Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Odağını Değiştiriyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2022, Pazar

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Kişisel anlam arayışınızı artıran gezegensel enerjilerle, sezgisel bir ruh halinde olabilirsiniz. Hayatınızdaki son olaylara bakabilir ve neden bunların yaşandığını anlamaya çalışıyor olabilirsiniz. Sevdiklerinizle yaptığınız konuşmaları, önemlerini ortaya çıkarmak için tekrarlıyor olabilirsiniz. Davranış ve düşünceleri incelerken felsefi yönünüz öne çıkacak.

Çalışkan ve özenli birisiniz, bazen bu durum aşırıya kaçabiliyor! Makul olandan ve hatta uygulanabilir olandan daha fazla sorumluluk almaya meyillisiniz. Ufak ayrıntılarda boğuluyorsunuz. İş atama sanatında uzmanlaşmanızın zamanı geldi! Masanızın büyük bölümünü işgal eden angarya işler astlarınızdan birine devredebileceğiniz şeyler ve böylece hem masanız hem de zihniniz daha büyük problemlerle uğraşabileceğiniz ferahlığa kavuşacak.

Bazı canlı ve güzel rüyalar ya da hayaller sizi uyandırıp yeni fırsatların farkında olmanızı sağlayabilir. Bunlar doğası gereği yaratıcı fırsatlar olabilir bunlardan faydalanmanız gerek. Bu aydınlanma uzun süredir sizdeydi fakat hiç farkında değildiniz. Alışık olmadığınız için bu durumu hayatınızdan çıkarmayın. Fırsatları değerlendirin ve sizi nereye götüreceğine bir bakın. Şansınız yakında dönecek!

Elindeki görevlere yenilikçi tutumlarla yaklaşmak işine yarayacak. Gün ekstra enerji ve zihinsel sivrilik barındırıyor; böylece her şeyin daha kolay aktığını göreceksin. Detaylı projelerle ilgilenirken, kendine düşünmek için fazladan süre tanı. Mümkün mertebe değişik açılardan değerlendirmelerde bulun; ki normale kıyasla daha fazla seçenek olduğunu göreceksin. Ayrıca gün boyu aklına gelen her bir fikri not et!Biyoritmin biraz düşük olabilir bugün. O yüzden çok havanda olamayabilirsin. Bu da seni bitkin ve depresif yapabilir. Hemen panikleme, rahatsızlığın büyük ihtimalle stres kaynaklı. Yumuşak, hafif vokalli müzikler dinle; gitar ya da harp enstrümanlarını seçebilirsin. Çevrende çiçekler veya başka renkli objeler bulundur. Mümkünse masaja git. Bütün bunlar rahatlamana ve tekrar eskisi gibi hissetmene olanak sağlayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafında karamsar bir ortam oluşmasını engellemelisin. Seni bu duruma sokmak isteyecek insanlardan uzak durmak önemli olacak. Hayata olumlu taraftan bakmaya çalışmak başarıya yakın olmanı sağlayacak.

9 Ocak 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yakın zamanda verdiğiniz bir kararı çok fazla sorguluyor olabilirsiniz. Üstelik bu kadar çok sorguladıkça, objektif bakış açınızı kaybedebilirsiniz. Biraz uzaktan bakıp kendinizi rahatlatmaya, böylelikle olayları daha net görmeye çalışmak iyi gelebilir.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Odaklandığın alanları yeniden gözden geçiriyorsun. Mevcut sorunların üstesinden gelmek için bolca vaktin olacak. Kısa bir süre önce seni ziyaret eden arkadaşını ziyaret ederek iade-i ziyarette bulunmak isteyebilirsin. Çocukları olan bir Terazi burcuysan, onların eğitimleri için yaşam şartlarını değiştirmeye karar verebilirsin. Önüne çıkan engelleri aşmak isteyeceksin.

9 Ocak 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkiler biraz stresli olabilir. Kendinizi değersiz hissedeceğiniz durumlar içine çekmeyin.Çalışmalarınızın beğenilmesi motivasyonunuzu artıracaktır. İyi olduğunuz konuları daha çok geliştirip daha çok insana ulaşmak adına çalışmalarınızı dijital ortama taşıyabilirsiniz.

9 Ocak 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ya da sevgilinizle daha dengeli bir ilişki kurmaya bakmalısınız. Daha iyi bir dinleyici olmaya gayret edin.

9 Ocak 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda yeni başlangıçlar yapmak için alternatif planlar üretebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda işleriniz artabilir.

9 Ocak 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayatınıza bakıyor, işleri nasıl kontrol edebileceğinizi ve olaylara nasıl çeki düzen verebileceğinizi anlamaya çalışıyor olabilirsiniz. Kötü haber şu ki, her şeyi kontrol etmeniz mümkün olmayacak; zira gelecek ay meydana gelecek olan olaylar herkesi diken üstünde tutacak türden. Yapmanız gereken asıl şey, kendinizle ilgilenmek ve daha güçlü bir güven duygusu geliştirmek. Böylelikle ortaya çıkan her türlü değişiklikle nezaket ve güleryüzlülükle başa çıkabilirsiniz.

9 Ocak 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süredir sizi rahatsız eden bir şeyi nasıl ele alacağınız hakkında nihayet bir fikriniz olabilir. Bununla birlikte, planınızı başkalarına açıklamak sinir bozucu olabilir, çünkü sohbet durumu nasıl düzelteceğiniz konusundan uzaklaşıp kimin suçlu bulunacağına kayabilir. Sadece yapılması gerekeni yapmak, şu anda sizin için konuşmaktan daha kolay olabilir. Bunu yapma yetkiniz olduğu sürece, sorunla kendi başınıza ilgilenmekten çekinmeyin.

9 Ocak 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerinizin doğru çıkması nedeniyle çevrenizdeki birçok olayı kısa sürede çözümleyebiliyorsunuz. Zorlukları gözünüzde büyütmeden olayları halletmeniz güzel fakat yanlış kişiler yüzünden zarar görme ihtimaliniz yüksek.

9 Ocak 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

9 Ocak 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günü partnerinizle birlikte geçirebilirsiniz. Bugün biraz gergin olmanız ve duygusal iniş çıkışlar yaşamanız mümkün; o nedenle önemli konuları konuşmak yerine daha akışta kalmanızda fayda var.

9 Ocak 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak. Ufacık bir eleştiri bile sizi çileden çıkartmaya yetiyor. Sevdiğinizi bu yüzden çok üzüyorsunuz. Kendinizi affettirmeye çalışın. Her şeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız bir davette yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz. Sağlık konusunda ihtiyatlı davranmanız gerekiyor. Son günlerde sağlığınıza hiç dikkat etmiyorsunuz.

9 Ocak 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 03' 02"
Ay
Kova
18° 23' 56"
Merkür
Koç
17° 37' 31"
Venüs
Boğa
03° 03' 44"
Mars
Koç
01° 00' 55"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 53"
Satürn
Balık
16° 43' 18"
Uranüs
Boğa
22° 26' 35"
Neptün
Balık
28° 57' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 11"
Lilith
Başak
23° 31' 24"
True Node
Koç
15° 20' 40"
Son Güncelleme : 02/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>