Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Meşguliyetin Artıyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2022, Çarşamba

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün kendinizi flörtöz ve eğlenceli bir ruh halinde bulabilirsiniz. Tanıştığınız her çekici insanla sohbet edebilirsiniz. Bu önemli cazibenizi kullanmak ve başkalarını kendi isteğinize göre şekillendirme isteğinde olacaksınız. Muhtemelen biraz pohpohlanmaya ve ilgiye ihtiyacınız var. Bugün tüm ışıkları üzerine toplayan bir sahne sanatçısı gibi hissediyorsunuz. İlgi odağı olmaktan zevk alacaksınız!

Bir ip üzerinde yürüyormuş gibi hissedebilirsiniz, ve her iki yana da yanlış bir adım, yere düşmenize neden olacaktır. Kendinize fazla baskı yapmamaya çalışın. Bir şeyleri yaşam ve ölüm durumuna sokmaya meyilli olabilirsiniz, şimdi gerçekten gerekli olan şey hafif ve güzel bir tutum. İşleri olması gerekenden daha karmaşık hale getirmekte ısrar ederseniz, size en çok yardımcı olabilecek kişileri geri çevirmenize yol açabilir.

Yakın çevrenizdeki grup aktiviteleri, topluluğunuzda pozitif değişikliklere yol açabilir. Grup içerisinde, diğerleriyle fikir ve bilgi alışverişi yapmaktan zevk alacaksınız ve bu aktivitelerden keyifli bir şekilde ayrılacaksınız. Eve yürüyerek gitmek belki sonrasın da bir kahve içmek veya bir film seyretmek iyi bir fikir olabilir. Uyuyana kadar düşüncelerin kafanızı kurcalamasına izin verirseniz, uykuya dalamayabilirsiniz!

Hayatında gerçek manada bir önem teşkil etmeyen şeylere enerji harcamayı bıraksan iyi edersin. Elindeki görevlere odaklanman gereken bir gün. Dikkatini dağıtacak ortamlardan uzak durmalısın. Kendi kanalında kalmaya bak. Biraz kritik bir tavır benimsersen, seni alakadar etmeyen şeylere takılıp vakit kaybetme riskini azaltmış olursun.Sizinki gibi dolu bir adres defteri olan birisiyle sıkılmak imkansız. Size dinlenmek yok! Ancak, gerçek arkadaşlarınızla hayatınızda çok da yeri olmayıp sizi anlamaya çalışan diğer insanları birbirinden ayırmak için zor zamanlar yaşayacaksınız. Gününüzü ilişkileriniz açısından temizlik yaparak geçirin. Kişisel hayatınızın buna gerçekten ihtiyacı var…

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir şeyler yapmak için kendini fazla zorlamamalısın. Yapmak istemediğin işler için ısrarcı olmak, sonuçların kötü olmasına sebep olabilir. Sevdiğin işlerle ilgilenmek, bu konuda yaratıcı olmaya çalışmakta fayda var.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Şartlarınız, bağlantılarınız, kaynaklarınız sizin hayal ettiğiniz şeyi yaratmanız için yeterli olmayabilir. Ancak bu yine de pes etmek için bir bahane olmamalı. Elinizde olmayanlara değil elinizde olanlara odaklandığınızda, ortaya harika birçıkarabilirsiniz.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birden fazla işle meşgul olacağın bir gündesin. Detayların fazla olması işin içerisinden nasıl çıkacağı konusunda seni düşünceler içerisine sokabilir. Venüs, Neptün ile 60’lık yapacak. Eğer çalışan bir Terazi burcuysan, izin kullanmak isteyebilirsin. Teknolojik cihazlarla problem yaşayabilirsin. Gizli mesajlar açığa çıkabilir.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aranızda güçlü bağ kurduğunuz kişiler ile maddi çıkarlar nedeniyle sorunlarınız olabilir. Bu duygularınızı ve sizi oldukça yıpratabilir. Yaşananların aranızdaki bağı bu kadar güçlü şekilde etiklemesi sizin kendinizi sorgulamanıza neden olabilir.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha rahat risk alabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapacağınız zamanlar var. Çocuklarla vakit geçirmek size iyi gelecektir. İkili ilişkilerinizde karar alabilir, bazı konuları daha kolay idrak edebilirsiniz.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizle birlikte yeni keşiflerde bulunacak, birbirinize söyleyemediğiniz birçok konuyu paylaşabileceksiniz.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başkalarına yardımcı olmak önemli, ancak bunu yaparken kendinizi ihmal etmediğinizden emin olun. Bugün işlerin biraz üzerine gitmenin ve ufkunuzu genişletmenin tam zamanı. Günün olayları fazlasıyla dramatik bir hava içinde gelişebilir. Tuhaf durumlara müdahil olmaktan çekinmeyin. Gerçeklerden biraz uzaklaşma arzunuzu böylelikle giderebilirsiniz.

5 Ocak 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenizden bir büyüğün varlığınıza ve duygusal desteğinize ihtiyacı var. Açık sözlü olun ve aile üyelerinizle biraz zaman geçirmek için çaba gösterin. Kariyerinizde almanız gereken bir karar konusunda kafanız karışmış olabilir. Kazandığınız yeni becerileri de hesaba katarak, insanların en çok tavsiye ettiğini değil, sizin kendinizi en iyi hissettiğiniz yolu seçmeye çalışın.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk özellikle yeni ilişkiler, şimdi mahkumiyet gibi görünebilir. Kurulan arkadaşlıklar derinleşecek ve sizin her ikinizi fazlasıyla etkileyecektir. Yaratıcılık kalpten gelir ve yeni bir boyuta ulaşır. Bu etki bitene kadar yeni duygusal yoğunluğunuzu iyi kullanın.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün sizin için haftanın en güzel günü. Yöneticiniz Venüs ile Neptün arasında pozitif etkileşim var ve sizi aşk evinizden etkiliyor. İlişkiniz şifalanabilir, ihtiyacınız olan sevgi ve şefkati bol bol alabilirsiniz.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yakın çevrenizden biri, kim olduğunuz ve nasıl biri olduğunuz hakkında bilgi toplamaya çalışıyor. Eğer ona tatlı şeyler söyleyemiyorsanız, hiçbir şey söylememek sizin için daha iyi olacak. İşyerinizde arkadaşlarınızdan biri başınızı belaya sokmaya çalışabilir. Çeşitli entrika ve dedikodulara karşı dikkatli olun. Israrlı ve tartışmacı bir tavır içine girmeyin. Parasal konularda ki esnekliğiniz sıkıntı çekmenize yol açıyor. Kararsızlık ve karışıklık yüzünden sağlık sorunları çıkabilir

5 Ocak 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 42' 32" R
Ay
Koç
28° 02' 36" R
Merkür
Koç
20° 46' 05"
Venüs
Boğa
08° 58' 53"
Mars
Koç
04° 42' 42"
Jüpiter
Boğa
25° 28' 30"
Satürn
Balık
17° 07' 24"
Uranüs
Boğa
22° 43' 11"
Neptün
Balık
29° 05' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 01' 07"
Lilith
Başak
24° 03' 23"
True Node
Koç
15° 24' 17"
Son Güncelleme : 06/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>