Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kendini Hazır Hissetmiyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mayıs 2021, Çarşamba

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün, tamamlamak istediğiniz herhangi bir şey konusunda yeterince istekli olduğunuz takdirde, başarılı olacağınız harika bir gün. Dikkatinizi belli bir şeye verdiğiniz sürece, başarılı olmamanız imkansız. Tam tersini yapmaktan iyidir ama yine de bu işi çok fazla ciddiye almaktan da kaçının. Hayal dünyasnızın harekete geçmesine ve romantik doğanızın en üst düzeyde olmasına izin verin.

Bugünyerinde yönetilmesi gereken önemsiz meseleleri takıntı haline getirmemeye çalışın. Büyük resme odaklanmayı deneyin. Bu küçük projelerin bugün ya da diğer hafta tamamlanmasının bir önemi olmadığını fark edeceksiniz. Daha büyük meselelere odaklanabilmek için bu ufak tefek sorunları aklınızdan çıkarın. Yukarıdan sizi izleyen gözler, bu meseleyi nasıl idare ettiğinize dikkat ediyor. Bunu mahvetmeyin!

Bugün nostalji havanız sizi hep eski şeylere yönlendiriyor. Eğer mobilya alışverişi yapmak istiyorsanız, modern mobilya mağazaları yerine antik dükkanlar ilginizi çekecek. Yıllandıkça güzelleşen pas.. Eşyaların dışında insanlara da yaklaşamınız böyle olacak bu da bugün kendinizden yaşça büyük insanlara yöneleceksiniz demek oluyor.

İçgörülerine önem vermek için güzel bir dönem. Meditasyon yapmayı biliyorsan, biraz zihnini arındır. Böylece içsel bilgeliği yakalayabilirsin. Önceden hiç yapmadıysan, derin nefesler al ve kendi başına sessiz bir yerde vakit geçir. Bu sakin bakış açısından bakarak, hayatını değerlendirme konusunda berraklıklara sahip olabilirsin.Bugün her şey şen şakrak görünse de dikkate alınması ve davranışlarınıza hakim olması gereken bir nebze ciddiyetin de söz konusu olduğunu unutmamalısınız. Her ne kadar canınız gülüp eğlenmek ve rahat takılmak istese de biraz ciddiyete de zaman ayırmaya özen gösterin. Bazı önemli hedefler belirlemeyi ve önümüzdeki yılın etkinliklerini de göz önüne alarak planlar yapmayı düşünebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün evinizde bazı kalıcı değişikliklere niyet edebilirsiniz. Bu değişim evinizi yeniden dekore ederek, mobilyalarınızı değiştirerek veya eşyaların yerlerini değiştirerek fiziksel bir şekilde de gerçekleşebilir, birinin evden taşınıp ya da birinin eve taşınmasıyla da olabilir. Her ne değişirse değişsin, talihli bir değişim olacak, bu sebeple eğer bir değişime niyetliyseniz kendinize güvenmelisiniz. Şu an yüksek ihtimalle bir şeylerden ilham alıyorsunuz, yaratıcı olun ve bir süredir aklınızda ne varsa onu yapın!

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda şanslar yakalayabilirsiniz. Estetik konularıyla ilgili destek ve hizmet alabilirsiniz.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün üzerinde dalgınlık var. Hata yapmamak için ele aldığın konuları daha sonra tekrar incelemek isteyeceksin. Yalnız bir Terazi burcuysan, sosyal medya üzerinden seninle iletişime geçmek isteyen kişiler olabilir. Yeni bir ilişkiye hazır olup olmadığın konusunda kararsız kalacaksın.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma alanınızda ağırkanlı hareket edebilirsiniz. Hem zamandan hem kendinizden çalan bu durum, üstlerinizin ve çevrenizin de sizi eleştirmesine neden olabilir. Silkelenip kendinize gelin ve sorumluluklarınızın gereğini yapın. Boşvermişlik için uygun bir zamanda değilsiniz.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde büyüme ve gelişme sağlayabilirsiniz. Bazı konuları detaylandırmak durumunda kalabilirsiniz. Sorumluluklarınızı çalışma arkadaşlarınızla organize olarak yapmanız size zaman kazandıracaktır. Akşam saatlerinde kafanızı kurcalayan durumlar olabilir.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal olarak kendinizi tam ifade edemediğiniz, içinizden geçenleri söylemek istemediğiniz bir günde olabilirsiniz.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde geçmişte yaşadığınız size yetersiz ve değersiz hissettiren olaylara takılabilir, geçmişi yoğun olarak düşünebilir ve ruhsal olarak kendi kendinizi üzebilirsiniz. Oysa ki bu atmosferi enerji çalışmaları, dua ve meditasyona kullanmanız sizi rahatlatacaktır. Öğleden sonraki zaman dilimine dek, sağlık vehayatı konusunda problemler yaşayabilirsiniz. Akşamüzerinden gece yarısına dek, finansal konularda başarı ve özgüveninizin yükselmesi ile sabah saatlerinde yaşadığınız olası üzüntüleri geride bırakacağınız kaliteli bir zaman başlıyor.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir ortakla beraber heyecan verici bir yaratıcı projenin ortasında olabilirsiniz ve bunu halka sunabilmek için ilerlemek için endişeli olabilirsiniz. Dikkatiniz dağılabilir ve işinize odaklanamayabilirsiniz. Çok üzülmeyin. Sabırlı olun ve gerekirse yarına kadar bekleyin.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geçmişle ilgili anılarınızı paylaşabileceğiniz insanların varlığı sizi mutlu ediyor. Sizin bu duygusal halinizi, aşırı olmamak şartıyla partneriniz de paylaşıyor. Bulunduğunuz ortamlarda dostlarınızın varlığıyla mutlu oluyorsunuz. 

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Nedeni ise tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz. Bu davranışlar size birşey kazandırmaz.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile konuşurken kullandığınız kelimeler konusunda daha dikkatli olmaya çalışın. Kariyerinizde mükemmelleşmek ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek istiyorsunuz. Kendinizi yalnız hissettiğiniz zamanlarda ailenizden destek alın.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sadece kendinizi ve motivasyonunuzu sorgulamayın. Meselelerinizin temelini incelerken, çevre ile yaşadığınızı unutmayın ve aceleci olmayın. Bugün, iletişim konusunda sorunlar yaşamak istemiyorsanız, mantıklı olmaya özen gösterin.

5 Mayıs 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 14' 02" R
Ay
Akrep
28° 53' 32"
Merkür
Koç
15° 59' 22"
Venüs
Koç
25° 41' 09"
Mars
Balık
26° 23' 49"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 16"
Satürn
Balık
16° 11' 08"
Uranüs
Boğa
22° 06' 09"
Neptün
Balık
28° 46' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 48"
Lilith
Başak
22° 51' 34"
True Node
Koç
15° 33' 42"
Son Güncelleme : 26/04/2024 02:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>