Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kararsızlık Çekiyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Kasım 2021, Perşembe

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 90%

Muhtemelen bir buluşma ayarlamak isteyen sevgiliniz veya yakın arkadaşınızdan sıcak ve samimi bir telefon alabilirsiniz. Sakın bunu ertelemeyin, eğer yapabilirseniz bu buluşmayı gerçekleştirin. İyi görünecek, iyi hissedecek ve konuşma becerileriniz bugün en yüksek seviyede olacak. Kitaplar, müzik, ruhani sanatlar (meditasyon gibi) ve diğer yaratıcı alanların tartışılması entelektüel bir canlanma sağlayabilir ve sizi bir araya getirebilir.

İşler bugün gerçekten sizin için bir olabilir. İnsanları etkilemek veyerinizi ilerletmek için iyi bir gün. Kendinizi patronunuza zam için giderken yakalayabilirsiniz. Veya işinizde kendinizi daha cesur bir şekilde pazarlamaya karar verebilirsiniz. İnsanlara ne yaptığınızı göstermeye hazır olacaksınız. Yeteneklerinizi ve beyninizi göstermekten korkmayın! Konuşarak ileriye gidebilirsiniz.

"Sabotaj" teşhisiniz çok doğru. Bunun kaynağı, özellikle finansal istikrarla ilgili devamlı ve çok önemli olan güvenlik ihtiyacınız. Kar elde etme konusunda fazla mı kaygılısınız? Ya da, bilinçsizce ölümcül hatalara sebep olduğunuz planlarınızı ilerletme konusunda çok mu endişelisiniz? Daha fazla sabırlı olmaya çalışın ve şunu unutmayın: Hayattaki en güzel şeyler bedavadır...

Ayak işleriyle uğraşmak için iyi bir gün değil. Hava ve trafik muhalefeti söz konusu olabilir. Ayrıca önsezilerin oldukça kuvvetli olacak ve bu sebeple çevrendekilerden kolay etkilenebilecek; öfke ve hüsran yaşayacaksın. Sıkıntılı bir dönemden geçen birini konuşmalarınla rahatlatabilirsin. Fakat bu kişiye karşı sabırsızlığını koruyamama ihtimali de yok değil. Diplomatik olmaya çalış!Günün ilerleyen saatlerinde duygusal gerginlik artabilir. Öncü ruhunuz işleri daha ileriye götürmeye çağırdığı için kendinizi eylemin ön saflarında bulabilirsiniz. Elinizde bir çeşit harita bulundurduğunuzdan emin olun; aksi takdirde kendinizi yapayalnız bir halde bulabilirsiniz. Diğer insanlar, o esnada sırtlarını dayayabilecek sağlam bir şey bulabilmek için yaklaşımınızda pratik bir şeyler arıyor olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karşına çıkacak zıtlaşma ve zorlukları önceden görebiliyor musun? Ustalığını bir kez daha gösterecek misin bakalım? Elbette bu tip meseleler her zaman yaşanacak potansiyeldedir. Fakat bugünün sana iletmek istediği mesajı dikkate alırsan, silahları bırakıp, zırhını çıkarıp atını bir yere bağlayıp birkaç saat dinlenmeye karar verebilirsin. Kahraman şövalye, bir molayı hakettin!

25 Kasım 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Aslan burcunda ilerliyor. Günün ilk yarısında şans ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde geçmişe dair konular gündeme gelebilir. Bir ilişki veya ortaklığı sonlandırma kararı alabilirsiniz. Dış görüntünüzle ve sağlığınızla ilgili konular gündeminizde olabilir.

25 Kasım 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararsızlığının hat safhada olacağı bir gündesin. Kendini rahat bırakırsan, seçimlerinin içine sindiğini fark edeceksin. Yapmak zorunda olduğun konular, alışkanlıklarını bozman konusunda seni uyaracak. Hiçbir belirtiyi ihmal etmemen gerekebilir. Manevi anlamda seni yorduğunu düşündüğün insanlarla arana mesafe koymaktan çekinmiyorsun. Yönetici pozisyonunda çalışan bir Yay burcuysan, çalışanlara yeni görev dağılımı belirleyebilirsin.

25 Kasım 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kadın arkadaşlarınız sayesinde gerçeklerin farkına varıyorsunuz. Geçmişte sizleri haksız çıkarmak için dönen oyunlar ortaya çıkıyor. Öğrendikleriniz sizi yaralasada gerçekleri öğrendiğiniz için sevinmeli ve samimiyet sınırlarınızı yeniden oluşturmalısınız.

25 Kasım 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarda bütünü daha rahat göreceğiniz zamanlardasınız. Yeni yolculuklar planlayabilir, sevdiklerinizi de dâhil edebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde alternatif planlar yapmak sizi rahatlatacaktır. İletişimden kaynaklı problemlere dikkat edin.

25 Kasım 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Soğuk algınlığı gibi hastalıklara daha kolay kapılabilirsiniz bu yüzden kendinize çok dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz.

25 Kasım 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gitmekte olduğun yolu daha net anlamalısın. Bazen günlük stresin üstesinden gelmek kolay olabiliyor. İleri derecedeki hedeflerini de görüş açından yitirmek de kolay. Şu anda yüksek özgüven ve vizyon hissiyle donanmaya elverişlisin. Kaderini yerine getirmek ve tamamlamak gibi bir hedefin var ve hayallerinin olduğu yöne doğru hareket etmek istiyorsun.

25 Kasım 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, planlarla ilerlemek yerine içinize bakma veya gözlemleme ihtiyacınız bugün yine güçlü. Para, değerli eşyalar ve işle ilgili konulardaki gerginlikler günün bir parçası olabilir, ancak endişeleri iyileştirmelere dönüştürmek için tüm araçlara sahipsiniz. Öyle bile olsa, ne kadar isteseniz de, motive olmak ve bağımsız olarak bir şeyler yapmak kolay değil. Belki de bununla başa çıkmanın en iyi yolu, bir şeylerin olmasını beklemek yerine, başkalarına yardım sunmak için ekstra enerji kullanmaktır. Kendi gündeminiz için çok fazla baskı yapıyorsanız, egonuza bir miktar darbe gelebilir. Bir ortaklığa veya ortağa biraz saygı gösterme ihtiyacı ortaya çıkabilir. İdeal olarak, hem bir şeye bağlı hissetme ihtiyacınızı hem de dallanma arzunuzu karşılamanın yaratıcı yollarını keşfedersiniz.

25 Kasım 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizin ihtiyaçları karşısında sınırlarınızı zorlamamalısınız. Onların problemlerinin canınızı sıkmasını istemiyorsunuz. Mantıklı düşüncelerden yola çıkarak, çözümleyici noktaları bulacaksınız. Düşünceleriniz hayli yoğun.

25 Kasım 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerji dolusunuz. Eğlenceli faaliyetler bu yaşam sevincinizi tatmin etmek için mükemmel bir yol olacak. Fiziksel açıdan son derece formda olduğunuzdan ağırlık egzersizleri yapabilirsiniz. Bu enerjinizi işinizle ilgili eski hayallerinizi gerçekleştirmede kullanın. Kendinize güveninizle başkalarını da etkileyerek, ihtiyacınız olan desteği kolayca kazanabileceksiniz. Başarı sizi bekliyor.

25 Kasım 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenizle olan iletişiminizde biraz daha dengeli olmanız gerekmekte. Koşulların tamamen değişim gösterebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Anlaşılabilir adımlar atmanın her açıdan daha önemli olabileceğini de unutmamanız gerekmekte. Çok daha bilinçli adımlar atmanız gereken bir gündesiniz.

25 Kasım 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizi daha iyi bir seviyeye taşıyabilmek elinizde. Biraz daha yumuşak olur ve daha az hükmetmeyi tercih ederseniz, sevdiğiniz insanın sizinle alakalı hiçbir sorunu kalmayacak. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Yakın dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Hesapta olmayan beklemediğiniz harcamalarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi sağlıklı hissetseniz de bazı kontrolleri ihmal etmeyin.

25 Kasım 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 49' 39" R
Ay
Başak
21° 43' 48"
Merkür
Koç
17° 03' 40"
Venüs
Koç
18° 50' 42"
Mars
Balık
22° 06' 19"
Jüpiter
Boğa
21° 40' 35"
Satürn
Balık
15° 39' 24"
Uranüs
Boğa
21° 47' 36"
Neptün
Balık
28° 35' 40"
Plüton
Kova
02° 04' 05"
Chiron
Koç
20° 05' 32"
Lilith
Başak
22° 14' 38"
True Node
Koç
15° 37' 59"
Son Güncelleme : 20/04/2024 13:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>