Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kendini Düşünüyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2022, Perşembe

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün aşk hayatınızda şanslı olabilirsiniz. Bazen mutlu bir ilişkiye başlamak size zor gelebilir. Dramatik bir yapınız olduğundan fırtınalar ve yoğun duygularla dolusunuz. Biraz rahatlayıp romantizm yaşamak şu durumda zor olabilir. Bu enerji şu an sizin için değişebilir. Kendinizi, en iyi yönlerinizi ortaya çıkarmanızı sağlayacak harika bir ilişki içinde bulabilirsiniz.

Bugün güçlü fedakarlık duygunuz devreye giriyor. Kendinizi başkalarına nasıl yardım edebileceğiniz konusunda hayal kurarken bulacaksınız. Bu dünyada bir fark yaratmak için yanıp tutuşuyorsunuz. Uzun bir süre boyunca kariyerinizin bu ihtiyacınızı karşıladığını düşündünüz, ancak artık durum böyle görünmüyor. İnsani bir seviyede doğrudan bir fark yaratmak istiyorsunuz. Bugün bunu soyut anlamda düşünmeyi bırakıp gerçek bir adım atabilirsiniz. En sevdiğiniz hayır kurumuna bir çek yazın veya daha iyisi orada çalışmak için gönüllü olun.

Her zaman konsentrasyonunuz yüksek fakat bugün özellikle de sizin için çok şey ifade eden projeler üzerinde her zamankinden daha fazla odaklanmış durumdasınız. Bu işle ilgili olabilir, bir arkadaşınıza yardım etmekle ilgili olabilir ya da kendi kişisel projeniz olabilir. Her ne ise, bugün bunu başarıyla tamamlayacaksınız. Bunun dezavantajı ise, yemek yemeyi, uyumayı veya biraz ara vermeyi unutabilirsiniz. Kendinize dikkat edin!

Bugün sabırlı olmaya yönelmelisin. Yüzlerce görev bitirme modunda olabilirsin ama bir kerede bir proje çok daha gerçekçi görünüyor! “Büyük bir atılım”ın hayalini kuruyorsun, adeta Hollywood senaryoları tarzı bir şeyler bekliyorsun. Kariyerin adına belirli kapılar açılmadan önce biraz daha vakit geçmesi gerekebilir. Şimdilik sakince nefes al ve rahatla! Başarı seni yakında bulacaktır.Günün menüsünde gerilim var. Etkileşim ve eylemlerinde tam bağımsızlık hissedemeyebilirsin. Yoluna çıkan engelleri aşmak için biraz mücadele vermen gerekebilir. Çevrenden birilerinin seni sorumsuzlukla suçlaması sinirlerini yıpratabilir. Ufukta bir fırtına görünüyor. Kendine fırtınanın geçeceğini hatırlat ve sabret.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınla daha çok zaman geçirmek sana yararlı olabilir. Kendini geliştirmek için yeni yollar bulabilirsin. Eleştirileri olgunlukla karşılamak hedeflerine ulaşmak için daha büyük adımlar atmanı sağlayabilir.

6 Ocak 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bazen size verilen bir görevi yerine getirmek veya önemli biryapmak sizi pek mutlu etmiyor. Daha doğrusu nasıl mutlu olacağınızı bilemiyor olabilirsiniz. Böyle zamanlarda kendinizle eğlenmek, işin içine biraz mizah katmak iyi bir çözüm olabilir.

6 Ocak 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinde yapacağın yenilikler için harekete geçiyorsun. Dış görünüşünde yapacağın değişikliklerle hayatına renk getirmek isteyeceksin. Kardeşi olan bir Terazi burcuysan, evliliğinde sorunlar yaşayan kardeşin seninle konuşmalar yapabilirsin. Mental ve fiziksel olarak yorgun hissedebilirsin. Duygu durumunu düzeltmek için kendine daha çok zaman ayırmak isteyeceksin.

6 Ocak 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bağışıklığınıza dikkat etmelisiniz. Önemsemediğiniz konular ilerde sizlere rahatsızlık verebilir. Kendinize biraz zaman ayırmalısınız. Sporunuza, yemeğinize ve uykunuza dikkat etmelisiniz. Gün içinde hareket etmeye ve bol su içmeye önem vermelisiniz.

6 Ocak 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklar gündeminizi etkileyebilir. Uğraştığınız işlerde en iyisini yapmak için çabalayacağınız bir gündesiniz. Çalışma arkadaşlarınızda fikirsel düzeyde tartışmalar yaşanabilir. Sosyal sorumluluk projelerinde çalışmak için hevesli olabilirsiniz. İlerleyen saatlerde keyif aldığınız şeyler için alışveriş yapabilirsiniz.

6 Ocak 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Parasal konulara yönelik girişimlerinizde başarılı olacak ve isteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçeceksiniz.

6 Ocak 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Size özel ilgisi olan bir grup konuk evinize uğrayabilir ve spontane bir parti düzenlenebilir. Pek çok farklı entelektüel meselenin yanında yakınlarda meydana gelen olaylar da tartışılabilir. Bundan büyük keyif alabilir ve pek çok şey öğrenebilirsiniz. Bunun tek olumsuz yanı, bırakırsanız bu partinin gecenin geç saatlerine dek sürmesi ve uyku vaktinizden çok daha geç bir saate dek sizi ve ev halkını uyanık kalmaya zorlaması olacaktır.

6 Ocak 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zihninizin gelecek planlarıyla meşgul olması, dikkatsizlik ve ihmal sonucunda bazı hatalar yapmanıza sebep olabilir. Eğer hiçbir şekilde dikkatinizi toplayamayacağınızı düşünüyorsanız biraz mola almayı düşünün. Size biraz paraya mal olacak sakarlıklar veya unutkanlıklar yaşayabilirsiniz. İnsanların sizi fark etmesini sağlamak istiyorsanız öncelikle siz becerilerinize güvenmeye başlamalısınız.

6 Ocak 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçinizde yoğun duyguların oluştuğu bir gün. Enerjinizi maddesel, kişisel konulara istediğiniz gibi aktarabilecek ve temponuzu gösterebileceksiniz. Yeni gelişmeleri yakından takip ediyorsunuz. İşinizi şansa bırakmayın.

6 Ocak 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır beklediğiniz engeller gitgide yaklaşıyor, artık kaçamazsınız. Sizin için zor da olsa bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözün. Bu işi ne kadar ertelerseniz engeller o kadar yükselecek ve üstesinden gelmeniz de o kadar zorlaşacak.

6 Ocak 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yoğun birgündeminiz olabilir. Günlük işlerinizle ilgilenebilir, sorumluluklarınızı yerine getirebilirsiniz. İş arkadaşlarınız ya da birlikte çalıştığınız kişilerle sorunlarınız varsa çözülebilir.

6 Ocak 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranızdaki sorunlar birbirinizle açıkça konuşmadığınız sürece çözülmeyecek gibi. Problemlerinizin büyümesine izin vermeyin. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkıp sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız. İş yerinde başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Uzun zamandır görüşemediğiniz dostlarınızla hasret gidereceksiniz. Ortak çalışmalarınızın sonucunda elinize yüklü miktarda bir para geçebilir. Son zamanlarda karşılaştığınız sağlık problemleri son buluyor.

6 Ocak 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 03' 31" R
Ay
Boğa
03° 20' 26" R
Merkür
Koç
21° 03' 41"
Venüs
Boğa
09° 25' 34"
Mars
Koç
04° 59' 20"
Jüpiter
Boğa
25° 33' 35"
Satürn
Balık
17° 09' 08"
Uranüs
Boğa
22° 44' 26"
Neptün
Balık
29° 06' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
21° 02' 18"
Lilith
Başak
24° 05' 47"
True Node
Koç
15° 23' 43"
Son Güncelleme : 07/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>