Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Aile Büyüklerine Danışıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mayıs 2021, Perşembe

Aşk 90%
Para 50%
Sağlık 50%

Sevdiklerinize özel olarak dikkat etmeniz gerekebilir. Çocuklarınızın veya eşinizin şu anda ekstra sevgiye ihtiyacı olabilir. Ailenizden biri zor bir dönemden geçiyor, çocuğunuz arkadaşlarıyla problem yaşıyor veya eşinizhayatında sıkıntılar yaşıyor olabilir. Belki onlara yardımcı önerilerde bulunabilirsiniz? Size açılmalarını ve kaygılarını sizinle paylaşmalarını sağlayın.

Bugün sizin için müthiş bir gün! Duygularınız sadece döngüsel bir zirvede değil, aynı zamanda bugün herhangi bir karşıtlığa karşı cesur kalmanıza yardımcı olacak ek bir gücü de var. İyi haber, planlarınızın ve organizasyonunuzun şu anda size ödeme yapması ve işinizde hedefinize doğru ilerlemenize yardımcı olan kuvvetli bir gücü olmasıdır.

Bugün ev içerisinde veya evinizi ilgilendiren birsize ekstra para getirme açısından oldukça başarılı olabilir. Bu konuda özellikle iyimser hissetmeniz muhtemel ve gelecekte karşınıza çıkacak yeni fırsatları da dört gözle bekliyorsunuz. Sezgileriniz kuvvetli ve bu nedenlefırsatlarının olduğu yerlerde sapla samanı ayırt edebilecek kapasitedesiniz. Harekete geçin!

Bugün bolca sarımsak ve soğan ye. Arzuladığın insanı korkutup kaçırabilirsin tabi ama aynı zamanda birçok mikrobu da öyle. İç organlarını baharatlar tüketip su içerek temizle. Bugün her şey hızlı ilerleyebilir ve alarmda olman önemli. Sağlıklı beslenme ise bu denklemin temel öğesi.Bugün karşılaştığınız herkesle ve her şeyler mücadele ediyor gibisiniz. Bazı günler böyledir. Böyle hissettiğiniz için kendinize kızmayın. Bu geçici bir dönem. Bir şeyler sizin için zorsa, hayatınızın bazı alanlarında yapısal eksiklikler var demektir. Bu konuya önem verip gerekli adımları atın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şey şen şakrak görünse de dikkate alınması ve davranışlarınıza hakim olması gereken bir nebze ciddiyetin de söz konusu olduğunu unutmamalısınız. Her ne kadar canınız gülüp eğlenmek ve rahat takılmak istese de biraz ciddiyete de zaman ayırmaya özen gösterin. Bazı önemli hedefler belirlemeyi ve önümüzdeki yılın etkinliklerini de göz önüne alarak planlar yapmayı düşünebilirsiniz.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etkileyici rüyalarla güne başlayabilirsiniz. Gün içinde beklentilerinize, hayallerinize ve gelecek planlarınıza odaklanabilirsiniz. İş hayatında düzen ve rutinle ilgili küçük değişiklikler olabilir.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün alacağın yeni haberler olabilir. Eğitimine ara vermiş bir Terazi burcuysan, bugün karşına yeni fırsatlar gelebilir. Aile büyüklerinin tecrübelerinden faydalanmak istiyorsun. Onların tecrübeleri senin için ders niteliğinde olacak. Akşam saatlerinde yeni aldığın dolabın düzenlemesini yapabilirsin.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizde size olumsuz enerji yaymak isteyenlere karşı dikkatli olun. Motivasyonunuzu başarısızlıkla düşürmek isteyenlere kanmamalısınız. Yürüdüğünüz yolun engelini de manzarasını da bildiğiniz zaman bunun üstesinden gelmeniz kolay olacaktır.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda farklı konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla ilgili olaylar gündeminizi daha çok meşgul edebilir. Bugün daha çok şey öğrenmek için çaba içerisinde olabilirsiniz. Gün içinde sorumluluklarınız artabilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde yeni düşünceleriniz olabilir.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içerisinde önemli şeyleri dikkatinizi vererek yapın. Gerek arkadaşlarınızı gerekse partnerinizi bu süreçte yanlış anlayabilirsiniz.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Işığınızı, enerjinizi ve yeteneklerinizi en iyi şekilde sergileyip, ilişkilerinizde güzel bir teklifle karşılaşabileceğiniz, basın, yayın, yurtdışı bağlantılı işler, yolculuklar, eğitimler ve medyadan destek görebileceğiniz, ilişkilerinizde etkili iletişim kurabileceğiniz pozitif bir günden geçmektesiniz.

6 Mayıs 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Peşinden koştuğunuz bir hedef artık işe yaramaz olabilir. Bir süre beklemeniz gerekebilir. Bu hayal kırıklığı yaratabilir, ancak bunu dikkatlice düşünün. Başka ne gibi hayalleriniz var? Hangilerinin sizin için en önemli olduğunu bulun ve ardından şu anda hangilerinin en umut verici olduğuna karar verin. 

6 Mayıs 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

 Yakın arkadaşınızla, hakkında konuştuğunuz üçüncü kişi ile ilgili olarak; duygusal açıdan yaşadığınız sert dönemeçler sizi rahatsız ediyor. Bugün, karar verme konusunda sizi zorlayan çevre etkileşimlerden uzak kalın.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sizi yeni ve özel bir arkadaşlık bekliyor. Bu arkadaşlık önceden hiç olmadığı kadar iyi olacak. İlişkinizde şüphe ve kıskançlığa yer vermediğiniz müddetçe herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. İş hayatınızda bu günlerde hayırlı sayılacak bir yatırım yapacaksınız.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinizden sıkılmaya başladınız ve nedenini bilmiyorsunuz. Profesyonel hayatınız hakkında çok doğru kararlar veriyorsunuz ve bunun farkındasınız. Aklınızda cevabını bilmediğiniz bazı sorular var.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Üretkenliğinizi vurgulayacak konular üzerinde daha fazla yoğunlaşmalısınız. Bugün, iletişimle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Yakın dostlarınızın size tavsiyeleri konusunda fazla tepkili davranabiliyorsunuz. Engellere takılmayın.

6 Mayıs 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 36' 35" R
Ay
Oğlak
13° 55' 37"
Merkür
Koç
16° 36' 13"
Venüs
Koç
29° 57' 53"
Mars
Balık
29° 04' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 41"
Satürn
Balık
16° 30' 04"
Uranüs
Boğa
22° 17' 57"
Neptün
Balık
28° 52' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 41"
Lilith
Başak
23° 14' 40"
True Node
Koç
15° 22' 54"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>