunda ilerleyecek Ay, kimle beraber olursanız olun veya hangi işle uğraşırsanız uğraşın, farklı konulara yönelme arzumuz gayet yoğun.  Bir fikri coşkulu bir ifade ile ve  ilgiyi üzerinize çekecek şekilde dile getirmeniz mümkündür. Saat 22:55 Ay-Jüpiter görünümü, çevremizle iletişimi, paylaşımı ve güzellikleri çoğaltan bonus bir etkidir. Yazışırız, konuşuruz, ilgi uyandırırız. Genelde kaliteyi, güzelliği ve seçkinliği önemseriz. İlişkilerimizde uyumu gözetiriz. Ancak özgürlüğümüzü de önemseriz. Nezaket bizim için kıymetlidir. Fikirlerimizi kibar bir şekilde ifade ederiz. Hayattan zevk alırız ve aynı şekilde zevk veririz. Keyifli paylaşımlara açık bir gün geçirmeniz dileğimle,

5 Ekim 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sezgilerinizin doğru çıkması yüzünden, çevrenizdeki bir çok olayı kısa sürede çözümleyebiliyorsunuz. Zorlukları gözünüzde büyütmeden olayları halletmeniz güzel fakat yanlış kişiler yüzünden zarar görme ihtimaliniz yüksek. Bazı kişileri olduğu gibi kabul ederseniz, bugün mutlu olacağınız olaylar sizi bekliyor.

5 Ekim 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel bilgilerinizi sıkı muhafaza etmelisiniz. Elinizdekileri kaybetmek istemiyorsanız, yeterince güvenli bir yerde olup olmadıklarından emin olmalısınız. Belli kişilerle problem yaşamak istemiyorsanız, her şeye “evet” demeden önce eksi ve artı yanlarını düşünmelisiniz.

5 Ekim 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel bilgilerinizi sıkı muhafaza etmelisiniz. Elinizdekileri kaybetmek istemiyorsanız, yeterince güvenli bir yerde olup olmadıklarından emin olmalısınız. Belli kişilerle problem yaşamak istemiyorsanız, her şeye 'evet' demeden önce eksi ve artı yanlarını düşünmelisiniz.

5 Ekim 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sıkıntılı bir süreçtesiniz fakat o kadar tepkisiz kaldınız ki kendiniz bile şaşırıyorsunuz buna. Çözüm aramak aklınızın ucundan bile geçirmiyor.

5 Ekim 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde geçmişte yaşadığınız size yetersiz ve değersiz hissettiren olaylara takılabilir, geçmişi yoğun olarak düşünebilir ve ruhsal olarak kendi kendinizi üzebilirsiniz. Oysa ki bu atmosferi enerji çalışmaları, dua ve meditasyona kullanmanız sizi rahatlatacaktır. Öğleden sonraki zaman dilimine dek, sağlık vehayatı konusunda problemler yaşayabilirsiniz. Akşamüzerinden gece yarısına dek, finansal konularda başarı ve özgüveninizin yükselmesi ile sabah saatlerinde yaşadığınız olası üzüntüleri geride bırakacağınız kaliteli bir zaman başlıyor.

5 Ekim 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sağlık sorunlarınız ve yaşadığınız bazı problemler moralinizin düşmesine sebep olacaktır. Maddi anlamda da bir parça zor bir hafta geçireceksiniz. Umut bağladığınız, gelmesinden emin olduğunuz paralar dahi bu süreçte türlü aksilikler ile elinize geçmeyebilir. Artık yakınlarınızda olsa herkese koşulsuz, şartsız güvenmemeyi öğrenmelisiniz.

5 Ekim 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi ve manevi değer yarattığınız konularda ilerlemek isteyebilirsiniz. Parasal potansiyelinizi yükseltmek için bugüne dek göremediğiniz ayrıntılara odaklanmak isteyebilirsiniz.Ancak daha çok manevi taraflarınızı ortaya çıkarmak için sorgulama yapabileceğiniz enerjilere sahipsiniz. Bilhassa kardeşleriniz tarafından desteklendiğinizi veilişkilerinizin kariyerinizi olumlu yönde parlattığını fark edeceksiniz. Bu durumdan huzur ve güvenlik hissi duyacaksınız. Sabah saatleri bir parça ağır ilerleyebilir.

5 Ekim 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

5 Ekim 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 04' 18" R
Ay
Yay
09° 48' 05"
Merkür
Koç
16° 03' 05"
Venüs
Koç
26° 44' 50"
Mars
Balık
27° 03' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 15"
Satürn
Balık
16° 15' 54"
Uranüs
Boğa
22° 09' 03"
Neptün
Balık
28° 48' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 46"
Lilith
Başak
22° 57' 17"
True Node
Koç
15° 30' 56"
Son Güncelleme : 26/04/2024 23:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>