Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Elin Rahatlıyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2021, Çarşamba

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün kendi ortamınızdasınız ve bunun her dakikasını gerçekten çok seviyorsunuz. İlişkiler çiçekleniyor ve hayatınızda biri yoksa, çok ilginç biriyle tanışabilirsiniz. Eğer bir spor kulübündeyseniz veya sporla ilgili bir şey yapıyorsanız, insanlar sizinle rekabet etmekte zorlanacak. Onlara karşı bir üstünlüğünüz var ve her yarışı kolayca kazanabilirsiniz. Koordinasyonunuz ve çevikliğiniz yenmek zor, bu yüzden bugünün her yönünden en iyi şekilde yararlanın.

Bugün sizin için son derece verimli bir gün olabilir. Çalışmak için iyi bir bir bilgi birikimine sahipsiniz ve bu durum, günlük çalışmalarınız için size büyük katkı sağlayacaktır. Bu ayrıca hayatınızda daha uzun vadeli trendlere bakmak için mükemmel bir zamandır. Bundan beş ya da on yıl sonra hayatınızı düşünün ve şu anki hareketlerinizin geleceğini nasıl etkilediğini düşünün. İleriye gitmek için plan yapın.

Bugün, birilerinin arkadaşlığını isteyebilirsiniz ve bir grup aktivitesi bunun için iyi bir seçenek olabilir. Bu aktivitede eski arkadaşlarınızla karşılaşacak, yeni arkadaşlıklar edineceksiniz ve bazı ilginç finansal sohbetlere dahil olacaksınız. Ancak, eğer birkaç kişi arasında gerginlik yükselirse şaşırmayın. Sezgisel bir kişiliksinz ve bunlar sinirli insanlar. Buna maruz kalmamaya çalışın.

Bugün, hislerini kavrayabileceğin ve genel olarak hayatında bir denge bulabileceğin mükemmel bir gün. Sokakta yürürken, altındaki toprağı hisset. Ayağını yere iyice bas ve bu gezegenin bir parçası olduğunun farkına var. Sen Dünya'nın bir ürünüsün. Kendini Toprak Ana'dan bağımsız düşünme. Sen onun kızısın; ve ona saygı duymalısın.Karşına çıkacak zıtlaşma ve zorlukları önceden görebiliyor musun? Ustalığını bir kez daha gösterecek misin bakalım? Elbette bu tip meseleler her zaman yaşanacak potansiyeldedir. Fakat bugünün sana iletmek istediği mesajı dikkate alırsan, silahları bırakıp, zırhını çıkarıp atını bir yere bağlayıp birkaç saat dinlenmeye karar verebilirsin. Kahraman şövalye, bir molayı hakettin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizden daha genç insanlarla iç içe olmaktan keyif alabilirsiniz. Çocuklarınız varsa, bugün onlarla vakit geçirmek isteyeceksiniz. Yaşları küçükse onlarla oyun oynamak hoşunuza gidecek. Biraz daha büyüklerse, birlikte birtakım ilginç internet siteleri keşfedebilir ya da onlara özel bir şeyler öğretebilirsiniz. Yeğenleriniz varsa, bugün onları ziyaret etmenin tam zamanı. Ya da mahallenizde oturan yoğun bir çiftin bebeklerine bakmaktan da zevk alabilirsiniz.

24 Kasım 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün akşam saatlerine doğru Ay boşlukta ilerliyor. Gün içinde sezgileriniz ve hisleriniz daha güçlü çalışacaktır. Finansal konularla ilgili daha çok düşünebilir, alternatif yollar arayabilir, maddi anlamda güvende hissetme ihtiyacında olabilirsiniz.

24 Kasım 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Alacağın haberler, finansal konularda seni rahatlatacak. Birikimlerini değerlendirmek için araştırmalarına yoğunluk vereceksin. İletişim gezegeni Merkür, burcunda hareket etmeye başlıyor. Yakın bir arkadaşın evliliğindeki sorunları seninle paylaşmak isteyebilir. Kardeşi olan bir Yay burcuysan, maddi anlamda ihtiyaçlarını karşılamak için yardımcı olabilirsin. Sağlığın konusundaki hassasiyetin artıyor. Düzenli spor ve beslenme rutininde değişiklikler yapmak isteyebilirsin.

24 Kasım 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevdiğiniz veya beğendiğiniz şeylerle ilgili karşınızdaki kişi ile konuşarak ona bir şeyleri açıklama ihtiyacı hissedebilirsiniz. Eğer istedikleriniz hayal ettiğiniz gibi ilerlemezse hemen hızlıca adım atarak oradan uzaklaşıyorsunuz bunu yapmayın. Yapıcı olup çözüm için adım atın.

24 Kasım 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe ve korku duyduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar var. Duygusal olarak etkilenebilirsiniz. Günlük işlerde ani değişiklikler söz konusu. Parasal konularda yenilenme süreci yaşayabilirsiniz. Gün içinde başkalarının hayatlarına daha duyarlı yaklaşabilirsiniz.

24 Kasım 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son derece bilimsel ve adil kararlar vererek birilerine muhteşem yardımlarda bulunuyorsunuz. Sizi üzenlerle dahi dost olmayı başarıyorsunuz.

24 Kasım 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İçgüdülerinize güvenerek hareket ederseniz yanılmazsınız. Kontrolü biraz bırakmanız ve mantıklı düşünme takıntınızı askıya almanız gerekiyor. Bırakın, rüzgar nereye eserse oraya gidin. Hislerinizi tartın ve çevrenizdekilerin bu hisleri nasıl etkilediğini gözlemleyin. Bugün kesin bir plan yapmanın ne kadar zor olduğunu fark edeceksiniz. Seçenekleri keşfetmek ve gözlemlerinizi diğer insanlarla karşılaştırmakta ne kadar iyi olduğunuzu göreceksiniz. Kendinizi tek bir biçimde düşünerek sınırlamayın.

24 Kasım 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ne yazık ki, zor bir aile durumu, bugün sizi kafa karıştırıcı duygularla yüzleşmeye zorlayabilir. Bir yandan, başı dertte olan bir akrabanız için şefkat duyabilirsiniz, ancak bu kişiyi kaçınılması gereken sorunlardan kurtarmaktan da bıkmış olabilirsiniz. Onların yardımına koşmanız gerekmiyor, bazen kendi akıl sağlığınıza öncelik vermeniz gerekir.

24 Kasım 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendi doğrularınıza inandığınız zaman, her şeyin çok daha anlamlı ve güzel olduğunu biliyorsunuz. Bugün derin düşünmek birçok konuda yoğunluk kazanmanıza neden olacak. Unutmayın, dağınıklık size çok şey kaybettiriyor.

24 Kasım 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun zamandır planladığınız projeleri gerçekleştirmek için cesaretinizi toplayın. Şüpheyle yaklaşanlar varsa onları da kendi tarafınıza çekmek için, fikirlerinizi güvenle anlatın. Çevrenizdekiler heyecanınıza olumlu tepki verecek ve sizi daha da teşvik edecek. Bu durum özel hayatınız için de geçerli. Bu yeni yönünüzü başkalarına göstermekten çekinmeyin – bu sayede ilerleyebileceksiniz.

24 Kasım 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Zorlukları tamamen çözüme kavuşturmak ve istediğiniz adımları atmak isteyeceksiniz. Üzerinizdeki anlamsız baskıdan bir an önce uzaklaşmanız gereken bir gündesiniz. Her şeyden önce kendinize güvenmeye başlamalısınız. Sorunların ve sıkıntıların üstesinden gelmek için ne gerekiyorsa onu yapmanız gerekmekte. Hata yapmamaya çalışmalısınız.

24 Kasım 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki sorunların nedenini partnerinizde aramayın. Yanıt için kendinizi dinlemelisiniz. Kendinizde benimsemediğiniz bazı özellikler var, onların neler olduğunu bulup değiştirmeye çalışın. Elinizdeki parayı değerlendirme konusunda kararsız kaldınız. Bu konuda bilgi sahibi dostlarınıza danışmalı ve en akılcı yolu seçmelisiniz. Moraliniz iyi ama yine de soğuk havanın getirebileceği nezle ve grip gibi küçük hastalıklara karşı tedbirli olmanızda fayda var.

24 Kasım 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 40' 23" R
Ay
Akrep
21° 40' 42" R
Merkür
Koç
15° 58' 55"
Venüs
Koç
24° 58' 31"
Mars
Balık
25° 57' 06"
Jüpiter
Boğa
22° 49' 16"
Satürn
Balık
16° 07' 55"
Uranüs
Boğa
22° 04' 12"
Neptün
Balık
28° 45' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
20° 22' 49"
Lilith
Başak
22° 47' 43"
True Node
Koç
15° 35' 21"
Son Güncelleme : 25/04/2024 12:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>