Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ekim 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok seviyorsunuz ve bu gerekçeyle de onun özgürlüklerini kısıtlıyorsunuz. O değil, ortam güvenilmez diye de bir savunmanız var. Sevgiliniz bu aşk anlayışına bir yere kadar tahammül edip sonunda gidecek gibi görünüyor.

İşinizde titizsiniz. Birlikte çalıştığınız insanlar, sizin çalışma kurallarınıza güç ayak uyduruyorlar. Güvendiğiniz bir arkadaşınızın sekteye uğrayan işlerine, gücünüz oranında destek vermeniz gerekecek.

Belli bir yaşam standardınız var. Fırsat yakaladığınızda bile bunun üzerine çıkmaya yeltenmiyorsunuz. Ama bu standardı korumak için de yapamayacağınız şey yok gibi görünüyor.

Son zamanlarda ortaya çıkan bir söylentiye göre bir, iki ilişkinize yeniden şekil vermek istiyor, yanlış yapıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok canlı, hareketli bir kişiliğiniz var. Bu özelliklerinizle dostlar arasında aranılan birisiniz. Yapmayı planladığınız bir şey de mutlaka sonuca ulaşıyor, bu da aynı zamanda kararlı biri olduğunuzu gösteriyor. Ama yakın bir zamanda almış olduğunuz bir karar, pek düşünülerek alınmış bir karara benzemiyor. Uygulamaya geçmeden önce yeniden düşünseniz iyi olacak.

8 Ekim 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Saat 01:40 Ay-Merkür görünümü, evimiz ve ailemizi ilgilendiren konular üzerinde düşünmemizi, işlerimizi yoluna koyabilmek arzumuzu işaret ediyor. Desteklenmeye, yüreklendirilmeye ihtiyacımız var. Sorumluluklarımız bizi biraz yorabilir. Saat 11:55 Ay-Jüpiter görünümü, ailemiz ve evimiz içindeki bir çok meselenin bizi endişeli kılmasına veya bizim bu şeklide durumları ele almamıza neden olabilir. Ancak benim tavsiyem kendinize zaman ayırmanız, hayatın güzelliklerini yaşamanız, elden geldiğince hayata katılmanızdır. İşler, güçler, sıkıntılar bir şekilde gelir geçer. Yine söylüyorum siz önemlisiniz. Saat 14:17 Ay-Mars kavuşum etkisi altında, dış dünyadaki mücadeleniz,  özel hayatınızda sizi  bir hayli düşündürür. Kendinizce durumunuzu ele alarak, neler eksik veya neler sağlam ve yolunda gitmiyor tespit ediniz. İçinize kapanmayınız. Karamsar düşünmeyiniz. Sadece zamanı iyi kollayınız. Saat 18:45 Ay-Neptün görünümü, çıkarlarınız konusunda hassas, uzun vadeli ve bencil düşünmenizi sağlayabilir. Ancak bu ölçüyü kaçırmadığınız müddetçe gayet doğaldır. Mantıklı olana yönelmek, kafanızın içindeki mükemmellik sınırını tekrar gözden geçirmek yararlı olur. Sorunlarınızı çözebilmek adına önünüzdeki alternatifleri bilinçli bir şekilde ele almanız halinde huzur bulmanız mümkündür. Keyif dolu geçecek bir Cumartesi dileğimle,

8 Ekim 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Küçük fırsatların önemli olduğu bir gün. Olayları çok çabuk kavrıyor ve yaratıcılığınızla birlikte alacağınız destekleri çok iyi kombine ediyorsunuz. Kendinize güveniyorsunuz. Bugün, çevrenizin eleştirilerine oldukça tepkili davranacaksınız. Finans konularında başarılı bir grafik çizeceksiniz. Her şeye rağmen, çevrenizin sizi anlaması güçleşebilir.

8 Ekim 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı anlaşmalar, sağlıkla ilgili konular veya hukuki başlıklar dikkat gerektiriyor. Kötü bir durumda kalmamak veya zayıf duruma düşmemek için elinize geçen bilgileri dikkatle ele almalısınız. Kazanan taraf olmak bilgi edinmeye bağlı. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısında kafalar karışık, dikkat dağınık, yanlış değerlendirmelere ve yanılmaya açığız ve ilerlemek kolay olmayabilir. Sert ifadeler kullanmamaya da dikkat edelim. Öğle üzeri saatlerinde kasvetli duygular ve ruhen baskı altında, engellenmiş hissetme olasılığı ön plana çıkıyor. Öğle sonrası saatler ve akşam ise, hafta başında yazdığımız olumlu etkiler devrede. Yüksek motivasyonla hedeflerimize ilerleyebilir, kalıcı veya gelecek vaat eden işlerle uğraşabiliriz. Hayatımızı değiştirebilecek olumlu ilişkiler kurabileceğimiz, önemli pozisyondaki kişileri etkileyebileceğimiz zamanlar. Ev veya aileyle ilgili görevler de zaman alabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

7 Ekim 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünlerde eve ve ailenize yönelik işler için çokça enerji harcayabilirsiniz. Evdeki güvenliğe de dikkat etmeye çalışın.

8 Ekim 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Herkese zorla bir şeyler yaptırmak istiyorsunuz bazen. Kırgınlıklara ve münakaşalara yol açabilir bu tavrınız. Zorla bir şey elde edemezsiniz. Dostlarınızın kıymetini bilin.

8 Ekim 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile yaşamınıza ve ailevi konulara odaklanabilir, onların problemleri ile meşgul olabilirsiniz. Hayatınızla ilgili yeni kararlar alabileceğiniz bugün, ilişkilerinizde daha sıcak ve sevgi dolu tavırlarla yaklaşmayı tercih etmelisiniz.

8 Ekim 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

2 hafta boyunca kendinizle ilgili alanlarda görüşmeleriniz artabilir. Kendinizi rahat ifade ediyorsunuz, zihinsel konular ön planda. Özel yaşantınızda zorlayıcı durumları gözden geçirebilirsiniz.

8 Ekim 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile ortamında daha çok sevilmek, daha çok gözde olmak isteyebilirsiniz. Diğer taraftan evinizle ilgili yeni bir hedefe yönelebilir, bu konuda uzman desteği alabilirsiniz.Aile bireyleri arasında duygusal baskılar ve aşırı mantıklı yaklaşımdan dolayı kişilerin birbirini anlamakta ve uygulamakta zorluk çekmesi mümkündür. Aileniz veya ebeveyniniz tarafından size dikte edilen bazı konular olabilir. Bu durumda duygusal baskı hissetmeniz mümkün olabilir. Daha esnek ve çatışmaya sebebiyet vermeyecek çözümlere yönelmelisiniz.

8 Ekim 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya özen gösterin. Bugün yeni dostlar edinebilirsiniz. Karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin.

8 Ekim 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 37' 57" R
Ay
Yay
04° 03' 46"
Merkür
Koç
16° 00' 40"
Venüs
Koç
26° 11' 27"
Mars
Balık
26° 42' 49"
Jüpiter
Boğa
23° 02' 58"
Satürn
Balık
16° 13' 24"
Uranüs
Boğa
22° 07' 32"
Neptün
Balık
28° 47' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 13"
Lilith
Başak
22° 54' 17"
True Node
Koç
15° 32' 25"
Son Güncelleme : 26/04/2024 12:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>