Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Hareketlisin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2021, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün, geçmeniz gereken önemli bir geçit var. Yenilenmek için tıpkı bir yılan gibi kabuk değiştiriyorsunuz gibi. Tüm kıyafetlerinizi dolabınızdan atmaya başladınız. Fakat bir bakıyorsunuz ki, dolapta sadece bir pantolon ve bir gömlek kalmış ama en azından bunlar sevdiğiniz kıyafetler! Ve yakında yeni kıyafetlerinize kavuşacaksınız!

Bugün herhangi bir şey hakkında karar vermeniz son derece zor olabilir. İş ya da yapılması gereken şeyler konusunda stres yapmayın. Bugün dinlenmek ve enerji depolamak için uygun bir gün. Geçmişten gelen kötü enerjilere boğulmaması gereken yeni bir gün bugün. Her sabah uyandığınızda bir yeniden doğuş yaşarsınız. Yeni bir maceraya doğru ilerleyin.

Bugün nostalji havanız sizi hep eski şeylere yönlendiriyor. Eğer mobilya alışverişi yapmak istiyorsanız, modern mobilya mağazaları yerine antik dükkanlar ilginizi çekecek. Yıllandıkça güzelleşen pas.. Eşyaların dışında insanlara da yaklaşamınız böyle olacak bu da bugün kendinizden yaşça büyük insanlara yöneleceksiniz demek oluyor.

Kendini ifade etmek sana kolay gelecek. Bazen toplum içinde yapacağın konuşmalar sende güvensizlik uyandırabiliyor; veya bir buluşmada yanlış şeyler söyleyecekmişsin gibi hissedebiliyorsun. Bugün ise harika kelimeler dilinden sen hiç çaba sarf etmeden çıkacak. Fikirlerinden emin olacaksın. Eğer akşama bir partiye katılıyorsan, yeni insanlarla tanışmaktan da keyif alacaksın!Bugün her şeyden uzak kalmak için iyi bir gün. Bir süredir böyle bir şey yapmayı istiyordunuz. Ama gerçekten ne tarz bir yolculuktur düşündüğünüz? Dünyayı dolaşmak mı? Ufukları aşmak mı? Yabancı insanlarla tanışmak mı? Tamamen yeni bir hayat mı? Yoksa tüm bunlara ilk adım olarak öncelikle kendi içinizde uzun bir yolculuğa çıkmak mı? Her ne yaparsanız yapın, hadi valizinizi toplayın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün maneviyatın farklı yönlerini araştırmayı düşünebilirsiniz. Bir Yay olarak, inançtan ziyade somut olgulara eğilim gösteren biri olabilirsiniz, ancak bu demek değildir ki bu durum değişemez ya da bu engin konu hakkında yeni bir şeyler öğrenemezsiniz. İnançlı iseniz dininizin tarihine bir göz atın ya da dünya dinlerini araştırın. Bakalım bunca farklı inanç sistemi arasında neler keşfedeceksiniz?

18 Kasım 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Boğa burcunda ilerlemeye devam ediyor. Güne etkileyici rüyalarla başlayabilir, uyku kalitenizin gün içindeki enerjinize etkisini daha fazla hissedebilirsiniz. Beslenmede aşırılıklara kaçabilir veya mevcut bir aşırılığı kesmek isteyebilirsiniz.

18 Kasım 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır düşündüğünplanlarını artık hayata geçireceksin. İş arayışında olan bir Yay burcuysan, tam kendine göre bir ilanla karşılaşabilirsin. Akşam saatlerinde özlem duyduğun konulara yeniden yönelmek isteyebilirsin. Hukuksal konularda bir beklenti içerisindeysen yeni gelişmeleri içeren bir telefon alabilirsin. İlgi alanlarına yönelik program yapman mental ve ruhsal olarak tatmin sağlayacak.

18 Kasım 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi eksik hissettiğiniz konuların üzerine gitmek için ideal bir zamandasınız. Hedefleriniz ya da eğitim hayatınız ile ilgili bazı kararlar alabilirsiniz. Bu karar aşaması ilişkinize de yansıyabilir ve neyi isteyip neyi istemediğinize karar verebilirsiniz. Kendiniz için mücadele etmekten asla vazgeçmemelisiniz. İdealleriniz için mücadeleye devam etmelisiniz.

18 Kasım 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konulara konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. İş arkadaşlarınızdan alacağınız desteklerle daha rahat ilerleyebilirsiniz. Risk almak isteyeceğiniz konular olabilir. İkili ilişkilerinize özen göstermelisiniz. Gün içinde doğabilecek imkânlar söz konusu. Hareketli bir gündeminiz olabilir.

18 Kasım 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal olarak kendinizi hazır hissetmeseniz de manevi yönünüzü güçlendirebilirsiniz. Bunu sonuna kadar gerçekleştirmek için çaba gösterebilirsiniz.

18 Kasım 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iki farklı yöne çekiliyormuş gibi hissedebilirsin. Sen kibar bir insansın ve başkalarıyla zıtlaşmaktan hoşlanmıyorsun. Fakat şu anda değişim isteyen şeyler yaşanıyor gibi. Senin sahip olduğun bakış açısını anlayamayan bir sevgilin veya yakın arkadaşın olabilir. Düşüncelerini açık açık ifade et ve yaşadığın kaygıların tarafsızca bir listesini yap. Utangaç tarafın seni konuşmamaya itiyorsa da, ağzını açtığında kendini çok daha iyi hissedeceksin!

18 Kasım 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mükemmeliyetçi dürtülerinden vazgeçmeye çalışın. Sonsuz bir şekilde ayrıntılar üzerinde kafa yormak, çok önemli bir projede ilerlemeyi geciktirebilir. Aslında, kusur olduğunu düşündüğünüz bu şeyler sizi rakiplerinizden ayıran özellikler olabilir! Kitlelere hitap etmek için vizyonunuzu ufaltmayın. Etrafınızda yollarınızı ayırmanızı önerebilecek insanlar olabilir, ancak bu kişiden kolay vazgeçemeyeceksiniz.

18 Kasım 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yollarla ilgili beklentilerinizde bir duraksama olabilir. Duygularınızı saklama gereği duyacağınız ortamlarda bulunacaksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirleri karşısında bocalamanız mümkün. Cesaretinizi kaybetmeyin.

18 Kasım 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde gözler sizin üzerinizde olacak. Takım ruhu özellikle ön plana çıkıyor. Mümkün olduğunca takım çalışması yapın, çünkü özellikle bu alanda işleriniz kolay yürüyecek. Bugün arkadaşlarınızla sıradışı bir şey yapın. Akşam yemeğine ne dersiniz? Keyfinizin yerinde olduğu her halinden belli, istediğiniz her şeyi gerçekleştirebilirsiniz. Ama kendinize aşırı yüklenmekten de kaçının, yoksa sağlığınızı tehlikeye atabilirsiniz.

18 Kasım 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kişisel beklentileriniz konusunda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Genel olarak çabalarınızın karşılığını alabileceksiniz ancak bu konuda daha temkinli olmanız gerektiğini de unutmamanız gerekmekte. Her türlü gelişmeyi daha yakından takip etme şansınız da var. Hata yapmamaya çalışmalısınız. Odaklandığınız sürece pek sorun yaşanmayacak.

18 Kasım 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizin sorunları ortada ve bunları çözmek için harekete geçmeniz gerekiyor. Sevgilinizi temize çıkaracak bahaneler arıyorsunuz. Gururunuzun mutluluğunuzu engellemesine izin vermeyin. Gerçekleştirmek istediğiniz pek çok projeniz var. Biraz planlı olursanız, yakınlarınızla yararlı birtakımbirlikleriniz olabilir. Parasal sıkıntılarınız yüzünden etrafınızdakileri kırmaya başladınız. Onların bir suçu olmadığını siz de biliyorsunuz! Doğa sporları yaparak rahatlamayı deneyin.

18 Kasım 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 17' 46" R
Ay
Koç
06° 36' 33"
Merkür
Koç
19° 39' 42"
Venüs
Boğa
07° 11' 07"
Mars
Koç
03° 35' 28"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 56"
Satürn
Balık
17° 00' 15"
Uranüs
Boğa
22° 38' 08"
Neptün
Balık
29° 03' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 19"
Lilith
Başak
23° 53' 41"
True Node
Koç
15° 24' 35"
Son Güncelleme : 05/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>