Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ekim 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Monotonluğu kabullenmiş görünüyorsunuz. Aşk ilişkiniz yolunda ağır, aksak gidiyor. Onu hareketlendirmek için bir şeyler yapma niyeti taşımıyorsunuz. Bu niyeti partneriniz de taşımıyor

Bugünlerde çalışmanız sizi pek tatmin etmeyecek ölçüde ödüllendirilecek. Bundan hoşlanmayacak veilişkinizi ciddi bir şekilde sorgulayacaksınız. Bağlı bulunduğunuz birimde önemli birisiniz. Yokluğunuz çok hissediliyor.

Küçük yan gelirleriniz birkaç yamayı kapatıyor. Para sorunu yaşamıyorsunuz denilebilir. Kişisel harcamalarınız dışında çok fazla harcamanız var. Bunların önemli birinden yakında kurtulacaksınız.

Davranışınız arkadaşınıza olan yakınlığınızla doğru orantılı değil. Onun yasak aşk macerasını uzaktan kızgınlıkla izliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde sizi çok sevindirecek bir kavuşma yaşayacaksınız. Bu akşam partnerinizle, kolay, kolay unutamayacağınız bir davette bulunacaksınız. Sonradan çok zor telafi edebileceğiniz hatalar yapıyorsunuz. Bu özellikle arkadaş ilişkilerinizde çok göze çarpıyor. Çünkü kendinizi kurma beceriniz olaylara sübjektif yaklaşmanıza yol açıyor.

7 Ekim 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  09:25-23:40 arası Ay-Boşluk etkisi altında başlıyor. Bu zaman diliminde huzura fazlasıyla ihtiyacımız var. Öyle bir şeyleri kurcalamak, didiklemek gerekmiyor. Bırakın hayat kendi bir nehir gibi kendi akışında ilerlesin. Siz sadece rahat olun. Bir şeyleri kontrol edeceksiniz, düzelteceksiniz diye enerjinizi boşuna akıtmayın. Kimse değişmeye kabul etmiyor. Kendinizi üzmeyin boş yere. 7 Ekim-24 Ekim tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda ilerleyecek. Çalışma hayatınız ve çevre ilişkilerinde size yeni kapılar açabilir. Hangi konuda yetenekli veya tecrübeli iseniz, o alanla ilgili temaslarda bulunursunuz. Nezaketiniz başkaları tarafından çok beğenilir. Eğer mesleğiniz sanatsal alanda ise, size yeni bir teklif sunabilirler. Bir müddet buiçin hazırlık yapmanız, çalışmanız gerekebilir. Bu dönemde haberleşip konuşacağız, istediklerimizi ifade edeceğiz ve insanları etkileyeceğiz. Dış dünyada bizi dinleyen ve alkışlayan insanlarla karşılaşacağız. İfade ettiklerimizin arkasında duracağız. Benim tavsiyem bu süreçte, iletişimi öne alınız ve akıllıca düşününüz. Fırsatlar ayağınıza gelsin diye beklemek yerine siz yetenekli olduğunuz alanlarda insanlarla birebir görüşmelere ağırlık veriniz. Bunun size finansal anlamda geri dönüşü olabilir. Saat 22:33 Güneş-Pluto zorlu görünümü,  kimi Terazilerin hayatını yönlendirmek amacıyla verdikleri birkararının işareti olabilir. Evinizi ofise çevirmek ve yavaş yavaş ekmeğinizi kazanarak hayatınızı kurmak. Bazıları bu görünüm altında, ev veyayerini değiştirmeyi düşünebilirler.  Birinin yardımına ihtiyaç duyabilirsiniz. Bir kısmınız bu etki altında, daha önce ikamet ettiğiniz ve işinizi sürdürdüğünüz yerde,  daha farklı biriçin mücadeleye girişebilirsiniz. Değişiklikleri yavaş yavaş yerli yerine koyunuz. Acele ederek kendinizi sıkmayınız. Bu görünüm, ailenizin üzerinizdeki baskısını, alışkanlıklarınızın önemini, sahip olduğunuz her şeyi korumak istediğinizi gösteriyor. Kaybetmemek için, mutlaka iyi bir planlamaya ihtiyacınız olduğunu biliniz ve  mantıklı hareket ediniz. Saat 23:40 Ay-Oğlak geçişinde, ailemiz veya duygu dünyamızla ilgili olarak verilecek kararların çok dikkatli ele alınması şarttır. Gün boyunca her işiniz arzu ettiğiniz şekilde gelişsin. Kalben sevgilerimle,

7 Ekim 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karar vermeden önce öylesine ince eleyip sık dokuyorsunuz ki, çevrenizdeki kişileri canından bezdirebilirsiniz. Mükemmeliyetçi olduğunuzu artık herkes öylesine kanıksamış ki, onlarda hata yapmaktan adeta korkuyorlar. Siz duygu insanısınız. Geçmişi unutmaya çalıştıkça, anılara daha çok çekildiğinizi hissediyorsunuz. Eski öfkeleriniz yakanızı bırakmıyor.

7 Ekim 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı anlaşmalar, sağlıkla ilgili konular veya hukuki başlıklar dikkat gerektiriyor. Kötü bir durumda kalmamak veya zayıf duruma düşmemek için elinize geçen bilgileri dikkatle ele almalısınız. Kazanan taraf olmak bilgi edinmeye bağlı. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısında kafalar karışık, dikkat dağınık, yanlış değerlendirmelere ve yanılmaya açığız ve ilerlemek kolay olmayabilir. Sert ifadeler kullanmamaya da dikkat edelim. Öğle üzeri saatlerinde kasvetli duygular ve ruhen baskı altında, engellenmiş hissetme olasılığı ön plana çıkıyor. Öğle sonrası saatler ve akşam ise, hafta başında yazdığımız olumlu etkiler devrede. Yüksek motivasyonla hedeflerimize ilerleyebilir, kalıcı veya gelecek vaat eden işlerle uğraşabiliriz. Hayatımızı değiştirebilecek olumlu ilişkiler kurabileceğimiz, önemli pozisyondaki kişileri etkileyebileceğimiz zamanlar. Ev veya aileyle ilgili görevler de zaman alabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

7 Ekim 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda artık ciddi tavır takınmalısınız. Sevdiğiniz kişi ciddiyet görmediği zaman bir anda birçok düşünceden vazgeçebilir. Ona yeşil ışık yakmalısınız.

7 Ekim 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sizin için önem teşkil edebilecek görüşmelerde yer alabilir, ikili ilişkiler ve özel hayatınızda sürpriz tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Haberleşme, görüşmeler ve yakın çevre ilişkilerinde fırsatlar elde edebileceğiniz bugün, akşam saatlerinde iletişim alanında geçmiş düşüncelere yer vermemeye ve bugüne odaklanarak sevdiklerinizle iletişim kurmaya yönelmeniz faydalı olacaktır.

7 Ekim 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kalabalık çevrelerde, büyük organizasyonlarda geçirilebilecek bir gün. Yakın çevrenizdeki insanlarla kısa vadeli planlar yapabilirsiniz. Bu planlar, ufak seyahatleri kapsayabilir.

7 Ekim 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki sorumluluklarınızı giderebilmek ve üstesinden gelmek adına partneriniz veya ortağınızdan gelen bilgi ve fikirlere ihtiyaç duyuyorsunuz.Ancak kendinize sakladığınız ve üzerinizde baskı hissettiren bazı gerçekler nedeniyle bu bilgi paylaşımına girmekten kaçınıyor olabilirsiniz. Bu tarz bir ikilem yaşayabileceğiniz bir etki altındasınız. Siz en iyisi bugünü çok derinleşmeyeceğiniz konularla geçirmeye özen gösterin. Çünkü hem Ay’ın boşluk etkisi hem de cuma gününde bulunuyor olmak zihninizi yormayacak konulara odaklanmanızı gerektirir.

7 Ekim 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz. Çevrenizdekileri kırıyorsunuz.

7 Ekim 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 43' 33" R
Ay
Başak
20° 30' 03"
Merkür
Koç
17° 06' 17"
Venüs
Koç
18° 42' 60"
Mars
Balık
22° 01' 29"
Jüpiter
Boğa
21° 39' 09"
Satürn
Balık
15° 38' 47"
Uranüs
Boğa
21° 47' 15"
Neptün
Balık
28° 35' 28"
Plüton
Kova
02° 04' 03"
Chiron
Koç
20° 05' 10"
Lilith
Başak
22° 13' 56"
True Node
Koç
15° 37' 51"
Son Güncelleme : 20/04/2024 10:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>