Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kendini Geliştiriyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2021, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün geleceğiniz yokmuş gibi hissettiğiniz günlerden biri olabilir. Halihazırda bekliyor olduğunuz bir miktar paradan hala haber yok ve fiziksel olarak da kendinizi durgun ve yavaş hissediyor olabilirsiniz. Fakat kesinlikle etkileyici tarafınızı hissetmiyorsunuz. Günü geçirmenin en iyi yolu, kitap okuma, resim yapma veya boyama gibi az fiziksel çaba gerektiren ve yapmaktan zevk aldığınız şeylerle ilgilenmek olacak. İç gözlem çoğu zaman harekete geçmekten daha faydalıdır.

Biriyle bir araya gelmeyi faydalı bulabilirsiniz. Her türlü ortaklığın bugün iyi bir açısı olacak. Birprojesinde bir meslektaşınızla çalışmaktan zevk alabilirsiniz. Veya romantik partnerinizle bazı yeni planlar üzerine tartışmayı yararlı bulabilirsiniz. Neyi başarmak istediğinizi düşünün ve hedeflerinize odaklanmaya başlayın. Kendiniz ve eşiniz için yeni bir program hazırlamak isteyebilirsiniz.

Bugün, rutin yaşantınız size çok sıkıcı gelebilir ve aniden zincirlerinizi koparıp bir kaçamak yapmak isteyebilirsiniz. Hala yükümlülüklerinizi yerine getirme hissi içinizde olabilir fakat bu his geçecek. Eğer bugün de geçmezse, hayatınızdaki belli alanları bir kez daha değerlendirmeniz gerekebilir. Etrafınızda bir sürü fırsat var ve hayat gelişmenize olanak vermeyen bir durumda takılı kalmak için çok kısa.

Ruh halin inişli çıkışlı seyrediyor. Neden duygularının kararsız olduğunu anlamayabilirsin. Ama bu durum da günün enerjisinin bir parçası sadece! Kendini, tıpkı bir film karakterini gözlemler gibi izle. Bir konuda öfkelenirsen, kendini hemen suçlama. Kendini kontrol etmek için elinden geleni yap ve yoluna bak. Öfke patlamalarına bir filmden kareler olarak bak. İşte şimdi de yeni sahneye geçiyoruz!Dün yedikleriniz ve içtiklerinizin fazla gelmesi sebebiyle bugünkü etkinliklerinizi iptal edebilirsiniz. Muhtemelen canınız gitmek istemiyor. Bu durum biraz sinir bozucu ve utanç verici olabilir. Çok yememiş olsanız bile dinlenmeye ihtiyacınız olabilir. Bu geceyi yalnız geçirin. Banyoda keyif yapın ve erken yatın. Yarın sabah, iyi ki dinlenmişim diyeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün ilerleyen saatlerinde duygusal gerginlik artabilir. Öncü ruhunuz işleri daha ileriye götürmeye çağırdığı için kendinizi eylemin ön saflarında bulabilirsiniz. Elinizde bir çeşit harita bulundurduğunuzdan emin olun; aksi takdirde kendinizi yapayalnız bir halde bulabilirsiniz. Diğer insanlar, o esnada sırtlarını dayayabilecek sağlam bir şey bulabilmek için yaklaşımınızda pratik bir şeyler arıyor olacak.

26 Kasım 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Aslan burcunda ilerlemeye devam ediyor. Güne başlarken planlarınız değişebilir,hayatınızda ve çalışma ortamınızda netleşmeler ve görev değişiklikleri olabilir. Günün ikinci yarısında ise yapacağınız görüşmelerde uzlaşma daha kolay sağlanabilir.

26 Kasım 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hem hareketli hem de eğlenceli bir gün seni bekliyor. Her ne kadar işinde başarılı olsan da var olan eğitiminle yetinmeyip, takviye eğitim araştırmaları yapabilirsin. Ekfırsatları yakalayabilirsin. Finansal anlamda elini güçlendirmek istiyorsun. Özellikle evli bir Yay burcuysan iletişim konusunda eşinle problemler yaşayabilirsin. Hafta sonu için seyahat planları yapabilirsin. Fiziksel olarak yorgunluğundan kaçmak isteyeceksin.

26 Kasım 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkinizde geçmişi arıyor olabilirsiniz. Unutamadığınız duygularınızı yeniden yaşamak istiyorsunuz. Bu geçmişe özlem sizi hatalara sürükleyebilir. Artık her şeyi geride bırakmalı yeni bir hikaye için yolları düşünmelisiniz.

26 Kasım 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kendinizi özgür hissedebilirsiniz. İleriye dönük plan yapmak ve sevdiklerinizi paylaşım içinde olmak isteyebilirsiniz. Yabancılarla ilgili olaylar gündeminizi meşgul edebilir. Akademik konular gündeme gelebilir. Sorumluluklarınızla ilgilenmeniz gereken zamanlar olacaktır. Bazı işlerinizde sıkışmalar meydana gelebilir. İlgilendiğiniz konularda kabullenme içinde olabilirsiniz.

26 Kasım 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkilili ilişkilerde huzuru ön planda tutmak isteyebilir, huzurun olmadığı yerden hemen uzaklaşmayı tercih edebilirsiniz.

26 Kasım 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Burcunuzun insanı olarak, nasıl göründüğünüzden daha önemli çok az şey var. Sizin düşüncenize göre, iyi görünüyorsanız, iyi hissediyorsunuz demektir. Ve bugün de böyle bir gün olacak. Güne biraz erken başlamak iyi bir seçim olabilir. Duş almak, tıraş olmak ve güzel bir şeyler giymek için kendinize zaman ayırın. Bazen insanların kendleri için fazladan zaman ayırması gerekir. Bunu hatırlayın, kendinize hazırlanmak için zaman tanımazsanız, gününüz kötü geçecek.

26 Kasım 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İyi enerji yayıyorsunuz ve sonuç olarak olumlu dikkat ve geri bildirim alma eğilimindesiniz. Hem fikirlerinizi hem de duygularınızı ifade etmekte rahat görünüyorsunuz. Normalden daha meşgulsünüz ve bir ev projesine başlamak veya tamamen yeni bir şey öğrenmek için inanılmaz derecede motive olabilirsiniz. Bu döngü sırasında başkalarıyla daha iletişime hazır olabilirsiniz. İlgi alanlarınızı ilerletmek ve ihtiyacınız olan ve istediğinizi hayatınıza çekmek için kelimelerin gücünü kullanmak için harika bir zaman. Kariyer fırsatları ortaya çıkabilir.

26 Kasım 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay’ın konumu sizi olumlu destekliyor. Başarınızın takdir görmesi, motivasyon gücünüzü arttıracak. Partnerinizin ısrarcı yaklaşımları ve sizin inatçı tutumunuz, istenmeyen sorunların ortaya çıkmasına neden olabilir.

26 Kasım 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerek mesleki gerek kişisel projeleriniz, hayatınızdaki önemli kişilerin ilgisini çekiyor. Bu etkiden yararlanın ve kendinize güvenerek harekete geçin. Fikirlerinizi inanç ve heyecanla savunun, ama bunu yaparken abartmayın – ukalalığın kimseye faydası olmaz. Sonuca giden yolda siz de üzerinize düşeni yapın.

26 Kasım 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Karmaşık etkiler alacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Çözüm arayışlarınızın tam da istediğiniz gibi sonuçlanabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Koşullar değişim gösterecek olsa da üstesinden gelme şansınız var. Amaçlarınızın dışına çıkmadığını takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız.

26 Kasım 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizin gelişmesine bazı şeyler engel oluyor. Bu, kolayca aşılabilecek bir engel değil gibi. Engeli aşabilecek adımları atmak için, sorunu net bir şekilde tanımlamanız gerekiyor. Herkesin sizin kadar dürüst olmasını beklemeniz hata. Hele bunuyaşamında tanıdığınız insanların yüzüne vurmanız daha da büyük hata. Ödemelerinizin sıkıntısını fazla erken yaşamaya başlıyor, gereğinden fazla abartıyorsunuz. Midenize olan düşkünlüğünüz sağlıksız beslenmenize yol açıyor.

26 Kasım 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 42' 49" R
Ay
Akrep
22° 11' 51" R
Merkür
Koç
15° 58' 54"
Venüs
Koç
25° 01' 36"
Mars
Balık
25° 59' 02"
Jüpiter
Boğa
22° 49' 51"
Satürn
Balık
16° 08' 09"
Uranüs
Boğa
22° 04' 20"
Neptün
Balık
28° 45' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
20° 22' 57"
Lilith
Başak
22° 48' 00"
True Node
Koç
15° 35' 15"
Son Güncelleme : 25/04/2024 13:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>