Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Heveslisin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ocak 2022, Cuma

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve romantizm hayatınızda yavaşladığınızı hissedebilirsiniz. Ancak, bu eğlenmeyi bırakmanız gerektiği anlamına gelmiyor. Bugün, aşk hayatınızda inatçı olmadığınız sürece bol kahkaha ve güzel zamanlarla dolu bir gün olacak. Her seferinde bir adım atarken iyi vakit geçirebileceğinizi unutmayın. Aceleyle diğer bölüme geçmeye çalışmak yerine anın tadını çıkarın.

Bugün, ilhamın birden bire sizi vurduğunu fark edebilirsiniz. Kafanızda sahip olduğunuz bir vizyonunuz var. Ya da aklınızda aniden belirecek bir takım görülere sahip olabilirsiniz. Bir koruyucu melek tarafından teslim edildiği anlaşılan parlak fikirlere dikkat edin. Büyük bir atılım yapmak üzere olabilirsiniz ve bu bugün başlayabilir. Belki bu kariyerinizle ilgili bir fikir olabilir. Veya kişisel bir soruna bir çözüm getirebilirsiniz.

Bugün, ailenizin size bıraktıkları konusunda bir hassasiyet yaşabilirsiniz. Ailenizden size kalan sizin için çok fazla önem arz ediyor. Bu bir ev, para veya başka bir kaynak, bir hikaye, kıymetli bir eşya ya da bir işletme olabilir. Fakat bu şey her ne ise, bugün size her zaman olduğundan daha değerli gelebilir. Kendinizi diğer aile üyelerine bu miras hakkında bir şeyler anlatırken bulabilir hatta belki de bu hassasiyeti onlara da geçirebilirsiniz.

Zihnin bir çivi kadar keskin. Düşüncelerini destekleyen birçok güç mevcut; bunu bilgece kullanmalısın. Bu enerjiyi sahaya taşı ve ne kadar para kazanabileceğini gör! Şans da senin yanında. Kilit nokta beynini çalıştırmak. Yeni fikirlerle oyna ve sakın dönüp eskilere bakma! İşe balıklama dal! Kararsızlık ve şüphe bocalamana sebep olur.Bugün yeni bir arkadaş edinebilirsiniz. Hep özel bir insan oldunuz ve insan biriktirmeye meyillisiniz. Çok çeşitli insanla arkadaşlık kurmak hoşunuza gidiyor. Anlayış ve destek bekleyen birini himayenize alabilirsiniz. Onlara ulaşıp bir şeyleri paylaşmak için cesaretlendirmek kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak. Bu kişi biraz utangaç ya da kendine güveni düşük biri olabilir. Bu yüzden ona karşı anlayışlı olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş konusunda geleceğini etkileyecek gelişmelerle karşılaşabilirsin. Etrafındaki insanların bu gelişmelerdeki payı yüksek olabilir. Yanındaki insanların da yardımıyla senin için olumlu sonuçlanacak seçimler yapmak mümkün.

7 Ocak 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son zamanlarda sevdiklerinize yeterince vakit ayıramamış olabilirsiniz. Oysa arkadaşlıklar insanın hayatına pek çok anlamda güzellikler katar, cesaret ve ilham verir, güven ve aidiyet duygusunu geliştirir. Arkadaşlarınızla fiziksel olarak görüşemeseniz de onları arayarak düşündüğünüzü belirtebilirsiniz.

7 Ocak 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Öğrenmeye karşı olan yatkınlığın artıyor. Bu durumdan daha fazla yararlanmak için yarım bıraktığın kişisel gelişim kurslarına devam etmek isteyeceksin. Son günlerde artan hareketsizliğine son vermek vücuduna iyi gelebilir. Güçlü dönüm noktalarından geçebilirsin. Alacağın bir haber, gününün akışını değiştirebilir.

7 Ocak 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile bağlarınızı koparmamak için elinizden gelenin fazlasını yapacaksınız. Sizin alttan aldığınız her konu büyüyerek karşınıza çıkıyor. Artık bu büyüyen konuları yönetemeyebilirsiniz. Çok gönüllü olmasanız da bağınızı koparma düşüncesi içine girebilir ve bu kararınızı uygulayabilirsiniz.

7 Ocak 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgilenmeniz gerekebilir. İşlerin tamamlanması ve gelecek yönünde düşünce ve projeler geliştirmek isteyebilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar içindesiniz. İş arkadaşlarınızla birlikte alternatif planlar yapmak uğraştığınız işler yönünden faydalı olabilir.

7 Ocak 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki kişilerle iyi niyetle problemlerinizi paylaşabilirsiniz. Sezgileriniz daha güçlü olacak ve imkanlardan en iyi şekilde yararlanabileceksiniz.

7 Ocak 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde öngörülmemiş ve değişken durumlar yaşansa bile bugün içten gelen bir özgüven patlaması yaşayabilirsiniz. Yaptığınız planlar sonuç vermeden önce birkaç kez değişikliğe uğrayabilir. Karşılaştığınız her durumu en iyi şekilde idare edebilmek için içten gelen enerjinizi kullanın.

7 Ocak 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi olarak farklı kazançlar peşinde olsanız da şu an sizi rahatlatacak olan şey harcamalarınızı takip etmek ve yönlendirmek olacaktır. Evde, duygusal bir kaos yaşamanız muhtemeldir. Özellikle çocuklar beklentilerinizi karşılayamayabilirler veya bir aile büyüğünün sağlık durumu endişe verici olabilir. İç huzurunuzu korumak için her durumu sabırla ele almak için zaman ayırın.

7 Ocak 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerinizi sorgulamaya başladınız. Duygularınızla baş başa kalıp, çevre koşullarının yarattığı zoraki ortamlardan uzak kalmak istiyorsunuz. Düşüncelerinizle yalnız kalmak isteyişinizi çevrenize anlatmanız mümkün değil.

7 Ocak 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacaksınız ve bunları çözmeye çalışırken her zamankinden daha çok zorlanacaksınız. Moralinizi bozmayın ve farklı cevaplar bulmaya bakın. Öte yandan, bu sorunun sizi aslında ne kadar etkilediğini de değerlendirin. Belki de en iyisi hiçbir şey yapmayıp, her şeyin kendi kendine hallolmasını beklemek.

7 Ocak 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir yandan yöneticiniz Venüs sizi ilişki konularında desteklerken, diğer yandan yapmanız gereken birçoksizi bekliyor olabilir. Zamanınızı yönetmeye, günlük hayatınızı dengelemeye çalışabileceğiniz bir gün.

7 Ocak 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kısa süreli ilişkilere olan eğiliminiz, sizi uzun vadeli mutluluklardan alıkoyuyor. Sorumluluk almaya çalışın. İş yerinde bireysel düşünüp, olaylarla daha yakından ilgileneceksiniz. Kararlı olmanız ve ne istediğini bilmeniz kısa sürede kendini gösterecek. Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için başkalarından bağımsız davranmanız işinize yarayabilir. Para işlerinde doğru hesaplar yapmanız gerekiyor. Sevdiğiniz bir yakınınızın rahatsızlandığını öğrenebilirsiniz. Gelip geçici bir rahatsızlık canınızı sıkmayın.

7 Ocak 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 05' 53" R
Ay
Balık
18° 33' 36"
Merkür
Koç
18° 49' 30"
Venüs
Boğa
05° 39' 46"
Mars
Koç
02° 38' 26"
Jüpiter
Boğa
24° 50' 33"
Satürn
Balık
16° 54' 05"
Uranüs
Boğa
22° 33' 51"
Neptün
Balık
29° 01' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 14"
Lilith
Başak
23° 45' 27"
True Node
Koç
15° 23' 10"
Son Güncelleme : 04/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>