Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Zamanı Şekillendiriyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2022, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Tanıdığınız herkesle iglilenmek sizin sorumluluğunuzmuş gibi hissedebilirsiniz. Birini önemsiyor ve onu seviyorsanız, beyniniz bunu otomatik olarak o kişinin bekçisi olmanız gerektiği yönünde algılıyor. Kanadınızın altında yardıma ihtiyacı olan birini almazsanız, kendini bencil veya kaba hissediyorsunuz. Bu düşünceyi aklınızdan çıkarın. Diğer insanların hisleri sizin sorumluluğunuzda değil. Onların mutluluğunun sizin hayat amacınız haline gelmesine izin vermeyin.

Hiç terapi ya da başka teknikler üzerinde, kendi başınıza çalıştınız mı? Bu özel alanlara biraz ilgi gösterebilirsiniz çünkü kendinize, kişiliğinize ve sahip olduğunuz farklılıklara özellikle ilgi duyacaksınız. Bugün kendi “sırlarınızı" çok daha iyi anlayabileceksiniz.

Bugün büyük egonuza dikkat edin. Her şeyde iyi olduğunuzu ve her konuda doğru yolda olduğunuzu düşünebilirsiniz. Fakat kendiniz hakkında bu kadar abartmayın. Eğer kendinizi diğerlerinden daha iyi görme tuzağına düşerseniz, Şu anda hayatınız biraz değişken olduğu için inatçı olmanız geçerli bir sebep değil.

İşine gücüne bakmak için uygun bir gün. Artan miktarda fiziksel ve duygusal enerjiye sahipsin. Pozitif bir ruh halindesin. Zorlukların üstesinden gelebileceğini hissediyorsun. Yeni bir proje başlatacak cesarete sahip olacasın; hem kişisel hem de profesyonel olabilir. Ya da fiziksel mücadelelere girişebilirsin; dağ tırmanışı veya maraton eğitimine başlamak gibi...Bugün her zamanki düzeninizde bir değişiklik yaşayabilirsiniz. Ortamınızda bir şeylerin değişmesi muhtemel. Ya da diğer insanların bir şey için bilgisayarınızı kullanmaları gerektiğini görebilirsiniz. Büyük olasılıkla gününüzün biraz altüst olduğunu fark edeceksiniz. Aksayan işleri halletmek için programınızda fazladan yer açmanız gerekebilir. Esnek olup pozitif bir tutum benimsemeyi başarabilirseniz, merak etmeyin, iyiçıkaracaksınız!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanlar sürekli sana ulaşmaya çalışabilir. Kendine daha çok zaman ayırmak için sana ulaşmak isteyen insanları dinleyip onların sorunlarını çözmen gerekecek. Arkadaşlarınla daha çok zaman geçirebilirsin.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yakın zamanda verdiğiniz bir kararı çok fazla sorguluyor olabilirsiniz. Üstelik bu kadar çok sorguladıkça, objektif bakış açınızı kaybedebilirsiniz. Biraz uzaktan bakıp kendinizi rahatlatmaya, böylelikle olayları daha net görmeye çalışmak iyi gelebilir.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zamanını verimli şekilde değerlendirmek için elinden geleni yapacaksın. Sabah saatlerinde Ay, karşıt burcunda hareket etmeye başlayacak. Evindeki fazlalıklardan kurtulmak için temizlik yapmak isteyebilirsin. Küçük ev aletlerindeki yaşanabilecek aksaklıklar, masraflarının artmasına da neden olabilir. Günün yorgunluğunu akşamüzeri kahvesiyle üzerinden atmak isteyebilirsin.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızdan şikayetçisiniz. Duygusal yaralarınızı iyileştiremeden hata üzerine hata yapmanız çıkmaz bir sokakta yön arıyormuş hissi uyandıracaktır. Bu kaybolma duygusu sizi depresyona sokabilir. Kendinize ve ilişkinize haksızlık etmeyin.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ya da sevgilinizle ilgili konular üzerinde durabilirsiniz. Ancak bir yandan da bazı elde olmayan durumlar söz konusu olabilir.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hiç bir detayı gözünüzden kaçırmıyorsunuz. İş konusunda olan titizliğiniz harika ancak özenli olmak adına abartmayın.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yataktan çıkmak istemeyebilirsiniz, tabii eğer dünyanızda meydana gelecek boks maçında ön sırada yer almak istemiyorsanız. Doğrusunu isterseniz, etrafınızda saldırganlık had safhada olacak gibi görünüyor; bu durum sizden de kaynaklanabilir çevrenizden de. Eğer kendinizi bir konuda kızgın hissederseniz, Allah aşkınıza, açıkça dile getirin. Bununla birlikte, bu aralar belli meseleler söz konusu olduğunda fazla ileriye gitmemeye de dikkat edin.

8 Ocak 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaşadığınız sorunlara ve etrafınızdaki insanlara karşı gösterdiğini sakin tavırlar karşılığını bulacak, işler yoluna girecek ve gün sonunda ağırbaşlılığınız takdir edilecektir. Artık normalinizden daha planlı, sakin ve kararlı biri gibi davranıyor ve aradaki farkı görüyorsunuz. Hissettiğiniz duyguları ve içinizden gelen, söylemek istediğiniz şeyleri aklınızın süzgecinden geçirmek, sizi birçok olası aksilikten koruyor.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün düşünmeden ve aceleci bir şekilde sarf ettiğiniz cümlelerin başınızaaçmasını istemiyorsanız, duygularınızı denetim altında tutmalısınız. Bu, sizin için oldukça zor bir durum. Yaşamınızı irdelemekten vazgeçmelisiniz.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her zamanki davranış şekliniz bu sefer işe yaramadığı gibi, sizi de epey tatsız bir duruma soktu. Alışık olduğunuz sorun çözme yöntemleriniz ne kadar uğraşırsanız uğraşın işe yaramıyor. Bu seferlik bildiğiniz yoldan çıkıp yeni yollar denemeye çalışın. Tam da bunun gibi çetrefilli meselelerde, aradığınız farklı çıkış yolunu bu sayede bulabilirsiniz.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizle birlikte keyifli bir gün geçirebilirsiniz, enerjiniz yüksek. Bazı konuşmalar yapabilir, rahat bir iletişim kurarak varsa sorunlarınızı çözebilirsiniz. İlişkiniz güçlenebilir.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Romantik bir akşam yemeği planı, sevgilinizle aranızdaki gerginliği yumuşatabilir. Bu geceyi, birbirinizin önemini düşünmek için kullanın. Evinizle ilgili tatsız bir olay yaşayabilirsiniz. Ancak sonradan alacağınız neşeli bir haberle moraliniz yükselecek. İş hayatındaki aktif girişimlerinizarkadaşlarınızın sizin performansınıza ulaşamaması nedeniyle kıskançlık ve gerginlik yaratabilir. Engellemelere karşı dikkatli olun. Zor anınızda gelen para yardımı, rahat soluk aldıracak. Bünyeniz bugünlerde oldukça hassas.

8 Ocak 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 28' 05"
Ay
Kova
24° 27' 58"
Merkür
Koç
17° 50' 44"
Venüs
Boğa
03° 35' 33"
Mars
Koç
01° 20' 49"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 56"
Satürn
Balık
16° 45' 31"
Uranüs
Boğa
22° 28' 04"
Neptün
Balık
28° 58' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 37"
Lilith
Başak
23° 34' 16"
True Node
Koç
15° 20' 58"
Son Güncelleme : 02/05/2024 12:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>