Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Duygularını Dengelemelisin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Temmuz 2020, Pazar

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 100%

Birinin hayatında olumlu bir değişim yapabilirsiniz. Bazen evren sizi koruyucu melek görevini veriyor. Etrafınızda neşelenmeye ihtiyacı olan biri var gibi ve bu kişi tanımadığınız biri ya da bir arkadaşınız olabilir. Kalbinizi ve şefkatinizi diğer insanlara açmaya çalışın. Sorunlarını tartışırken onları dinleyerek yardımcı olabilirisiniz.

Bugün yenilikçi bir ruh durumunda olabilirsiniz. Belki de işinizdeki belirli prosedürlerin işe yaramadığını göreceksiniz. Eski düşünme yöntemlerini bir kenara atmanın ve yeni stratejilere açılmanın bir yolunu bulabilirsiniz. Coşkunuzu başkalarıyla paylaşmaya çalışın, böylece bu değişiklikleri yapmanıza destek olacaklardır. İçgörünüz ve kararlılığınız insanları güçlü ve yeni bir yöne doğru götürebilir.

Beklemediğiniz bir gelişmeyle maddi durumunuz oldukça iyiye gidebilir. Yapmış olduğunuz bazı yatırımlar aniden birden değer kazanabilir veya semtinizdeki evler birden beklediğinizden daha yüksek sınıflara çıkabilir. Ne olursa olsun, şu anda paranızı bozdurmak iyi bir fikir değil. Yatırım değerlerinizdeki değişiklikler artmaya devam edecek. Biraz daha bekleyin ve artışı gözlerinizle görün.

Kendin gibi davranabileceğin günlerden birisi. Durumlara uyum sağlamak için kişiliğini değiştirmen gerekiyormuş gibi düşünme. Gruba doğal bir şekilde kendi dinamiğini katıyorsun. Tarafsız, ön yargısız ve bilgili yaklaşımın günün olayları adına oldukça kıymetli olacak. İnsanlar dediklerini hayranlıkla dinleyecek. Kendini ifade ederken cesur ol.Ailenizden birileri aklınızın aynı anda birçok konuya odaklanması gereken bir durum için sizden yardım isteyebilir. Bu çok gurur verici ama sizi yapmanız gereken diğer şeylerden uzaklaştırabilir. Onları kitaplara veya web sitelerine yönlendirmeyi deneyin! Bir telefon görüşmesinden, sizi sersemletecek beklenmedik haberler alabilirsiniz ve bunları sindirmek için de biraz zamana ihtiyacınız olabilir. Bugünün en önemli ve zorluğu, öz güvenli olmanın bir yolunu bulabilmek!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işleri kolayca halletmeniz için ideal bir gün. Bir süredir biriken o sinir bozucu görevlerin icabına bakın. An itibariyla çok fazla şey başarma fırsatınız var. İnsanlar boş sözlerden ve dedikodudan ziyade önemli bir hedefe ulaşmak için plan yapmakla ilgileniyor. Siz de elinizin altındaki görevler hakkında ciddiyetinizi takınarak bu gruba katılın.

5 Temmuz 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün uyum ve anlayış, fedakarlık konularında sorgulama içinde olabilirsiniz. Alma-verme dengesizliğine girdiğiniz ilişkilerde kriz ve tıkanıklık olabilir. Bu dengeyi sağlama odaklı hareket ettiğinizde ise ilişkilerde iyileşme görebilirsiniz. İnsanların söylemlerine göre hareket etmemeli.

5 Temmuz 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay tutuluyor, duygularını dengelemelisin. İnişli çıkışlı ruh halin insanlar ile aranda olan iletişimi olumsuz yönde etkiliyor. Kendini net ifade edemediğini düşünebilirsin. İnsanların belli davranış kalıpları ile sınırlandırılmış olmasına anlam veremiyorsun. Farklı olmak güzeldir fakat insanlar ile asgari düzeyde iletişim kurabilmelisin.

5 Temmuz 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal anlamda olumlu girişimlerde bulunabilirsiniz. Geleceğe yönelik kendinizi ekonomik açıdan kaygılı hissediyorsanız buna dair çözümler bulmaya açık bir gün. Bankalar ya da devletle ilgili süreçlerinizi bugün tamamlayabilirsiniz.Aşk ve ilişkilerden yana çözemediğiniz konular bugün gündeme gelebilir.Sabırlı olun.

5 Temmuz 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Oğlak burcunda Ay tutulması gerçekleşiyor. Ailenizi, babanızı ya da hem iş, hem de ev hayatını ilgilendiren bir alanda önemli sonuçlar, değerlendirmeler var.

5 Temmuz 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaptıklarınızın ve bazı önemli eylemlerinizin sebep-sonuç ilişkilerini fark etmeye ve şifalandırmaya çalışın. Kendinizi fark ettiğiniz bir gün yaratın.

5 Temmuz 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde arkadaş çevreniz, kariyer gelirleriniz, plan ve projelerinizin tanıtımı, toplantılar ve sosyal ortamlarla ilgili geçici problemler, endişelere hissedebilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek iletişim gücünüzün ve motivasyonunuzun yükseleceği görüşmelerden fayda elde edebileceğiniz, sosyal ortamlarda daha fazla ön plana çıkacağınız bir zaman sözkonusu olacak.

5 Temmuz 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ruhunuz her zamankinden daha dinç ve esnek. Etrafınızdaki insanlar size psikolojik bariyerler hazırlamış ancak bunlar sizin için asla önemli değil. Enerjiniz onların gözünü mutlaka korkutacaktır.

5 Temmuz 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Oğlak burcunda Ay Tutulması meydana geliyor. Eviniz ve ailenizle ilgili konular bu dönemde ön planda olacaktır.Önümüzdeki günleri evinizi güzelleştirmek için değerlendirebilirsiniz. Eviniz ve işiniz arasında dengeyi kurabilmelisiniz.

5 Temmuz 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

5 Temmuz 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizle bir takım tartışmalar yaşayabilirsiniz. Bu durumu düzeltmek için sorunun kaynağına inin. Finansal olarak durumunuz iyiye gidiyor. Uzun süre önce bir arkadaşınıza verdiğiniz borç parayı geri alabilirsiniz.

5 Temmuz 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sabah saatlerinde gerçekleşen Ay tutulması geçmişinizi, evinizi, yuvanızı farklı bir gözle görüp değerlendirmenizi, bu alanda dönüşümü kabullenmenizi ve yeni farkındalıklarla farklı kararlar almanızı sağlayan bir tutulma olabilir.

5 Temmuz 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 31' 44"
Ay
Kova
25° 21' 02"
Merkür
Koç
17° 52' 43"
Venüs
Boğa
03° 40' 11"
Mars
Koç
01° 23' 42"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 49"
Satürn
Balık
16° 45' 50"
Uranüs
Boğa
22° 28' 17"
Neptün
Balık
28° 58' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 50"
Lilith
Başak
23° 34' 41"
True Node
Koç
15° 21' 01"
Son Güncelleme : 02/05/2024 14:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>