Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşka her an, her koşulda hazırmış izlenimi veriyorsunuz. Etrafınızda sizi sürekli izleyen biri var. Sizi çekici buluyor. Ama güven vermediğiniz için size ilgisini belli etmekten yana değil.

Son günlerde bir hırsa kapıldınız. Yetinmiyorsunuz, yükselme planlarınız var. Önünüze çıkacak her fırsatın üzerine atlamaya hazırsınız. Bugün böyle bir fırsatla karşılaşacaksınız.

Tutumlu birisiniz, fakat tutumlu davranmanızın koşulları yok. Çevrenizde masraflarına katıldığınız birkaç insan var, birikim yapamıyorsunuz. Çok sayıda insanı içine alan bir para kavgası içinde olacaksınız.

Her an başlayabilecek olan aşk ilişkinizin önünü kesmek isteyen birileri var. Sevgili adayınızı sizin güvenilmezliğinizden korumak istiyorlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşanılan her anı değerlendirmekten yana olduğunuzu söylüyorsunuz. Fakat bu düşüncenizi, yaşarken belgeleyemiyorsunuz. Kimseye açmak istemediğiniz bir probleminiz var. Bunu daha fazla taşıyamayacağınızı düşünecek ve bugün bir arkadaşınıza açılacaksınız. Önümüzdeki günlerde önceden programlanmamış bir geziniz olabilir.

5 Ekim 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, 5 Ekim saat:22:04-31 Ekim saat:22:42 tarihleri arasında Akrep burcunda geri hareketini sürdürecek yöneticiniz Venüs, maddi değerleriniz, güvenliğiniz ve ihtiyaçlarınızla ilgili biraz takıntı, endişe veya gücünüzü kabul ettirme yönünde baskı yaratabilir. Eğer ilişkinizde maddi paylaşımlar söz konusu ise, elinizdekileri kaybetmemek için daha fazla hırslanırsınız. Kendinizle lütfen yüzleşin. Sonuçta kişi kendini en iyi tanıyandır. Özellikle aşk hayatınızla ilgili mevzulardaki kırgınlıklarınızı düzeltmek için yapılacak gözden geçirmeler adına gayet faydalı oluşudur. Böylece eski yaraları sararsınız. Maddi açıdan bu dönemde olur olmaz, riskli işlere kalkışmayın. Daha fazla kazanayım diye elinizdekinden olmayın. Piyasanın şartlarına bakın. Bütçenize göre hareket edin. Karşınıza bir fırsat çıktığında, bunu deneyimli kişilere danışın. Sözgelimi borsa, döviz v.b ortakyaptığınız kişilere dikkat edin. Borcunuzu zamanında ödeyin. Not: Venüs geri hareketi, 5 Ekim-31 Ekim Akrep ve 31 Ekim-16 Kasım tarihleri arasında Terazi burcunda olmak üzere iki burç üzerinde gerçekleştirecektir. Gönülden sevgilerimle,

5 Ekim 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay öğle saatlerinden sonra boşlukta olacak. Yapacaklarını bir sıraya koymanda fayda var. Her şeye tek başına yetişemezsin. Kaldı ki çaba gösterdiğin konularda başlangıçta yalnız değildin. Sorumluluklarını paylaşmalısın. Yurt dışı faaliyetlerin daha planlı ve organize bir şekilde ilerlerken; yerinde durmak yerine, hareket halinde olmayı tercih edeceksin. Kıskançlık duygusunun ön plana çıktığı bir gün? Evliliğinde sorunları olan bir Terazi burcuysan, tüm sorunların kaynağında üçüncü kişilerin olduğunu düşünebilirsin. Bugün aynı zamanda uzak akrabalarınla ilgili enteresan haberler alman da mümkün? Medya, yayıncılık, eğitim, yurt dışı ve inançlarınla ilgili konularda daha araştırmacı olduğun bir süreçtesin.

5 Ekim 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kırgın olduğunuz arkadaşlarınızla bir araya geleceğiniz ve küslükleri bitireceğiniz güzel bir gün yaşayabilirsiniz. Bu keyif verici gelişmeler sayesinde hem siz hem de arkadaşınız kaybetmiş olduğunuz ümitleri yeniden canlandırabilirsiniz.

5 Ekim 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Grup çalışmalara önem verin. Gün içinde sorumlu olduğunuz konuları ilerletmek için üstlerinizden yardım alabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelmek sizin için iyi olabilir. Akşam saatlerinde yapacağınız programlarda sıkışıklıklar olabilir. Mücadele etmeniz gereken durumlar oluşabilir.

5 Ekim 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sürpriz gelişmelerle beraber artan kazancınız sizi de şaşırtacak. Ailenizle birlikte tadını çıkaracaksınız.

5 Ekim 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün burcunuzun yöneticisi olan Venüs retro hareketine başlıyor, özellikle maddi konularda, harcamalarda biraz daha dikkatli, temkinli hareket etmeniz gereken bir dönem başlıyor. Son dönemlerde yaşadığınız harcama ve bütçe açıklarını kontrol imkanınız olabilir.

5 Ekim 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlgi alanınıza giren konuları paylaşmak ve sosyal çevrede aktif olmak için koşullar uygun. İş kaynaklı gelirde beklenen gerçekleşebilir. Yeni projelere, ilişkilere başlamakta tedbirli davranın. Gün boyu huzur ve denge arayışınız olabilir.

5 Ekim 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren Venüs Akrep burcundaki geri hareketine başlıyor ve 17 Kasım'a kadar bu süreç devam edecek. Para ve kazançlarınızda sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Hesapta olmayan harcamalar bir anda öne çıkıp canınızı sıkar. Aşk ve duygusal hayatınızda iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Adil olmak bu dönemde zor olacaktır.

5 Ekim 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

5 Ekim 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 38' 37" R
Ay
Aslan
25° 17' 54"
Merkür
Koç
18° 10' 21"
Venüs
Koç
16° 05' 13"
Mars
Balık
20° 22' 22"
Jüpiter
Boğa
21° 09' 56"
Satürn
Balık
15° 26' 08"
Uranüs
Boğa
21° 40' 15"
Neptün
Balık
28° 31' 10"
Plüton
Kova
02° 03' 14"
Chiron
Koç
19° 57' 42"
Lilith
Başak
21° 59' 45"
True Node
Koç
15° 35' 06"
Son Güncelleme : 18/04/2024 07:40

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>