Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Haziran 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Artık ayrılığınız kesinleşti. Onu döndürmek için hiç bir şey yapmayı düşünmüyorsunuz. Oysa sizden bir hareket bekliyor. İlişkiniz boyunca bir türlü kavrayamadığınız sorumsuzluklarınızla şimdi yüzleşme fırsatı bulabilirsiniz.

Yetenekleriniz sizi hiçbir zaman çözümsüz bırakmıyor. İş yaşamınızdaki sıkıntının geçici olduğunun farkındasınız. Genel bir sıkıntının parçası olduğunu biliyorsunuz.

Günlük yaşamınız dışında hiç bir şeyi düşünmüyorsunuz. Yakınlarınızın geleceğinizi düşünmenizle ilgili önerileri bir kulağınızdan girip ötekinden çıkıyor. Bir süre daha böyle devam edeceksiniz.

Duygusal yaşamınızdaki tavizsizliğiniz bir gün sizi yalnız bırakabilir. Kendinizi gözden geçirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Problemler karşısında geliştirdiğiniz yöntemlerin kopya edilmesi mümkün değil. Bunlar belli ki, sizin doğallığınızın üretimi. Çevrenizde bu anlamda uyandırdığınız hayranlık, çok yakın bir, iki ilişkinizde kötü taklitçiliğe neden olabiliyor. Üzüldüğünüz bir sağlık sorunu var. Ama koşullarınız arzuladığınız ölçülerde ilgilenmenize uygun görünmüyor.

5 Haziran 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 13:53 olana dek Ay-Boşluk etkisi devam edecek. Aşk hayatınız veya günü gerilimsiz ve özgür bir şekilde geçirme isteğiniz yoğun. Ancak bu süre içinde çevrenizdeki insanlara anlayışlı davranmalıyız. Saat 13:53 itibariyle Ay-Balık burcunda ilerleyecek. Sıradan dünyanın telaşını geride bırakıp, iç dünyamıza yöneliriz. Bazen endişeli oluruz, bazen de insanları anlamaya çalışırız. Sınırlanmak istemeyiz. Sevdiklerimize düşkün oluruz. Fakat birine kırılmışsak, öyle rol filan yapmayız. Saat 15:57 Ay-Uranüs görünümü, sevdiklerimize karşı aşırı duyarlılığımızın işaretçisidir. Destek veririz, sağlıklı olalım, huzurlu yaşayalım isteriz. Maddi açıdan güçlü olmayı istememizin nedeni de budur. Yardımcı olayım, kendim de rahatlayayım diye düşünürüz. Gün, güzellikleriyle bizleri mutlu etsin. Canı gönülden sevgilerimle,

5 Haziran 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini güçlü hissedecek ve girişimde bulunmanın yollarını arayacaksın. Birden çok işi üstlenebilirsin.

5 Haziran 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda bazı belirsizliklerin hakim olması sizi duygusal anlamda yorabilir. Beklentileriniz ve şu an yaşadıklarınız arasında büyük bir fark olması sizleri başka biryapma konusunda tekrar cesaretlendirebilir. Gündelik sorumluluklarınızda ise bazı unutkanlıklar söz konusu olabilir ve bu durumda ortaya çıkan problemleri düzeltmek için epey zaman harcamak durumunda kalabilirsiniz.

5 Haziran 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal açıdan dengesizlikler olabilir. Yine de işlerinizi hızlı bir şekilde toparlayacaksınız. İş yerinizde düzenlenen sosyal etkinliklere katılabilir, keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Bugün özellikle detay içeren konularda daha özenli olmaya bakın. Tamamlanması gereken biriçin fedakarlık göstermeniz gerekebilir.

5 Haziran 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaratıcılığınızı sergileyebileceğiniz bir gündesiniz. Sanatla veya estetik yönü fazla olan bir işle veya kozmetik veya güzellikle ilgili işlerle uğraşıyorsanız bugün ortaya hem farklı ve değişik hem de yaratıcı eserler sunabilirsiniz. Sinema, tiyatro, konser gibi aktivitelere gidebilirsiniz.

5 Haziran 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini güçlü hissedecek ve girişimde bulunmanın yollarını arayacaksın. Özellikle özel sektörde çalışan bir Terazi burcuysan, hedeflerine daha kısa sürede ulaşmak için birden çok işi üstlenebilirsin. Ancak bu durum çalışma arkadaşlarınla aranın bozulmasına neden olabilir. Gün içerisinde bir süredir görüşmediğin insanların iletişime geçmesiyle kısa süreli bir şaşkınlık yaşayabilir ve kendini sürpriz bir buluşmayı organize ederken bulabilirsin. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, akşamüzeri katılacağın davette sürpriz bir aşka yelken açabilirsin. Evli bir Terazi burcuysan, eşinle maddi konularda birbirinize göstermiş olduğunuz destek karşısında duygusallaşabilirsin. Bugün aynı zamanda kişisel görünüşünde bazı değişiklikler yapabilirsin.

5 Haziran 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Öğleden sonraalanlarınızda ve günlük hayat düzeninizde rahat ve etkili hareket edeceksiniz. Esnekliğiniz aynı anda birçok işi toparlamanıza ve rahatlamanıza neden olabilir.

5 Haziran 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evet kayıplara dikkat edeceğiniz bir gündesiniz. Çalışma ortamında elde olmayan konular patlak verebilir. İnsanların yalanlarını yakalasanız da sineye çekmek zorunda kalabilirsiniz. Sakın kendinizi kurban psikolojisine sokmayın. Herolacağına varır. Siz kendinizden emin olduktan sonra, ayak oyunları sürdürmeye çalışanlar kazdıkları kuyuda kendilerini bulurlar.

5 Haziran 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

5 Haziran 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 09' 54" R
Ay
Aslan
25° 29' 21"
Merkür
Koç
29° 45' 49"
Venüs
Boğa
19° 45' 07"
Mars
Koç
11° 24' 31"
Jüpiter
Boğa
27° 32' 14"
Satürn
Balık
17° 46' 60"
Uranüs
Boğa
23° 13' 40"
Neptün
Balık
29° 19' 33"
Plüton
Kova
02° 03' 58"
Chiron
Koç
21° 28' 56"
Lilith
Başak
25° 01' 36"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 15:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>