Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Değişim Ansızdır Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Aralık 2021, Çarşamba

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün sizi rahatsız eden ya da ilham veren bir şey hakkında fikrinizi belirtmeye karar vererek eyleme geçebilirsiniz. İş ortamınızda bazı güçlü hisler uyandıran bir şeyler oluyor olabilir. Gerçek duygularınızı dile getirmekten korkmayın, çünkü gerçek olduğunu düşündüğünüz şeyin arkasında durmalısınız. Kişisel yaşamınızda, sevdiğiniz bir kişiye açık ve dürüst olmanızı gerektiren bir sorunla karşılaşabilirsiniz.

Piyango oynayın. Bugün sizin için anahtar kavram, çaba gerektirmeyen bir kazançlar olacak. En beklemediğiniz anda, elinize para geçecek. Bazı şeyleri şekillendirmek için ne kadar az çabalarsanız o kadar işler lehinize dönecek. Günün tadını çıkarın ve detayları karıştırmayın. İşler kendi kendine hallolacak. İnsanlar duygusal açıdan dolmuş olabilirler, ancak onların bu aşırı davranışlarının dengeyi bozmasına izin vermeyin.

Bugün büyük bir alım yapmanız gerekebilir. Bunun için zamanlamanız pek iyi değil çünkü bütçeniz düşüş belirtileri gösteriyor. Kendi finansal hissinize güvenin ve kendinizi para konusunda bir şey bilmeyen insanlara bırakmayın. Eğer para harcama eğilimindeyseniz, çok savurgan olmamaya dikkat edin.

Senin gibi ateşli ve hemen parlayan biri için sakin bir gün. Fakat bir miktar sakinliğin bile sana gerçekten büyük faydası dokunuyor. Bir parkta vakit geçirebilir ve kendini hayal gücüne bırakabilirsin. Günün göksel açıları seni hayal kurup çocukluğunu hatırlamaya davet ediyor. Gerçekleşmeyen işleri düşünüp stres yapmak yerine neden kendini akışa bırakıp bir değişiklik yapmıyorsun?Bugün biraz farklı bir şey yapma fırsatı yakalayabilirsiniz. Bir porje ya da halletmeniz gereken ufak birsizin için biçilmiş kaftan olabilir! Adım atmaktan ve yeni görevler üstlenmekten çekinmeyin. Şu sıralar çeşitlilik arzusu içinde olabilirsiniz. Yetenklerinizin ve yaratıcılığınızın sınırlarını zorlayan birbaşarmak isteyebilirsiniz. Yeni şeylerin gerçekleştiği bir alana konumlanın. Yenilikçi olmak hoşunuza gidecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayallerinin gerçekleşmesi için büyük adımlar atmak isteyeceksin. Yeni işler ve girişimler peşinde koşmak hayallerine daha çabuk ulaşmanı sağlayabilir. Planlarını akıllıca yapmak senin için önemli olacak.

1 Aralık 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Başak burcunda ilerliyor. Mars ise Akrep burcuna geçiyor. Güne etkileyici rüyalarla başlayabilirsiniz. İç dünyanızda farklı arzu ve isteklerin uyandığını hissedebilirsiniz. Bir konuda şartları zorlamak, şansınızı denemek, sınırlarınızı aşmak isteyebilirsiniz.

1 Aralık 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konular gündeminde. Uzun süredir yaptığın araştırmaları bugün sonuçlandırmak için atacağın adımlar olabilir. Eğer ailesinden uzakta yaşayan bir Yay burcuysan, özlem duygusunun ağır basması, seni seyahat planları yapmaya itebilir. Ani değişimlere ayak uydurmakta güçlük çekebilirsin. Yenilikleri yavaşlatmak isteyeceksin. Yaşam alanında aradığın ferahlığı yakalamak için dergilere göz gezdirebilirsin. Estetik operasyonlarına daha sıcak yaklaşıyorsun.

1 Aralık 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişe gidiyorsunuz. Aldığınız kararlarınızın nasıl değiştiğini yolda yürürken fark edeceksiniz. Bu farkındalık sizi daha da güçlendirerek hedeflerinize hızla gitmenize neden olabilir. Büyümenizin keyfini sürün.

1 Aralık 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili gelişmeler yaşanabilir. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda aksamalar olabilir. İlerleme çok da kolay olmayabilir. Kontrolünüzü kaybetmemeye özen gösterin. İş hayatınızda size destek olan kişilerden yardım alabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınıza zaman ayırmak size iyi gelecektir.

1 Aralık 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkinize dair radikal kararlar alabilirsiniz. Kendinizi daha rasyonel hissedeceğiniz bugünlerde kararlarınızın arkasında zorlanmadan durabilirsiniz...

1 Aralık 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayallerinize sarılın ve en sevgili düşlerinizi aklınızdan çıkarmayın. Bunlar sizi hayatta tutan şeylerdir; zihinsel olarak canlı kalmanızı sağlarlar. Uğruna çabaladığınız bir şeyler yoksa, eylemlerinizin ardında gerçek bir amaç olmaksızın öylece yaşayıp gittiğinizi fark edebilirsiniz. Rasyonel aklınızın size ne söylediğine aldırış etmeyin; hayal gücünüzden esin almanızın tam zamanı.

1 Aralık 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi varlığınıza çok fazla önem vermek şu anda size yardımcı olmaz. Muhtemelen sahip olduklarınızın veya olmadıklarınızın sizi ezmesine izin veren biri değilsiniz ve bunu şimdi yapmaya başlamanız için hiçbir neden yok! Tutkularınızın peşinden gitmeniz için size daha fazla boş zaman veren biriçin maaş kesintisi yapmanız gerekiyorsa, bunu yapmayı düşünün. Kalbinizin sesini dinlediğinizde, hayatınızın her yönü sizi etkileyebilir.

1 Aralık 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son günlerde bazı sorunlarınızı erteleyerek zaman kazanmak istiyorsunuz.. İçsel korkularınızı yenmelisiniz. Maddi konularla ilgili bazı gizlilik söz konusu olabilir. Özgürlüğünüzü korumak için elinizden geleni yapıyorsunuz.

1 Aralık 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son dönemde edindiğiniz tecrübeler hakkında düşünün ve hayatınızı daha olumlu bir yönde ilerletebilmek için gereken kararları alın. İş ve özel yaşamınızda planlarınızı gerçekleştirmenin vakti geldi. Başkaları da sizi anlayışla karşılayarak destek verecek, bu yüzden hiçbir şeyi gizlemenize gerek yok.

1 Aralık 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sosyal çevrenizdeki ya daortamınızdaki önem verdiğiniz kişilerden destek alabilirsiniz. Hayata daha gerçekçi gözlerle bakmaya başlıyorsunuz. Akşam saatlerinde biraz içinize dönmek isteyebilirsiniz.

1 Aralık 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşlerinizde yoğunlaşmanız nedeniyle aşk hayatınızda bazı sıkıntılar olabilir. Partneriniz aşka sizin gibi bakmıyor! Aslında gayet açık sözlü, rahat bir insan olmanıza rağmen, gereksiz yere ketum olmaya çalışıyorsunuz. İşinizde daha yüksek bir performans elde etmek aslında elinizde. Biraz daha planlı ve programlı hareket etmeli, strateji kurmaya çalışmalısınız. Bazı gündelik sıkıntılarınız olsa da parasızlık çektiğiniz söylenemez. Abur cubura olan düşkünlüğünüz sağlıksız beslenmenize yol açıyor.

1 Aralık 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 47' 12" R
Ay
Başak
21° 14' 18"
Merkür
Koç
17° 04' 42"
Venüs
Koç
18° 47' 37"
Mars
Balık
22° 04' 23"
Jüpiter
Boğa
21° 40' 00"
Satürn
Balık
15° 39' 10"
Uranüs
Boğa
21° 47' 27"
Neptün
Balık
28° 35' 35"
Plüton
Kova
02° 04' 04"
Chiron
Koç
20° 05' 24"
Lilith
Başak
22° 14' 21"
True Node
Koç
15° 37' 56"
Son Güncelleme : 20/04/2024 12:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>