Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Detayları İnceliyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ekim 2021, Çarşamba

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Hayatınızın birçok alanında yolunuzu bulmakta hiçbir sıkıntı yaşamayacaksınız. Liderlik etme zamanı geldi. Ancak ne yazık ki, hayatınızda istediğiniz gibi gitmeyen bir önemli bölüm olabilir, mesela aşk hayatınız gibi. Muhtemelen üstesinden gelemeyeceğiniz aşırı inatçı bir tavırla karşılaşmanız muhtemel ve bu kendi inadınız olabilir.

Planlı, disiplinli bir yaklaşımın bugün işe yaradığını görebilirsiniz. Akılda tutulması gereken bir nokta, şu anda başkalarıyla bağlantı kurmanızın önemli olduğudur. Yalnız bir şeyler yapmaya çalışmak doğru olan şey gibi görünebilir, ancak başkalarının yardımına başvurduğunuzda çok daha verimli olduğunuzu göreceksiniz. Çok iyi tanımadığın insanlara yaklaşmak konusunda utanmayın.

Bugün, kendinizin bir grup ortamında ışık saçtığını görebilirsiniz. Bir konuşma veya sunumu bitirdiniz ve düşüncelerinizi harika bir şekilde açıklayabilirsiniz. Zihninizdeki netlik ve ince zekanız sizi başarıya götürebilir. Sizi dinleyenleri inovatif fikirleriniz denemek için kullanabilirsiniz. Şimdi konuşursanız, yaratıcılığınız tanınabilir ve takdir görebilir. Profesyonel ve yaratıcı fikirlerin çok daha fazla değer gördüğü bir çevreye yönelebilirsiniz.

Duygusal bir gün olabilir. Göksel enerjiler doğrultusunda hislerin ön plana çıkabilir. Sadece iyi bir modda olmayacaksın; harika bir modda olacaksın! Ya da tam tersi de olabilir. Huysuz değil; çok huysuz olacaksın! Kendine karşı nazik ol. Yoğun duygularını abartılı tavırlar olarak dışa vurma. Yarın bu kadar duygusal olmayacaksın. Şimdilik dinlen ve kendine yönel.Her ufak mental farkındalık bir şey ifade eder. Bir dahaki sefere bir şelale gördüğünüzde bunu hatırlayın ve yalnızca yürümeyi planlayın. Orada durup yalnızca vakit geçirip ve dilek dileyip bir bozukluk atmak yerine bunu yapın. Bu fiziksel hareket uzun zamandır dinlenilmek için bekleyen hayallerinizi hatırlamanız konusunda size yardımcı olacak. Onlarda bir ses verin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafınızdaki insanların yardımıyla tutkunuzu ateşlemekten çekinmeyin. Benzer düşleri olan kişilerle bir araya gelin ve her ne karar verdiyseniz bunu gerçekleştirmek için bir plan yapın. Planlama, bilgi toplama ve uygulama aşamasında ne kadar yaratıcı olursanız sizin için o kadar iyi olacaktır. İçinizdeki akkor ateş yayılmaya hazır durumda.

6 Ekim 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay boşlukta ilerliyor. Güne etkileyici rüyalarla ve huzursuz geçen uykularla başlayabilirsiniz. Öğleden sonra harcama yapma isteğiniz artabilir. Gün içinde kimden iyilik ve destek gelebileceğini, kimin köstek olacağını tahmin edemeyebilirsiniz.

6 Ekim 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Detaylar üzerine yoğunlaşacak ve işlerindeki aksaklıkları düzene koymak isteyeceksin. Bugün burcunda Yeniay meydana gelecek. Arkanda çevrilen bazı işlerin olduğunu öğrenmen seni rahatsız edebilir. Tepkilerini sert bir şekilde dile getireceksin. Finansal anlamda önlemler almak için araştırmalara girişebilirsin. Banka hesaplarının kontrolü ve idaresinde daha keskin kararlar alıyorsun.

6 Ekim 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günü kendiniz için tamamlayarak özel hissedeceğiniz aktiviteler de bulunmalısınız. Koşullar gereği çok çalışmak ve yeni yönler bulmak zorunda olsanız da kendinizde yeni bir şeyler keşfettiğiniz bir gündesiniz.

6 Ekim 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizle ilgili yeni niyetler ortaya koyabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yoğunlaşacağınız zamanlar olabilir. İlişkiler ön plana çıkabilir. Ailedeki hassas konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Uğraştığınız konularda daha fazla büyümek isteyebilirsiniz. Bunun için uygun koşullar yakalayabileceksiniz.

6 Ekim 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zasanlarda maddi isteklerinizi gerçekleştirirken gereksizyükü strese girmenize neden olarak sizi beklemediğiniz kadar yorabilir.

6 Ekim 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal olarak bugün biraz keyifsiz hissedebilirsiniz. Sizin tarafınızda olduğunu düşündüğünüz insanların ihanetine uğramış olmanız muhtemel. Birdenbire kafalarını farklı bir yöne çevirdikleri için yapayalnız kaldınız. Boşverin şimdi kaç kişinin sizi desteklediğini; siz zaten ihtiyacınız olduğunda kullanabileceğiniz muhteşem bir manevi güç rezervine sahipsiniz. Bunu aklınızdan çıkarmayın.

6 Ekim 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarına bariz gelen bazı şeyleri görmekte zorlanabilirsiniz. İnsanların niyetleri yüzlerinden okunmasa da tekrar eden davranış kalıplarından bazı sonuçlara ulaşabilirsiniz. İş hayatınızdaki son gelişmeler sizi kendi alanınızda ufak çaplı bir şöhrete taşıyabilir. Gelen takdirlerle, kendinizi daha motive hissedeceksiniz.

6 Ekim 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızda aşırıya kaçmaktan korkuyor gibi bir haliniz var. Oysa yaşamı öylesine derin algılıyor ve içinizde hissediyorsunuz ki, yapmak istediklerinizin çevresel koşullara bağlı olarak gelişmesi, canınızı çok sıkıyor.

6 Ekim 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

6 Ekim 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Beraber hareket ettiğiniz kişilerle ortak nokta üzerinde buluşmakta pek zorlanmayacaksınız. Davranışlarınız konusunda daha temkinli olmanız gerekiyor. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin daha iyiye gitme ihtimali olduğunu da unutmayın. Olumsuzlukların son bulması için biraz daha zamana ihtiyacınız var.

6 Ekim 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizi etkilediğini düşündüğünüz arkadaşınız kötü bir niyet taşımıyor, ama böyle bir etkinin varlığı da söz konusu. Bazı şeyleri zamana bırakırsanız, her şey daha kolay çözümlenebilir. İş yerindeki sorumluluklarınızı yerine getirirken, bunların ağırlığı altında eziliyor olmanız, başarının uzaklaşmasına ve performansınızın düşmesine neden oluyor. Yaşamın size sunduğu yenialternatiflerini değerlendirmeniz, belki de daha büyük fırsatların önünüze serilmesinde etkili olacaktır.

6 Ekim 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 59' 47"
Ay
Kova
17° 37' 10"
Merkür
Koç
17° 35' 52"
Venüs
Boğa
02° 59' 37"
Mars
Koç
00° 58' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 07"
Satürn
Balık
16° 43' 00"
Uranüs
Boğa
22° 26' 23"
Neptün
Balık
28° 57' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 59"
Lilith
Başak
23° 31' 02"
True Node
Koç
15° 20' 38"
Son Güncelleme : 02/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>