Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Mükemmeliyetçisin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2021, Salı

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk, romantizm ve evlilik düşünceleri gün boyunca aklınızda olabilir. Eğer hoşlandığınız biri varsa, bu kişiyle yalnız bir akşam geçirerek yakınlaşabilirsiniz. Eğer bir ilişkiniz varsa, ancak henüz ciddi bir şey yoksa, birbirinizi daha iyi anlamak için cazibenizi kullanabilirsiniz. Bir ilişkiniz yoksa da, sizinle aynı şeyleri arayan birinin ilgisini çekerseniz şaşırmayın. Utanmayın ya da korkmayın, yalnızca devam edin!

Hassas doğanız bugün vurgulanacak ve sezgilerinizin çok güçlü olduğunu göreceksiniz. Tek sorun, kendinize karşı gelen güçlü enerjilere karşı kendinizi açık ve savunmasız bırakabilirsiniz. Çevrenizde neler olup bittiğini fark edin çünkü sürecinizi manipüle etmeye çalışan birisi (veya bir şey) olabilir. Duygularınız çok önemlidir ve iyi bir saygıyı hak ediyorlar!

İş ve sosyal yükümlülükleriniz arasında biraz sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Bu gece eğlenceli bir şey yapacaksınız, ekstra yardıma ihtiyacınız olabilir. Yemek için mümkünse yardımcı olacak birini ayarlayın. Misafirleri eğlendirmek ve mutlu olmalarını sğalamak zordur. Superwomen gibi olmaya çalışmayın.

Böyle bir gün, sana şunu hatırlatacaktır: insanlar geçmişte karşılaştıkları güçlükleri hemen unutuyor fakat mutlu anlarını hep hatırlıyorlar. Enerjiyle dolup taşacaksın. Sorulacak soru ise şu: bu enerjiyle ne yapacaksın? Enerjini harcayabileceğin birçok alan olabilir: sıfırdan başlayabileceğin şeyler deneyebilirsin.Etrafınızdaki insanların yardımıyla tutkunuzu ateşlemekten çekinmeyin. Benzer düşleri olan kişilerle bir araya gelin ve her ne karar verdiyseniz bunu gerçekleştirmek için bir plan yapın. Planlama, bilgi toplama ve uygulama aşamasında ne kadar yaratıcı olursanız sizin için o kadar iyi olacaktır. İçinizdeki akkor ateş yayılmaya hazır durumda.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çok dikkatli olmalısınız, çünkü etrafınızdaki her şey değişebilir! Bütün dünyanız alt üst olabilir. Daha önceden ön görülmemiş bazı problemler kişisel durumunuzu ve organize olmanızı etkileyebilir, kendinizi çok zor bir durumda bulabilirsiniz. Başkalarına açılma şekliniz hakkında düşünmek için büyük ölçüde doğru bir zaman.

5 Ekim 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Başak burcunda ilerleme devam ediyor. Gün içerisinde kadınlarla ilişkilerinizde yanlış anlama ve gerilimlere dikkat edin. Bazıveya özel ilişkilerinizde gizleme, arka plan durumları ve art niyet gibi meseleler söz konusu olabilir. Kıyaslamalar ile karar almayın.

5 Ekim 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişle alakalı bazı konuların açıklığa kavuşması rahatlamanı sağlayabilir. Bu sayede kendi isteklerine daha kolay bir şekilde odaklanmaya başlayacaksın. Evli bir Terazi burcuysan, eşinle paylaşacağın müjdeli haberler olabilir. Ev dekorasyonunda yapacak olduğun değişiklikler için kendini derin araştırmalara kaptırıp günün nasıl geçtiğinin farkına varamayabilirsin. Her şeyin mükemmel olması gerektiğine dair düşüncelerin netleşiyor.

5 Ekim 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır beklediğiniz bazı haberleri bugün alabilirsiniz. İş ortamınızda terfi, yer değişikliği çok önemli olacaktır. Mobbing'e uğradığınızı düşünerek sert hareketlerde bulunmayın. Bunun öyle olmadığını daha sonra göreceksiniz.

5 Ekim 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yabancılarla ilgili bilemediğiniz konularda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Gizli düşmanlarınız gündeminizi meşgul edebilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplar olabilir. Akışta kalmaya özen gösterin. Sorumlu olduğunuz işlerde hatalı değerlendirmeler yapmamaya özen gösterin. Gün içinde içsel süreçler yaşayabilirsiniz.

5 Ekim 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konusunda gün içerisinde hareketlilik size çok fazla gürültülü gelebilir. Sakin bir ortam arama ihtiyacına girebilirsiniz.

5 Ekim 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni bir arkadaş edinebilirsiniz. Hep özel bir insan oldunuz ve insan biriktirmeye meyillisiniz. Çok çeşitli insanla arkadaşlık kurmak hoşunuza gidiyor. Anlayış ve destek bekleyen birini himayenize alabilirsiniz. Onlara ulaşıp bir şeyleri paylaşmak için cesaretlendirmek kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak. Bu kişi biraz utangaç ya da kendine güveni düşük biri olabilir. Bu yüzden ona karşı anlayışlı olun.

5 Ekim 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ailenizle geçinmeniz daha kolay olacaktır, zamanınızı ve enerjinizi yakınlarınıza harcamaya her zamankinden daha açıksınız. Bunun karşılığı almak ve birileri tarafından doğru anlaşıldığınızı hissetmek ödüllendirici olacaktır. Zamanlamanızı doğru yaparsanız, planladığınız her şeyi yetiştirebilirsiniz.

5 Ekim 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Değişkenlik göstermek için hiçbir fırsatı kaçırmıyorsunuz. Meraklı yapınızı ön plana çıkarıyorsunuz. Yol fırsatlarını değerlendirmelisiniz. Bugün felsefi konuşmalar yaparak, çevrenizi istediğiniz gibi etkileyeceksiniz.

5 Ekim 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

5 Ekim 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Arkadaş çevrenizde çok fazla ön plana çıkabilirsiniz. İkili ilişkilerde tam bir ustasınız. Tüm becerilerinizi kullanmak isteyeceksiniz. Karmaşık etkiler alacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Adım adım ilerlemeniz gereken bir gün. Işıl ışıl parlayacağınız bir gündesiniz ve bundan en iyi şekilde yararlanmanız gerekiyor.

5 Ekim 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız karışık ve heyecanlı. Bu konuda dik kafalılık etmeye meyillisiniz. Bir süredir sevgilinizle yaşadığınız ilişkinizde bazı tatsızlıklar var. Çok arzu ettiğiniz kişinin, sizinle aynı duyguları paylaşmadığını anlayıp, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz projede. Öyle ki artık gözünüz hiçbir şeyi görmüyor. Bütün enerjinizi bu işe kanalize etmişsiniz. Başarı sizinle. Parasal çalışmalarınızda önemli gelişmeler meydana gelecek.

5 Ekim 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
26° 56' 46" R
Ay
Aslan
04° 23' 52"
Merkür
Koç
19° 15' 07"
Venüs
Koç
13° 56' 41"
Mars
Balık
19° 01' 37"
Jüpiter
Boğa
20° 46' 16"
Satürn
Balık
15° 15' 38"
Uranüs
Boğa
21° 34' 36"
Neptün
Balık
28° 27' 38"
Plüton
Kova
02° 02' 28"
Chiron
Koç
19° 51' 35"
Lilith
Başak
21° 48' 12"
True Node
Koç
15° 33' 46"
Son Güncelleme : 16/04/2024 14:00

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>